Partyflock
 

E&A Events

E&A Events
8 augustus 2023
organisator
SiteSite ea-events.com
E-mailinfo@ea-events.com
AdresEgelenburg 2
1081 GK
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 723 51 71
KvK34327035
Oprichting2008
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudtiktokxyoutubeyoutube

Informatie

E&A Events is a Dutch-based dance events organization, organizes national and international dance events.

From most trendy hotspots and exclusive nightclubs to world's biggest clubs and festivals. E&A strives to attract top of the line fashionable people who go for more than just the average. We take you to a higher atmosphere of a marvelous and unusual style of entertainment.

Uitgaansagenda E&A Events

uitgaan op , Koningsnacht

De Helden van Oranje27 AppicZuiderpark, Rotterdam
Ammar, John West, Mart Hoogkamer, René Schuurmans, Sven Versteeg, Tino Martin, Wilbert Pigmans, Yorit
De Helden van Oranje42 AppicStadspark, Groningen
Django Wagner, Het Feestteam, Jannes, La Fuente, Maurice, Paul Elstak, Snollebollekes, Tino Martin
TIKTAK Kingsnight5 AppicMaassilo, Rotterdam
BIGGI, Bizzey, Bokoesam, Dolore, DYLVN, Frenna, Irwan, Kevin, MIMI, Narro, NOA, Poke, SHE, Siggy & D1ns, Trobi
TIKTAK Kingsnight3 AppicAIR, Amsterdam
Benaiah, BIGGI, Damian Andy, Deion Dwight, Doulou, DYLVN, KM, Miguell Kaidel, Nina Sanetti, Siggy & D1ns, Sisi

uitgaan op , Koningsdag

Oranjebloesem784 bezoekersOlympisch Stadion, Amsterdam
Amélie Lens, Bart Skils, Charlie Sparks, Cher Semain, Creeds, Cynthia Spiering, DYEN, Easttown, Europarking, Fatima Hajji, HI-LO, Joris Voorn, Julian Anthony, LENA, Litmus, Locklead, Lucky Done Gone, Luuk van Dijk, Marco Lys, Mateo Dufour, en nog 10 andere artiesten →
Kingsland Festival trailer · Kingsland Festival · 2024 (2:09)
248 bezoekersZuiderpark, Rotterdam
Afro Bros, Apster, Benny Rodrigues, Bilal Wahib, Bizzey, Broederliefde, Chico Rose, Cho, Cristian D, Dolore, Flemming, Frenna, GUZ, Idaly, Ir-Sais, Irwan, Johnny 500, Jonna Fraser, Karim Soliman, Kevin, en nog 16 andere artiesten →
Kingsland Festival 487 bezoekersRAI, Amsterdam
Abstract, Adrenalize, Antoon, Bankzitters, Bilal Wahib, Bizzey, Bram Krikke, Broederliefde, Cardination, Cho, Chucky, Coone, D-Venn, Dipshit, Dolore, Dr. Rude, DYLVN, Frenna, Hard Driver, Idaly, en nog 30 andere artiesten →
Kingsland Festival 215 bezoekersStadspark, Groningen
AnD, Antoon, BIIA, Bilal Wahib, Bizzey, Bram Krikke, Cristian D, Cynthia Spiering, Daniella Da Silva, Davina Michelle, Deep Dimension, Don Woezik, Frenna, Irwan, Johnny 500, Juvanice, Kevin, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, en nog 18 andere artiesten →
Nachtbloesem3 AppicClub Atelier, Amsterdam
Chantal Iris, Cynthia Spiering, Daniella Da Silva, Deep Dimension, Dennis Quin, Jesse Jacob, Julien Simmons, KETTING, LENA, Michel de Hey, Noumé
NachtbloesemBar Dancing Multipla, Amsterdam
22 Interns, EMILIJA, Europarking, Jøase, Laura Meester, Manu, Rozie, Spacer Woman

uitgaan op

Don't Let Daddy Know1 AppicArena Gliwice, Gliwice

uitgaan op

Don't Let Daddy Know15 bezoekersZiggo Dome, Amsterdam
Nieuws
Oranjebloesem maakt op 27 april 2024 een glorieuze terugkeer naar het iconische Olympisch Stadion in Amsterdam, waar het een vorstelijk techno-evenement zal organiseren. De verwachtingen zijn hooggespannen, met de hoop om maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van het land te begroeten op deze grootschalige viering van de nationale feestdag
Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor het tienjarig jubileum in Amsterdam, dat op 2 maart plaatsvindt in de Ziggo Dome. Onder leiding van wereldberoemd DJ en producer Hardwell belooft het kosmische festival zijn gasten mee te nemen op een reis zonder grenzen.
Na tien edities van Valhalla Festival in de RAI Amsterdam heeft de organisatie de beslissing genomen om Valhalla Festival 2023 te annuleren. De huidige ontwikkelingen in de evenementenindustrie, waaronder aanzienlijke stijgingen in productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie, hebben het dit jaar onmogelijk gemaakt om het festival te organiseren zoals de Valhalla-fans gewend zijn. 3
Nicky Romero deelt vandaag de visual trailer van zijn spectaculaire eerste soloshow 'Nightvision'. De voor alle leeftijden toegankelijke show is vernoemd naar zijn dit najaar te verschijnen album en vindt 2 december plaats in AFAS Live. Vandaag heeft Nicky via zijn social media kanalen ook bekendgemaakt dat niemand minder dan FAST BOY het voorprogramma zal verzorgen.
Valhalla Festival
27 oktober 2023
Valhalla Festival, hét meest meeslepende indoor festival van Nederland, keert op 16 december 2023 terug voor zijn tiende editie naar de iconische RAI Amsterdam.
De eerste headliners zijn nu bekend! Met niemand minder dan Oliver Heldens, Low Steppa B2B David Penn, AZYR B2B LESSSS, Benny Rodrigues, Zoê Tauran en nog veel meer! Koop NU je tickets voordat het te laat is. Op zaterdag 16 december zorgt Valhalla Festival opnieuw voor een magistrale nacht.
TIKTAK New Year's Eve keert terug naar AFAS LIVE in Amsterdam én de Maassilo in Rotterdam! Al jarenlang het grootste event met de allerdikste countdown shows! Bereid jezelf voor op een spectaculaire avond vol met champagne, de populairste artiesten, vuurwerk en de dikste hits!
Op zaterdag 16 december zorgt Valhalla Festival opnieuw voor een magistrale nacht. Dans, lach, maak plezier en geniet van al het ongelooflijke spektakel dat Valhalla te bieden heeft.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en is toegankelijk voor alle leeftijden. Het 'Nightvision' concept is gelijknamig aan zijn album dat dit najaar zal verschijnen en wordt het uitgangspunt voor zijn aankomende internationale tournee.
On Friday October 20th 2023, Sunnery James & Ryan Marciano, in collaboration with E&A Events, are set to bring the highly anticipated SONO Labelnight to AIR Amsterdam during the Amsterdam Dance Event (ADE) week.
Zag je wat ze deden bij TIKTAK? 💥 Het is officieel bekend! SFB, Strictly Family Business is dé headliner van het TIKTAK Festival in Rotterdam op zaterdag 16 september.
E&A Events heeft bekendgemaakt dat het alle resterende aandelen van de festivals Parels van de Stad en Valhalla Festival heeft overgenomen van ID&T. Voorheen waren E&A Events en ID&T gezamenlijk eigenaar van de evenementen.
The word is out! Na het grote succes van de afgelopen jaren keert TIKTAK Festival weer terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam op zaterdag 16 september! Get ready, want dit jaar wordt nog groter, beter en alles overtreffend!
Op 2 september keert het Hullabaloo Festival voor de derde keer terug naar het Stadspark van Groningen. Vorige week maakte 4PM Entertainment en E&A Events al bekend dat Armin van Buuren een exclusief optreden zou geven op het festival. Voorafgaand hieraan was er al een projectie op het station te zien. Aan de line-up zijn nu ook onder andere Zara Larsson, Goldband, Bløf, Davina Michelle, Blanks en Rondé toegevoegd.
Op zondag 18 juni 2023 komt het zomerse Summerpark Festival nóg eerder terug naar het prachtige Almere Strand. Na de succesvolle en onvergetelijke editie van vorig jaar, kunnen we niet wachten om het ultieme zomergevoel met jullie te vieren. Verzamel jouw festival squad, en geniet van de vetste artiesten van dit moment met de lekkerste muziek. Met maar liefst 4 stages op mooiste en uniekste festival locatie van ons prachtige land, het Almere Strand.
Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet 'Nightvision' en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee.
Op zondag 18 juni 2023 vieren we de zomer bij Summerpark Festival, en de volledige line-up is nu bekend! Na de 4 knallers van stages aangekondigd te hebben, zijn nu ook alle artiesten bekend. Van Prunk tot Cynthia Spiering en van Katnuf tot The Partysquad.
Op 9 & 10 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. Na het grote succes van de weekender editie afgelopen jaar keert Parels van de Stad weer terug naar de locatie Riekerhaven.
Op 9 & 10 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. Na het grote succes van de weekender editie afgelopen jaar keert Parels van de Stad weer terug naar de locatie Riekerhaven.
Nadat de eerste editie van Knaltibal Festival in Heerlen uitverkocht raakte kunnen liefhebbers van verkleedpartijen én zomerse temperaturen hun hart ophalen. Knaltibal maakt de tweede buiteneditie én volledige line-up bekend. Knaltibal zet hoog in met niemand minder dan headliner Snollebollekes (ook wel bekend als Rob Kemps) op 15 juli 2023 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.
Op zondag 18 juni 2023 komt het zomerse Summerpark Festival nóg eerder terug naar het prachtige Almere Strand. Na de succesvolle en onvergetelijke editie van vorig jaar, kunnen we niet wachten om het ultieme zomergevoel met jullie te vieren. Verzamel jouw festival squad, en geniet van de vetste artiesten van dit moment met de lekkerste muziek. Met maar liefst 4 stages op mooiste en uniekste festival locatie van ons prachtige land, het Almere Strand. Geniet in de zon van de tofste house beats, of ga keihard uit je dak bij de Techno area. Vergeet niet de longen uit je lijf te zingen op de lekkerste hitjes van nu. En dat allemaal op nog geen steenworp afstand van onze hoofdstad, met de voetjes in het zand en een drankje in je hand. Beach more and worry less.
Met 2022 net achter de rug maakt Martin Garrix zich al helemaal op voor 2023, en vandaag kondigt hij officieel de terugkeer aan van zijn spectaculaire Amsterdam Dance Event shows op 20 en 21 oktober 2023 in de RAI Amsterdam. 1
Op woensdag 26 april keert TIKTAK Kingsnight terug naar de Maassilo in Rotterdam voor het gezelligste Koningsnacht event van dit koninkrijk! Verwacht een zee van oranje geklede partygangers en vele live optredens van de grootste Nederlandse pop en urban namen. De volledige line-up wordt eind januari bekend gemaakt.
Don't Let Daddy Know
8 november 2022
Alesso is headlining DLKD Amsterdam 2023! We're beyond excited to announce that Swedish superstar Alesso will be headlining Don't Let Daddy Know Amsterdam 2023! It's the very first time we get to welcome the successful DJ to our massive DLDK stage.
TIKTAK invites KATNUF
1 november 2022
Op vrijdag 9 december is TIKTAK weer terug met een Club Night in AIR Amsterdam. Om het nieuwe jaar alvast goed in te luiden komt niemand minder dan Katnuf als headliner optreden! De 21-jarige rapper en zanger bestormde recent de hitlijsten met zijn track 'Van Mij Zijn' en volgde dit al snel op met een collab met niemand minder dan Bizzey.
Indoor festival Valhalla komt op 17 december voor de tiende keer terug naar de Amsterdamse RAI. Valhalla is de eerste editie sinds 2019 en belooft als vanouds weer prachtige decors, veel show, acrobatiek en attracties om de kerstvakantie mee af te trappen. Het festival maakt vandaag de eerste namen bekend. 5
TIKTAK New Years Eve verkoopt al jaren volledig uit. Op zaterdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Antoon, Bilal Wahib, Flemming, Kevin, Kris Kross Amsterdam, Cristian D, Idaly en vele anderen staan op de line-up.
Our House Museum
10 oktober 2022
Amsterdam Dance Event is dit jaar weer in vol ornaat terug. Reden voor Our House museum om goed uit te pakken en een divers programma samen te stellen in het museum, uiteenlopend van panels, book signings, exclusieve releases, in-store muziek sessies en meet en greets. Een breed scala aan muziekgenres krijgt speciale aandacht, met op vrijdag de officiële release van het eerste en oudste houselabel ooit, Trax Records, dat nieuw leven ingeblazen krijgt door niemand minder dan Chicago House-legende DJ Pierre, die speciaal voor de gelegenheid zal over vliegen.
Lil Kleine zal aanstaande zaterdag optreden tijdens het bijna uitverkochte TIKTAK Festival in Rotterdam. Na een spectaculaire show in 2019 zal de rapper ook dit jaar weer van de partij zijn. 3
Hey ! Knaltibal is back op de 11de van de 11de in Music Dome! Met niemand minder dan: Frequencerz, Jebroer, John Tana én SJAAK! Verwacht confetti, polonaises, sitdowns en mega veel opblaasdieren! De minimum leeftijd is 16 jaar! Bijzijn is meemaken!
Met heel veel trots brengen we Don't Let Daddy Know terug naar Amsterdam op zaterdag 4 maart 2023! Na tientallen uitverkochte shows wereldwijd brengen we het evenement tot leven zoals nooit tevoren in de Ziggo Dome - een van de populairste en meest indrukwekkende evenementenlocaties van Nederland. Dankzij geweldige geluidskwaliteit, prachtige belichting en epische speciale effecten is DLDK een ervaring om nooit te vergeten.
One of the leading Hard Dance labels, always thinking outside the box and looking for the perfect opportunities to broaden the sound, Dirty Workz has been on top of the game for over 15 years!
Essential festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als, Headhunterz, Kriss Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Bizzey, Gunz For Hire, Snelle, Frenna en vele anderen.
Met nog één week te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (achter het Vista-College) verwachten de organisatoren een 7.500 bezoekers. Dat betekent dat het festival uitverkocht zal raken op de eerste outdoor editie.
Essam Jansen neemt na 14 jaar afscheid als mede-eigenaar bij evenementen organisator E&A Events. Dit kondigt het internationaal opererende bedrijf vandaag aan. Co-founder en eigenaar Alex Hes koopt de aandelen van Jansen en is daarmee 100% eigenaar van E&A Events. Jansen vertrekt om zich meer te focussen op zijn DJ carrière als Sem Vox.
Met nog één maand te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) maken de organisatoren bekend dat het evenement uitverkocht zal raken met 7.500 bezoekers. 1
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK x Vunzige Deuntjes, Encore, FunX, Appelsap, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego, Stewww, De Binnenstad, Hangover en Mayhem zullen als stagehosting partners met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. TIKTAK x Vunzige Deuntjes, Encore, FunX, Appelsap, Afrolosjes x Gowtu, Over The Moon, Fuego, Stewww, De Binnenstad, Hangover en Mayhem (by Supperclub) zullen als stagehosting partners met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven.
Na het grote succes van de eerste editie in 2019 keert TIKTAK Festival eindelijk weer terug naar het Rotterdamse Lloyd Multiplein op zaterdag 17 september 2022!
Hullabaloo Festival keert dit jaar op 27 augustus terug naar de Drafbaan in het Stadspark in Groningen. Organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events maken vandaag de line up bekend. De Noorse DJ en producer Kygo is de headliner van het festival en zal een spectaculaire show geven op de mainstage.
In navolging op drie uitverkochte edities van het evenement "Knaltibal" in Music Dome Kerkrade, dat afgelopen carnaval plaatsvond, presenteren de organisatoren voor het eerst een outdoor editie genaamd ''Knaltibal Festival'' op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. De stage hosts zullen met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven. Samen zorgen zij voor een mix van vuige hiphop, swingende disco beats, de beste house tot aan catchy pop deuntjes.
De organisatie van Essential Festival maakt de nieuwe datum én het volledige programma bekend. Het festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als: Bizzey, Frenna Deluxe, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Snelle & De Lieve Jongens Band.
Oeh Oeh Baby! Op vrijdag 6 mei zijn we terug in de AIR Amsterdam met hitmachine Josylvio! Ga los op 'Ride or Die', 'Hey Meisje' en 'Zoveel Takkies'!
Op vrijdag 8 april keert TIKTAK terug naar de AIR Amsterdam! Na twee uitverkochte edities zijn we weer TERUG! Deze editie wordt CRAZY. Met niemand minder dan Freddy Moreira wordt stilstaan onmogelijk! Met zijn energieke sound is hij niet weg te denken uit de Nederlandse urban scene. Ook ChildsPlay is ready om te knallen! Met hun unieke eclectic style, weten ze keer op keer iedereen te verrassen en de zaal plat te spelen!
Het betere leven is nu echt in zicht. Op zondag 3 juli 2022 gaan we eindelijk weer de zomer vieren tijdens Summerpark Festival 2022. Na twee festival loze zomers gaan we nu echt de summer of love beleven. Dat doen we op één van de mooiste, meest unieke festival locaties van Nederland: het Almere strand. We gaan groter uitpakken als ooit te voren. Life is better at the beach.
After a two year hiatus and following the success of previous sell-out shows at the iconic O2 Victoria Warehouse, Manchester, the world-renowned clubbing brand 'Don't Let Daddy Know' returns on Sunday May 1st for a Bank Holiday weekend party. The sensory stimulating event will feature a heavyweight international lineup including BRENNAN HEART, DIMITRI VANGELIS & WYMAN, MATT NASH, NICKY ROMERO, SEM VOX, SHOWTEK, THIRD PARTY and WILL SPARKS set to the backdrop of explosive, next level production. Ticket sales will start on Monday 14th February 2022. Make sure to pre-register to get access to the exclusive pre-sale that starts 72 hours ahead of the general sale, on Friday 11th February 2022.
Op dinsdag 26 april komt TIKTAK Kingsnight eindelijk weer terug naar de Maassilo in Rotterdam. Bereid je voor op spectaculaire optredens van de populairste rappers en DJ's van ons koninkrijk, waaronder de Rotterdamse rapformatie Broederliefde en hitmachines Antoon, Bilal Wahib, Bizzey en Cho!
Lang leve de koning! En lang leve TIKTAK! Want op dinsdag 26 april komt TIKTAK Kingsnight terug naar de Maassilo. Bereid je voor op de populairste artiesten en DJ's van ons koninkrijk! Brak zijn op Koningsdag is een garantie, er is geen betere manier om de verjaardag van onze koning in te luiden.
Met grote vreugde en veel energie keert het succesvolle internationale dance- evenement Don't Let Daddy Know eindelijk terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events, de organisatie achter Don't Let Daddy Know, maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken.
Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Get ready voor het vetste Oud & Nieuw evenement van Nederland met grote namen zoals Ronnie Flex, Kevin, Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Antoon en Lil Kleine!
Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Get ready voor het vetste Oud & Nieuw evenement van Nederland met de populairste artiesten van dit moment. Een zeer gelimiteerd aantal Early Bird Tickets zijn nu al verkrijgbaar, dus wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht.
De organisatie van Vasteloavend Festival maakt de volledige line-up inclusief zondag programmering bekend met artiesten als Beppie Kraft en Tony Junior. Onder het motto 'alleen samen halen we carnaval in' staat in Kerkrade een Vasteloavend Inhaal Festival geplant op 14 en 15 augustus. Locatie voor het evenement is de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome).
Het betere leven is ein-de-lijk in zicht. De aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni zorgen ervoor dat we eindelijk kunnen zeggen: 'WE MOGEN WEER!' Helaas komt zondag 4 juli nog net te vroeg voor ons maar niet getreurd op zondag 8 augustus gaan we de zomer dubbel zo hard vieren op één van Nederlands meest unieke festival locaties, het Almere Strand.
Essential Festival 2021 heeft dit jaar maar liefst 8 stages. Waarbij de mainstage line-up varieert van Lil Kleine, Lucas & Steve en Maan tot aan Paul Sinha, Snelle en Beppie Kraft. Met als klap op de vuurpijl zal hardstyle legende Headhunterz de Mainstage afsluiten met een dikke eindshow.
Na het grote succes van de eerste editie in 2019 keert TIKTAK Festival eindelijk weer terug naar het Rotterdamse Lloyd Multiplein op zaterdag 18 september! Alle grote namen uit de Nederlandse urban scene zijn aanwezig, waaronder Broederliefde, Frenna, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam. Omdat er vorig jaar al veel tickets waren verkocht, zijn er dit jaar nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.
De organisatie van Essential Festival maakt de volledige 2021 line-up bekend. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & The Entourage, Lucas & Steve, MAAN, Sefa, Snelle & De Lieve Jongens Band en vele anderen. "We hopen dit jaar wederom 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance te mogen verwelkomen op de locatie in Oost-Maarland." Aldus mede-organisator Alex Hes (E&A Events).
Essential family, met trots presenteren wij Essential Festival: Summer Reunion! Met heel veel liefde kondigen we deze mooie stip op de horizon aan! Het kabinet sprak onlangs de hoop uit dat de festivalzomer vanaf 1 juli weer van start kan gaan en voegt daad bij het woord door de komst van het garantiefonds. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn starten wij met goede moed met de voorbeidingen voor één grote summer reunion!
Het grootste Koningsdag festival van Nederland, Kingsland Festival, is verplaatst naar 27 april 2022. Door de huidige maatregelen rondom het COVID-19 virus, is het voor de organisatie onmogelijk om een vergunning te verkrijgen en het festival op een veilige en verantwoorde manier plaats te laten vinden. Het is de tweede keer dat het festival uitgesteld moet worden door de heersende Coronapandemie.
"Dat is het motto van Vasteloavend Festival dat op 14 en 15 augustus op de Roda Boulevard in Kerkrade (tegenover Music Dome) moet gaan plaatsvinden" aldus Kenny Mordang (eigenaar van Dusk To Dawn en oprichter van Essential Festival). Het doel: carnaval verkleed en wel inhalen in hartje zomer. 4
Het succesvolle internationale dance-evenement Dont Let Daddy Know keert terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken.
Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe editie van Don't Let Daddy Know in de Ziggo Dome in Amsterdam, gepresenteerd door E&A Events. De mannen zijn de eerste namen op het affiche van alweer de achtste editie in de vaste thuisbasis.
Het succesvolle internationale dance-evenement Dont Let Daddy Know keert terug naar hun vaste thuisbasis, de Ziggo Dome in Amsterdam. E&A Events maakt bekend dat de achtste editie zal plaatsvinden op zaterdag 6 maart 2021 en belooft er weer een spectaculaire show van te maken. 3
Fans van Lil Kleine krijgen zondag 23 augustus twee keer de mogelijkheid om hun idool weer eens te zien optreden. In de Maassilo in Rotterdam presenteert E&A Events een tweetal 'all ages seated concerten'. 4
We hopen dat het goed met je gaat in deze bijzondere tijd. Langzaam maar zeker komt ons land weer op gang. We mogen weer meer en dat stemt ons natuurlijk allemaal positief.
Op vrijdag 31 juli is Ronnie Flex de muzikale gastheer van een avondvullend programma in De Maassilo in Rotterdam, gepresenteerd in samenwerking met E&A Events. Tussen 20.00 en 01.00 uur verzorgt hij diverse optredens voor de gasten, die bovendien kunnen genieten van een viergangendiner, inclusief een fles champagne, geserveerd door Famous Flavours.
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus komt Tino Martin met een liveband naar de Maassilo in Rotterdam, waar hij in samenwerking met E&A Events en Studio One een volledige avond met diner verzorgt. Quido van de Graaf reist als support act mee naar Rotterdam. Bovendien worden de gasten verwend met een viergangendiner.
Xander de Buisonjé is 19 juli jarig en gaat, in samenwerking met E&A Events, zijn verjaardag uitgebreid vieren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli in NOVA Amsterdam en zaterdag 18 en zondag 19 juli in Maassilo Rotterdam, is Xander gastheer van een avondvullende dinnershow, onder de noemer Xander's birthday weekend. 2
De mannen van Broederliefde vormen het hoofdgerecht op zaterdag 11 juli in de Maassilo in Rotterdam. Gasten kunnen tussen 20.00 tot 01.00 uur tijdens een avondvullend programma genieten van een hoogstaand culinair viergangendiner, waarbij de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. Broederliefde verzorgt tussen de gangen door diverse optredens. De Rotterdamse formatie speelt daarmee een 'thuiswedstrijd'.
Dries Roelvink is op vrijdag 10 juli in de Maassilo gastheer van The Dinnershow. In een avondvullend programma verzorgt hij diverse optredens tussen de gangen van een hoogstaand culinair menu door. The Dinnershow is geopend van 20.00 tot 01.00 uur, terwijl de eerste gang van het diner rond 21.00 uur wordt geserveerd.
Berget Lewis presenteert, in samenwerking met E&A Events, The Grapevine. Gedurende vier avonden verzorgt zij tussen 20.00 en 01.00 uur diverse optredens in een unieke intieme setting. Dat gebeurt op 9 & 10 juli in NOVA in Amsterdam en op 25 & 26 juli in De Maassilo in Rotterdam. Het geheel wordt in Amsterdam omlijst met een viergangendiner van sterrenchef Dennis Huwaë. De eerste gang wordt om 21.00 uur geserveerd. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via www.grapevinenight.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.
Lil Kleine is op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli te vinden in Maassilo Rotterdam met The Copacabana. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden de gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn bezoekers. Het nieuwe Dinner & Dance-evenement was eerder van 4 tot en met 7 juni te beleven in NOVA in Amsterdam.
Bizzey verzorgt op 21, 22, 25 en 26 juni unieke optredens in Club NOVA, onder de titel Bizzey in de Keuken. De optredens zijn onderdeel van een dinner & dance-concept, waar dertig gasten kunnen genieten van een viergangendiner, geserveerd door topchef Dennis Huwaë. Het avondvullende programma wordt gepresenteerd door Bizzey in samenwerking met E&A Events en is toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.
Lil Kleine opent van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni de deuren van 'The Copacabana', een nieuw Dinner & Dance-evenement in de Amsterdamse Club NOVA. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden 30 gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn gasten.
Kingsland Festival, het grootste Koningsdagfestival van Nederland, brengt aankomende maandag 27 april het festival bij de bezoekers thuis tijdens Balkoningsdag. In Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg zal een heuse Kingsland DJ bus rondrijden om de bezoekers vanaf hun balkon, dakterras of tuin even te laten mee proosten op de verjaardag van onze Koning.
Kingsland Festival, het grootste Koningsdagfestival van Nederland, wordt verplaatst naar zaterdag 19 september. In Amsterdam, Groningen en Tilburg wordt op deze dag alsnog geproost op de verjaardag van de Koning. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist bekend.
Don't Let Daddy Know Music Festival is voor haar volgende editie verhuisd van de Ziggo Dome naar RAI Amsterdam. Hier viert het succesvolle Nederlandse dance concept op vrijdag 6 maart 2020 haar zevende editie met 30.000 feestgangers, het hoogste aantal bezoekers in de geschiedenis van Don't Let Daddy Know. Pers krijgt de gelegenheid aanwezig te zijn bij deze extra feestelijke editie met grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens en Fedde Le Grand on stage. 1
Summerpark Festival kondigt line-up aan met o.a. Benny Rodrigues B2b De Sluwe Vos, Frenna, Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, Luuk van Dijk & Secret Cinema
Kingsland Festival, het grootste oranjespektakel van Nederland, strijkt op 27 april wederom neer in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en voor het eerst dit jaar in Tilburg. Artiesten als Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid maken deel uit van de line up, die de uiteenlopende stijlen laat zien waar Kingsland Festival bekend om staat. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend. 1
Koningsdagfestival Kingsland keert dit jaar terug in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Tevens wordt er een nieuwe stad toegevoegd, namelijk Tilburg. Dat maken de organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend.
Naast de nieuwe en grotere locatie, wordt Don't Let Daddy Know ook groter met een waanzinnige line-up voor dit mega event. Naast de main stage is er een hardstyle stage en een Sexy By Nature stage. 4
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
De Nederlandse evenementorganisator E&A Events start met hun merk TIKTAK het platenlabel 'TIKTAK Records'. E&A Events is opgericht door Essam Jansen en Alex Hes, en met ongeveer 20 concepten, meer dan 50 nationale en internationale evenementen en meer dan 500.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot één van de marktleiders in het live entertainement circuit. Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban en club muziek. 1
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause Girls Love DJs takes over NYE met Sevn Alias & ChildsPlay! Met de benodigde dosis party en ditmaal een flinke extra extra portie glitters op 31 december gaan je girls, BFF's en entourage oud en nieuw bijzonder goed vieren.
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
Op 21 december wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een magisch feest. De achtste editie van het kleurrijke festival biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten en live acts zoals Bakermat, Benny Rodrigues, Bizzey, De Sluwe Vos & Mella Dee, Joey Daniel & Luuk van Dijk, Lucas & Steve, Ronnie Flex (live), Sam Feldt, Sam Paganini en Speedy J. Bezoekers kunnen daarmee uit de voeten voor muziekstijlen als house, techno en disco, maar ook hip-hop en urban verdeeld over vijf zalen.
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Op zaterdag 21 december keert Valhalla Festival voor de achste keer terug naar de RAI in Amsterdam. Verwacht een groots decor met veel show, acrobatenacts en verschillende kermisattracties. Er kan gedanst worden bij verschillende stages op techno-, house-, urban- en disco muziek van de meest toonaangevende DJ's van dit moment.
Met de slogan Moving people closer through music, lanceert AXE Music vandaag de online campagne 'Ticket Date' en biedt alle deelnemers de kans om met een blind date tickets te winnen naar de Amsterdam Dance Event show van niemand minder dan Martin Garrix.
Voor Amsterdam, door Amsterdam en dé plek waar Amsterdam samenkomt. 14 september bundelen TIKTAK, Vunzige Deuntjes, Encore, Fiesta Macumba, Kris Kross Amsterdam, Super Social, Over the Moon, KLEAR, Colorful en Geroezemoes hun krachten voor de perfecte zomerafsluiter. Wie komt er met ons shinen op de tweede editie van het Parels van de Stad festival?
Get ready because we're celebrating seven years of Don't Let Daddy Know, and we have every intention to celebrate that milestone the right way! However, a night of #DLDK won't be complete without the most beautiful party people in the world, and yes, that's why you are invited. With seven years of #DLDK behind us we're ready to present the biggest and most epic DLDK weekender yet on March 6th & 7th at the massive Ziggo Dome, Amsterdam. Pre-register now for the exclusive pre-sale on August 26th at 10 AM (CEST).
Craig David, Oscar & The Wolf, Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-rect en Duncan Laurence. Het zijn slechts enkele namen van de artiesten die optreden op het Groningse Hullabaloo Festival. Om deze eerste editie extra memorabel te maken heeft de organisatie bekend gemaakt om de munten te laten bedrukken met afbeeldingen van de artiesten die optreden op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark.
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. De basis van het concept blijft hetzelfde: geen drank, drugs en tabak. Het festival keert terug waar het in 2015 begon. De AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) is wederom tijdens Amsterdam Dance Event het toneel van een avond waar 5.500 bezoekers en grote Nederlandse acts samenkomen om op een verantwoorde manier een uitgaansavond te beleven.
De volledige line-up van het vernieuwde Essential Festival is reeds afgerond. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Blasterjaxx, Broederliefde met band, DI-RECT, Lil Kleine, Lucas & Steve, Maan met band, Memphis Maniacs, Quintino, Rondé en vele anderen. De organisatie verwacht dit jaar 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance op de nieuwe locatie in Oost-Maarland. Er zijn reeds 11.000 tickets verkocht. Uitblinkers dit jaar zijn namen als DI-RECT, Memphis Maniacs en Rondé waarmee de organisatie een oudere doelgroep aan wenst te spreken.
The world-renowned music festival concept Don't Let Daddy Know (DLDK) expands to Gdansk/Sopot in Poland on November 30, 2019 with a stunning line-up including Tiësto, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Gianluca Vacchi & Mike Williams. Tickets are on sale on August 5th at 8 PM local time.
De volledige line-up is bekend Win! Dit moment laten we natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Kom jij op zaterdag 7 september dansen bij het water met uit headliners als Bizzey, Blasterjaxx, Broederliefde met band, DI-RECT, Lil Kleine, Lucas & Steve, Maan met band, Memphis Maniacs, Quintino, Rondé en vele anderen!
Dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event presenteert Martin Garrix opnieuw zijn succesvolle all ages en 18+ show in de RAI. Deze shows markeren het 5-jarig jubileum van de solo-shows van Garrix tijdens Amsterdam Dance Event.
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK tijdens het Amsterdam Dance Event terug naar de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar extra groots uit met een mega ADE line-up én een next-level productie. 2
De line-up van Summerpark Festival bestond al uit 5 stages met maar liefst 40 namen maar wie de mystery guest op de TIKTAK stage is was nog een vraagteken. tot nu! De hit machine van Nederland maakt de line-up van de TIKTAK stage compleet! We hebben het natuurlijk over Bizzey! Sinds hij besloot te kappen met de wereld rondreizen als onderdeel van Yellow Claw, bestookt hij Nederland met hit na hit na hit na hit, hit, hit, hit, hit, hit (x12)!
De organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events maken vandaag de line-up van Hullabaloo Festival bekend. De afgelopen weken kondigden zij elke dag artiesten aan via social media. Het festival vindt plaats op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark. Eerder kondigde de organisatie al grote namen aan als Bløf, Robin Schulz, Di-Rect en Lost Frequencies. Met Oscar & The Wolf, Craig David, Duncan Laurence is de line-up nu compleet.
After four previous sell-out shows at the iconic O2 Victoria Warehouse, Manchester, the worldrenowned clubbing brand 'Don't Let Daddy Know' returns on Saturday 12th October with its explosive party concept.
Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Robin Schulz zijn de eerste vier namen die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de allereerste editie van hun nieuwste all-ages festival: Hullabaloo. Vandaag is het startsein van de line-up release.
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK terug met een Amsterdam Dance Event Special in de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit met een next-level line-up!
Een recordpoging confetti schieten in Rotterdam gaat de organisatie van het Kingsland-festival veel geld kosten. Het terrein waar het festival werd gehouden is, met name door die poging, niet schoon opgeleverd. 11
TIKTAK komt op zaterdag 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam. Onder andere Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Boef & Bizzey zijn onderdeel van de mega line-up. Ronnie Flex & de band Deuxperience zullen het festival groots afsluiten met een 1-uur durende show. Daarnaast staat Broederliefde voor de laatste keer in 2019 met een optreden in Rotterdam!
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. Om de overgang naar alle leeftijden extra glans te geven, beloven organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events een line-up als nooit tevoren. We Are The Future vindt plaats op 12 juli in AFAS Live in Amsterdam.
Recordpoging vindt dit jaar plaats tijdens Kingsland Festival in Rotterdam
Hullabaloo
9 april 2019
Join us on a trip. Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.
Op zondag 7 juli vier je de zomer op hét ultieme zomerfestival van Nederland: Summerpark Festival. Maar liefst 40 artiesten komen naar één van Nederlands meest unieke festival locaties, het Almere Strand. Summerpark Festival breidt dit jaar uit naar 5 stages.
Op zaterdag 27 april komt het baanbrekende concept ANTS naar Rotterdam voor een Koningsdag afterparty met Andrea Oliva, Anotr, Richy Ahmed en vele anderen. Na het hosten van twee stages op Kingsland Festival in Amsterdam en Rotterdam trekt de kolonie naar de Maassilo in Rotterdam voor de officiële ANTS afterparty.
Ongeveer een jaar na de release van zijn vorige DLDK-anthem maakt de Nederlandse dj en producer Sem Vox vandaag weer zijn opwachting met een kolossale track. 'Let's Go', zijn gloednieuwe single, is de anthem van Don't Let Daddy Know Amsterdam 2019, de nieuwste editie van het wereldbekende evenement dat dit jaar haar zesde verjaardag viert door de Ziggo Dome op 1 en 2 maart op zijn kop te zetten. 1
HUTS
28 februari 2019
Impala's, damherten, paardengeiten, zijn jullie klaar voor die echte lente vibe?! Zaterdag 30 maart wordt een echte dierentuin met voor de eerste keer in Amsterdam de hele HUTS-crew live on stage Joey AK, CHIVV, Yung Felix, Young Ellens, Mouad Locos, Esko en The Blockparty,
Na uitverkochte edities in Rotterdam tijdens New Years Eve & Koningsnacht én een hosting op Kingsland Festival op Koningsdag wordt het tijd voor een eigen festival van TIKTAK in Rotterdam.
Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele van de artiesten die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de zevende editie van Kingsland Festival.
Maar liefst 18 seizoenen lang weet de populairste beachclub van Nederland, Bloomingdale Beach, het zomerse gevoel over te brengen op haar publiek. Zon, zee en strand zijn de vaste ingrediënten voor een zomerse dag. Daarbij is, in de loop der jaren, de welbekende zondagmiddag uitgegroeid tot vaste prik in jouw agenda. De allergrootste artiesten en verschillende muziekstromen hebben het getij meerdere malen doen keren.
YES! Dit jaar komt #TIKTAK op vrijdag 26 april terug naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met een Koningsnacht Special! Zoals je van TIKTAK gewend bent, staan wederom alle grote Nederlandse live en DJ-acts op het podium.
Koningsdagfestival Kingsland keert ook in 2019 terug in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente, en voegt daar dit jaar een nieuwe stad aan toe: Rotterdam. Het festival strijkt neer op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events vandaag bekend. Ook dit jaar wordt het weer een groot oranje spektakel met meerdere muziekpodia met de populairste muziekstijlen en de grootste artiesten van dit moment.
Zojuist is bekend gemaakt dat het energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano de special guests zijn voor de zesde editie van Don't Let Daddy Know dat op 1 & 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zal plaatsvinden. 5
Eén ding is zeker; als je 2019 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je op Rough & Chique aanwezig zijn.
Het succesvolle dance concept Don't Let Daddy Know heeft Tiësto weten te strikken als headliner tijdens de jaarlijkse editie in Amsterdam.
Op zaterdag 23 februari wordt Riekerhaven omgetoverd tot een winterfestival waar Mokum's favorieten je hosten voor een onvergetelijke midwinter dag en –nacht.
Overwinteren
1 november 2018
Wanneer de winter nét te lang geduurd heeft, wanneer de zon het meest gemist wordt, de nachten het donkerst zijn, wanneer we het liefst willen buiten spelen, wanneer we willen overwinteren.
Going out with a bang! Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line-up aangekondigd voor de grootse eindejaar editie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
Martin Garrix heeft zojuist de volledige lineup voor zijn label night genaamd "Martin Garrix presents STMPD RCRDS" bekend gemaakt.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Girls Love DJs is back! En hoe? Na het succes van de terugkeer in september is het tijd om het prestigieuze Amsterdam Dance Event klaar te stomen voor the real deal.
De line-up van de zevende editie van Valhalla Festival is bekend. Anders dan voorgaande edities programmeert de organisatie niet alleen muziekstijlen als house-, techno- en bigroom maar hier is nu ook hip-hop/urban aan toegevoegd. 4
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause GirlsLoveDJs takes over NYE!
Start 2019 met een big bang tijdens de eerste editie van Rough & Chique in The Box Amsterdam op 31 december. 2
GirlsLoveDJs is BACK
20 september 2018
Op zaterdag 29 september maakt het bekende concept GirlsLoveDJs zijn comeback!
Sexy By Nature heeft aangekondigd op 29 december dit jaar een show te geven in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
Wil jij knallend het nieuwe jaar in gaan met de meest sexy artiesten? Kom dan op 31 december naar Rough & Chique in The Box!
Don Diablo geeft op zaterdag 8 december een uitverkochte show in de legendarische AFAS Live.
Het populaire eclectische concept TIKTAK organiseert op vrijdag 19 oktober een gloednieuw evenement in de RAI Amsterdam (Hal 3). 2
Gisteravond heeft Don Diablo in RTL Late Night aangekondigd dat hij de grootste solo show uit zijn carrière zal geven in Amsterdam op 8 december 2018. 10
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw terugkeren naar de RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. De afgelopen twee jaar waren de shows lang voor aanvang uitverkocht en een ongekend succes. 1
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw terugkeren naar de RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. De afgelopen twee jaar waren de shows lang voor aanvang uitverkocht en een ongekend succes. 8
Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Oldenzaal. Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex, Sam Feldt en vele anderen naar Kingsland Festival 2018.
TIKTAK Kingsnight
1 februari 2018
YES! Dit jaar komt TIKTAK tijdens Koningsnacht naar AIR Amsterdam met een hele dikke line-up.
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special! 1
TIKTAK, het grootste eclectische dance evenementen concept van Nederland, zal op zondag 8 april een grootschalig festival op het strand van Bloemendaal organiseren samen met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje.
Het wereldwijde concept Don't Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello!
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
Na het grote succes van hun vijfjarig bestaan vorig jaar keert DLDK op 2 en 3 maart 2018 opnieuw terug met een DLDK-weekender in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Op zaterdag 23 december staat RAI Amsterdam voor één nacht in het teken van Valhalla Festival.
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
De line-up voor Sunnery James & Ryan Marciano presents: Sexy By Nature is zojuist bekendgemaakt.
Social media sensatie Gianluca Vacchi zal tijdens het Amsterdam Dance Event zijn debuut als DJ maken.
2016 saw the launch of Third Party's 'Release' brand and label. With sold-out shows at Ministry Of Sound London, O2 Academy Liverpool, Miami and most notably their debut ADE show at The Box Amsterdam, things have just got bigger and better each time.
Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober.
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw twee solo shows verzorgen in de RAI Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. 6
The world-renowned dance concept Don't Let Daddy Know will be coming to the USN Bolton Arena in Greater Manchester on October 7th, 2017.
Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Boef & JeBroer: het zijn een paar namen van de line up van de vierde editie van We Are The Future, op vrijdag 14 juli 2017 in AFAS Live.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 27 mei weer te vinden in de AIR. Wat dachten jullie van de lady killers Freddy moreira en Johnny 500?
De gages van artiesten worden steeds hoger. Na twaalf jaar afwezigheid trad Tiësto weer in Twente op. Joost Dijkgraaf meldde eerder al zijn geschatte gage en laat in een vervolgartikelen daar zijn licht nog eens over schijnen. 26
Kingsland Festival is een petitie gestart om Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op Koningsdag naar hun festival te halen. 2
Ter ere van het vijfjarig jubileum wordt tijdens Kingsland Festival, dat op Koningsdag plaatsvindt in maar liefst vijf steden, het Wilhelmus gezongen. 9
Tiktak beach
5 april 2017
Op zondag 21 mei komt #TIKTAK terug naar Beachclub Bloomingdale met ChildsPlay, Freddy Moreira, The Partysquad en meer!
Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 verwachte bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo'n 150 dj's en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland.
Tik Tak club night
31 maart 2017
Vlak voor Koningsdag gaan we los met wederom een line-up om van te dromen. Niemand minder dan het energieke DJ-trio ChildsPlay zal headlinen.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 25 maart weer te vinden in de AIR.
Artiesten die op 27 april aanwezig zijn op het grootste Koningsdag Festival van het jaar. In deze video, welke is ingesproken door Jeroen Krabbé wordt benadrukt hoe bijzonder het is dat muziek Nederland wereldwijd op de kaart zet.
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. 1
TIKTAK in AIR Amsterdam
14 februari 2017
De absolute hoofd-act van deze editie is Jayh Jawson, bekend van de hits 'Ballon', 'Kill 'm Niet' en 'Volgende Stap'.
De volledige line-up voor Kingsland Festival 2017 is zojuist bekend gemaakt. Voor het vijfjarig bestaan van het festival wordt groots uitgepakt; onder andere de nummer 1-dj van de wereld Martin Garrix, Tiësto en Afrojack doen verschillende steden aan tijdens Koningsdag. 9
Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren, te weten: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente. Dit ter ere van het vijfjarig bestaan van het festival. Met vijf locaties, 150.000 verwachte bezoekers, ruim 500.000 vierkante meter en zo'n 150 dj's en artiesten is Kingsland het grootste eendaagse dancefestival van Nederland. 2
Op 21 februari komt Martin Garrix in actie voor War Child. Die avond zal de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig en uniek optreden in Paradiso Amsterdam geven. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. 6
TIKTAK Club Night
7 januari 2017
Na een geweldige uitverkochte Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall en Maassilo Rotterdam zijn we ook dit jaar weer elke maand terug in de AIR!
Het wereldwijde dance-concept 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert het aankomend jaar zijn vijfjarige jubileum, met op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 twee concerten in Ziggo Dome Amsterdam. Speciaal voor dit jubileum komt the godfather of dance music Tiësto exclusief naar onze hoofdstad. 6
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam met een avond vol top artiesten, confetti, ballonnen en meer! De laatste editie van TIKTAK was helemaal uitverkocht en met A-Trak als grote internationale headliner belooft het weer een heel groot feest te worden.
For the first time, in March, DLDK will extend over two days at the Ziggo Dome on March 3 & 4 2017.
Het zeer populaire merk 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert binnenkort zijn vijfjarige jubileum en laat dit niet ongemerkt voorbijgaan! Speciaal om dit te vieren kondigt de organisatie twee concerten in Amsterdam aan, op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 in Ziggo Dome. 1
Volgende week strijkt het jaarlijks terugkerende internationale muziekspektakel Amsterdam Dance Event weer neer in onze hoofdstad. Speciaal voor alle bezoekers en reizigers die via luchthaven Schiphol vliegen opent het populaire danceconcept Don't Let Daddy Know van 17 tot 24 oktober een pop-up store buiten op het plein van Schiphol Plaza.
Valhalla Festival
27 september 2016
Na vier glorieuze en uitverkochte edities geeft 's werelds meest adembenemende wintercircus voor de vijfde keer een 'acte de presence' in de RAI Amsterdam. Op zaterdag 17 december verleidt Valhalla opnieuw de realiteit met het absurde, in een grenzeloze wereld waar de werkelijkheid geen draagkracht geniet. Sn
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK komt terug naar de Heineken Music Hall met een spectaculaire line-up. De hele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig, waaronder Broederliefde, Lil Kleine, The Partysquad, Dyna en Ronnie Flex. 2
Na een waanzinnig jubileumjaar met feesten in Curacao, AIR Amsterdam en Beachclub Bloomingdale, keert TIKTAK voor zijn New Years Eve editie terug naar de Heineken Music Hall en Maassilo.
Voor de gemiddelde clubber is er geen groter feest in zijn agenda dan het legendarische 'Amsterdam Dance Event'. En welke locatie is er beter geschikt voor een solo show dan de gigantische RAI Amsterdam. Op vrijdag 21 oktober 2016 zal de RAI in het teken staan van Martin Garrix met een exclusieve en extra lange dj set.
Het grootste eclectische spektakel van Nederland: TIKTAK komt op 24 september naar Palm Beach & Events in Heerhugowaard. Na de Heineken Music Hall, Club AIR, Beachclub Bloomingdale, Maassilo Rotterdam en zelfs een internationale uitstapje naar Curaçao, breidt het succesvolle TIKTAK zich verder uit naar een nieuwe locatie: Palm Beach & Events in Heerhugowaard. 5
Wat gingen jullie lekker tijdens het vijfjarig bestaan van TIKTAK! Een betere verjaardag konden ze zich niet wensen. Op 28 mei komen ze opnieuw met heel veel supersterren. Zo komen o.a Dyna en BIGGI langs. Je weet wat je kunt verwachten, maar ze vertellen het graag nog een keertje: tijdens TIKTAK gaat het van hiphop, house, trap, classics, pop, moombathon en RnB weer terug naar de beukers van dit moment.
Sunnery James & Ryan Marciano komen deze zomer exclusief naar Bloomingdale Beach met hun 'Sexy By Nature' concept. Bloomingdale Beach bestaat vijftien jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 17 juli.
Op 30 juli 2016 vindt de allereerste DLDK Music Festival plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam. Uiteraard kunnen bezoekers van dit prestigieuze dance-concept alleen de crème de la crème van de dance-scene verwachten, met opnieuw de beste dj's van de wereld. Letterlijk, want tijdens deze outdoor-editie van DLDK komen de nummer-1 dj's ter wereld: Dimitri Vegas & Like Mike. En dat is niet alles, ook grote namen als: NERVO, Blasterjaxx, KSHMR, Fedde le Grand, Dash Berlin en Headhunterz maken de line-up indrukwekkend. 7
Wanneer het festivalseizoen aanbreekt kan iedereen weer volop genieten van de leukste buitenfeesten, samen met de beste dj's die de fijnste deuntjes draaien. Echter was deze ultieme zomer-feeling nooit eerder te beleven door de jongere generatie; tieners. Dit jaar brengt 'We Are The Future Festival' daar verandering in! Speciaal voor de jeugd onder de achttien jaar brengt het festival deze zomer de beste dj's naar onze hoofdstad, voor een feest om nooit meer te vergeten. 7
Het zeer populaire dance-concept onder jongeren Don't Let Daddy Know' (DLDK) breidt nog verder uit. De organisatie heeft ambitieuze plannen en kondigt vandaag het allereerste 'DLDK Music Festival' aan. Dit is een logisch gevolg op alle successen die het merk wereldwijd beleeft. 9
Het officiële anthem van Don't Let Daddy Know Amsterdam 2016 is er eindelijk! Niemand minder dan Sem Vox is verantwoordelijk voor de track en het is een dansvloerkraker die de massa feestvierders zeker in beweging zal krijgen en hen zal voorbereiden op de gekte die ongetwijfeld zaterdag zal losbarsten. Het is de nieuwste release op het onlangs opgerichte label #DLDKMUSIC...Dit is 'Get It Up'. 4
Kingsland Festival presenteert vandaag zijn hoogwaardige line-up van Koninklijk niveau. Speciaal voor deze Oranje-feestdag komen de internationale supersterren Axwell Λ Ingrosso naar het grootste Koningsdag-festival van Nederland. Het is de eerste keer dat de twee voormalige leden van de populaire groep Swedish House Mafia Koningsdag komen vieren. Ook Martin Garrix, Afrojack, Nicky Romero, Don Diablo, Oliver Heldens, Fedde le Grand, Lil Kleine, Ronnie Flex en de nummer één DJ's van de wereld: Dimitri Vegas & Like Mike komen een feestje bouwen. 4
Nederland's grootste eclectische evenement TIKTAK tikt zaterdag 12 maart haar vijfjarige jubileum aan. Wat ooit begon als de zondagavond in AIR is inmiddels uitgegroeid tot een serie uitverkochte New Year's Eve's feesten in de Heineken Music Hall, een festival en een buitenlands avontuur in Curaçao. Na vijf jaar confetti, champagne showers en een hemelsbreed spectrum aan artiesten gaat TIKTAK terug naar de plek waar haar roots ontpopte: AIR Amsterdam.
Het inmiddels befaamde concept Kingsland Festival, dat uitgegroeid is tot het grootste Koningsdag-festival van Nederland, keert dit jaar opnieuw terug op 27 april 2016. Het populaire en succesvolle event doet voor zijn vierde jaargang een derde locatie aan. Naast Amsterdam en 's-Hertogenbosch strijkt Kingsland Festival nu ook neer in Groningen. 2
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) over 3 weken, op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia. Tijdens deze editie krijgt Angello support van de crème de la crème van de Nederlandse dj-scene. Onder andere Blasterjaxx, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, Dannic en R3HAB zullen acte de présence geven op het stijlvolle concept van E&A Events. Met deze line-up van formaat belooft DLDK wederom een spectaculaire avond te worden.
Op zaterdag 16 juli 2016 vindt het grootste under 18 outdoor festival plaats. Tijdens Amsterdam Dance Event 2015 was de eerste succesvolle editie van dit under18 festival. Toen konden jongeren van 12 t/m 17 jaar voor het eerst naar ADE en nu slaan 4PM Entertainment en E&A Events de handen weer ineen om jongeren ook de kans te bieden naar een outdoor festival te gaan.
Na deze zachte winter heeft Nederland alweer het voorjaar in zijn bol. TIKTAK luidt het voorjaar in met een knaller van formaat XXL tijdens het Paasweekend. Na een uitverkochte Beachclub Bloomingdale in augustus vorig jaar, zet TIKTAK wederom haar hakken in het zand en wel met twee stages: een zonnige outdoor area en een stomende indoor area.
Armada Music en Don't Let Daddy Know richten gezamenlijk een nieuw label op. De Amsterdamse platenmaatschappij bundelt de krachten met de evenementenorganisatie en samen lanceren zij #DLDKMUSIC.
2015 ended with a BANG! Nu door naar een nieuw jaar vol gezelligheid, parties en keihard knallen. Zaterdag 30 januari beginnen we met de eerste TIKTAK club night van 2016 in AIR Amsterdam.
Met nog iets meer dan een week te gaan tot aan de jaarwisseling maakt TIKTAK haar timetables bekend voor de spectaculaire, bijna uitverkochte New Year's Eve events in Amsterdam en Rotterdam. Maar dat is nog niet alles; onder de kaartkopers worden ook nog eens twee knallers van prijzen weggeven.
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia. 1
Met de aankomende jaarwisseling kan het je niet ontgaan zijn! TIKTAK zorgt ervoor dat je tijdens 31 december bij de grootste eclectic experience van Nederland kan zijn. In Amsterdam is de NYE editie sinds de eerste keer steevast uitverkocht en dit jaar pakt TIKTAK uit door voor het eerst naar Maassilo Rotterdam te gaan. Een beter begin van 2016 kan je je toch niet voorstellen? Of toch wel...
De Belgische editie van Bungalup maakt vandaag de eerste namen van de line-up bekend. Onder meer Derrick May en Aeroplane reizen af naar Center Parcs De Vossemeren in Lommel, waar van 11 t/m 14 maart 2016 de eerste Belgische editie van Bungalup plaatsvindt.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK keert tijdens New Years Eve, na drie eerder uitverkochte edities, voor de jaarwisseling van 2015 opnieuw terug in de HMH. Samen met een editie in de Maassilo Rotterdam luidt TIKTAK het nieuwe jaar in. Verwacht de herkenbare TIKTAK hits met een mix van hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer. Luidt samen met Dirtcaps, FeestDJRuud, FS Green & MC Fit, Girls Love DJs & Ron Simpson, Raynor, Sem Vox, The Flexican & Sef en natuurlijk vaste waarde The Partysquad het nieuwe jaar in.
Na een succesvol jaar met edities in Hong Kong, Istanbul en Chili, kondigt Don't Let Daddy Know (DLDK) aan het nieuwe jaar op 5 maart 2016 te starten met een grote show in de Ziggo Dome. De Amsterdam editie is de start van de 2016 DLDK wereldtour, waarbij zoveel mogelijk verschillende wereldsteden op verschillende continenten wordt aangedaan. De line-up voor de Ziggo Dome wordt later bekend gemaakt. 2
Na het hosten van een eigen stage op het wereldberoemde Creamfields en Mysteryland afgelopen zomer, voegen ze nu Chili aan de imposante lijst van landen toe. Niemand minder dan Martin Garrix is op 28 november de headliner van deze avond in het beroemde Espacio Riesco in Santiago. Sem Vox en Justin Mylo maken de line-up compleet. 1
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK doet tijdens New Years Eve voor het eerst Rotterdam aan. Op oudejaarsavond is de Maassilo de plek waar TIKTAK's 'the countdown' plaatsvindt. Dit is een avond vol met non-stop herkenbare tiktak hits oftewel, een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.
Way to Valhalla Festival
25 september 2015
Na drie magische en uitverkochte edities strijkt het meest miraculeuze nachtcircus van Nederland opnieuw neer in Amsterdam. Op zaterdag 19 december breekt Valhalla in de Amsterdam RAI opnieuw alle regels van het denkbare.
Het nieuwe jaar gaat ongekend knallend van start tijdens NYE Alkmaar. 2015 begon al keihard met de allereerste NYE Alkmaar editie, maar dit jaar komen we nog harder. Verwacht meer confetti, meer vuurwerk, meer CO2 en een exclusieve line-up. Met een mix van de grootste Nederlandse eclectische artiesten en een feestend publiek zal dus dit jaar nog groter uitgepakt worden en samen gaan we ervoor zorgen dat 2016 al begint met een hoogtepunt!
Met de komst van PRJCT Music Festival ondergaat de wereldwijde dance-conferentie dit najaar een flinke opwaardering. Het allereerste indoorfestival tijdens Amsterdam Dance Event in de RAI Amsterdam vult vier stages van verschillende toonaangevende (internationale) hostingpartners, met uiteraard alleen maar de allerbeste artiesten uit hun stal. Elke stage heeft zijn eigen muziekstijl en een eigen kleur als thema, waaronder PRJCT Blue, PRJCT Green, PRJCT Grey en PRJCT Red. 4
Jongeren onder de achttien jaar kunnen dit jaar hun muzikale hart luchten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een 'under 18'-event, alcoholvrij. Door de aangepaste alcoholwet is voor deze specifieke doelgroep een blokkade ontstaan, als het gaat om dance-evenementen. 2
Martin Garrix zal tijdens Amsterdam Dance Event zijn eigen show gaan hosten in de Heineken Music Hall. In een van de grootste locaties van Amsterdam is Garrix samen met een aantal andere DJs de headliner van zijn eigen ADE evenement. De show vindt plaats op donderdag 15 oktober. 10
De inmiddels legendarische dancemuziekdominantie in onze hoofdstad: 'Amsterdam Dance Event' (ADE) ondergaat dit komende jaar een flinke opwaardering. De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een indoorfestival met internationaal karakter. Op zaterdag 17 oktober is de RAI Amsterdam dé locatie voor het splinternieuwe concept: 'PRJCT Music Festival'. 5
Kingsland Festival gaat op 27 april 2015 de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Het festival dat dit jaar voor het eerst in Den Bosch plaats vindt, presenteert meteen een line-up van Koninklijk niveau. Met optredens van onder anderen Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Blasterjaxx, W&W en als hoogtepunt Armin van Buuren wordt Koningsdag in Den Bosch grootser dan groots gevierd. Kaarten zijn te koop via www.kingslandfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock 1
Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorro, Carnage, Tchami, Yellow Claw en meer staan al klaar voor derde editie van TIKTAK Eclectic Music Festival op het ArenA Boulevard Amsterdam. E&A Events pakt op 18 juli aanstaande wederom groots uit en zorgt qua muziek weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek-crossover en presenteert bij hierbij de line-update!
TIKTAK Eclectic Music Festival gaat groter dan ooit tevoren! 18 juli aanstaande is het ArenA Boulevard in Amsterdam weer hét terrein waar het enige echte eclectische dansmuziek festival van Nederland plaatsvindt. Dit keer verdubbelt het festival zijn bezoekersplaatsen tot 20.000. Speciaal voor deze royale editie zijn de eerste DJ's die de hoogstaande line-up gaan dragen bekend: de nummer twee DJ's van de wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, zijn deze zomer exclusief te bewonderen bij TIKTAK Eclectic Music Festival. 18
Party Party! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages komt er feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, GLOWINTHEDARK, Girls Love DJs, en nog veel meer...
De tweede Koningsdag in de geschiedenis van Nederland wordt royaal bekroond met twee edities van Kingsland Festival. Het festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam en Den Bosch. Beide locaties presenteren een line-up van Koninklijk niveau. Met in Amsterdam optredens van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. In Den Bosch zal Armin van Buuren de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Deze Koningsdag, op maandag 27 april 2015, gaat grootser dan groots gevierd worden! 5
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
Don't Let Daddy Know heeft het genoegen om EDM superster Martin Garrix te verwelkomen. De Nederlandse DJ is de hoofdact op de komende editie van DLDK in Nederland. Naast Garrix treden Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, NEW_­ID, Quintino en Sem Vox op. Het zeer populaire dance-event vindt voor de tweede keer plaats in de Ziggo Dome op zaterdag 21 februari 2015.
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Tijdens het Valhalla Festival kan er alleen maar betaald worden met 'virtual credits', die op de festivallocatie kunnen worden aangeschaft. Bezoekers krijgen een elektronische armband waarop de virtual credits kunnen worden opgeslagen. Afrekenen gebeurt door de armband tegen een Scanner te houden. Na afloop van het festival kan het bedrag van de niet gebruikte credits online worden teruggestort. 30
Het SilverDome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en B2S, wordt naast de Heineken Music Hall het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden! Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, Girls Love DJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden. 1
NYE Alkmaar
15 oktober 2014
Alkmaar, are you ready for 2015? Er is geen ontkomen aan: jouw nieuwe jaar gaat ongeremd knallend van start tijdens NYE Alkmaar. Bereid je voor op keihard muzikaal vuurwerk tot in de aller vroegste uurtjes en vier Oud & Nieuw met een dikke show vol grootse namen: The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & Sef, Dirtcaps en Girls Love DJs.
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Amsterdam als Zoetermeer plaatsvindt. Het is alweer de derde editie van TIKTAK in de Heineken Music Hall tijdens NYE.
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging van een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt.
Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 dj's en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape Club één van de grootste clubs in hartje centrum waar het gebeurt. 1
Op woensdag 31 december kan Nederland zich gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van de laatste jaren. Na twee uitverkochte NYE edities in de Heineken Music Hall in Amsterdam komt TIKTAK nu met een tweede locatie; SilverDome in Zoetermeer.
Nadat ze vorig jaar duizenden fans een onvergetelijke avond bezorgden tijdens Amsterdam Music Festival en in februari de Heineken Music Hall op z'n grondvesten deden trillen, is ADE 2014 hét moment voor Sunnery James & Ryan Marciano om al hun fans nogmaals te trakteren op de onmiskenbare Sexy By Nature experience.
Spinnin' Sessions wordt een van de blikvangers van het Amsterdam Dance Event 2014. Het event, dat eind juni nog voor een uitverkochte AIR zijn Nederlandse debuut beleefde, neemt op vrijdag 17 oktober de Heineken Music Hall (capaciteit 5.500) over. 4
Het grootste eclectische dance festival van Nederland bereidt zich voor op een dag vol show en spektakel en released vandaag de timetable van de heavy weight line-up met onder andere Martin Garrix, Waka Flocka Flame, Carnage, Yellow Claw en als afsluitende acts Steve Aoki op de mainstage en The Flexican & Sef op het arena stage. 3
Nog geen maand geleden maakte het populaire dance event 'Don't Let Daddy Know' bekend dat ze op 25 oktober hun Belgische debuut maken in het Sportpaleis in Antwerpen. Nu, nog geen maand later, is het tijd om de line-up bekend te maken, voor deze avond die je niet mag missen. Grote namen als Showtek, Sander van Doorn en DVBBS zijn al bevestigd, net als het zeer getalenteerde DJ duo Blasterjaxx, Ummet Ozcan en Sem Vox.
Spinnin' Sessions, het succesvolle wekelijkse radioprogramma en showcase event van platenlabel Spinnin' Records, wordt dankzij de nieuwe samenwerking met E&A Events en ID&T nu ook wereldwijd uitgerold. Het live concept, dat ieder voorjaar de Miami Music Week in vuur en vlam zet, beleeft op zaterdag 28 juni in de AIR in Amsterdam zijn wereldpremière in deze nieuwe vorm. 10
E&a events, o.a. bekend van Don't Let Daddy Know, Kingsland festival en Tiktak, bestaat 6 jaar. wat in 2008 begon met het organiseren van kleinschalige evenementen in de Amsterdamse nachtclubs is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle evenementenorganisaties van dit moment. Dat moet gevierd worden! 1
Bungalup, het winterfestival in Center Parcs De Eemhof, heeft een jong zusje: Bungalente. Het frisse driedaagse festival kondigt vandaag het totale programma aan dat barst van originele activiteiten en namen als Simian Mobile Disco, Sneak, Gorgon City, Olivier Weiter, Tom Trago en Cinnaman.
E&A Events, Enter Dexter en AIR pakken groots uit dit jaar en zorgen weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek TIKTAK crossover tijdens het outdoor festival. Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenA Boulevard in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival. 7
De line-up van Kingsland was al redelijk 'impressive' met topnamen als Armin van Buuren, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, maar er stond nog een Mystery Guest vermeld. Deze mocht nog niet aangekondigd worden, maar waar mensen werken worden fouten gemaakt....dus kunnen we melden dan niemand minder dan Afrojack de line-up van Kingsland completeert. 13
Een koning in plaats van een koningin dit jaar én een nieuwe datum, maar nog steeds bij uitstek de dag waarop samenhorigheid en gezelligheid de boventoon voeren. Op 26 april aanstaande, de dag waarop Nederland haar eerste Koningsdag in de geschiedenis zal vieren, zal de Oranjekoorts in Nederland ongetwijfeld weer tot ongekende hoogte stijgen. 15
Het DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano verzorgde afgelopen zomer wekelijks een show op Ibiza en stond afgelopen oktober in een stampvolle RAI met een eigen stage tijdens het Amsterdam Music Festival. Nu is het tijd voor de volgende stap: een eigen show in de Heineken Music Hall. 6
Zoals beloofd, is december de maand waarbij Birdhouse gigantisch uitpakt. Niemand minder dan top of the bill R&B artist Ryan Leslie zal een special performance geven in AIR Amsterdam.
Het populaire dance-event Don't Let Daddy Know komt naar Nederland! Het stijlvolle succesconcept van E&A Events & ID&T dat vier jaar geleden haar debuut beleefde in de Privilege, 's werelds grootste club op het nummer één dance eiland: Ibiza. 15
Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft AIR een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting van Marcel Wanders maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting. Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren. 1
Op dinsdag 31 december kan Amsterdam zich weer gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland. Organisatoren E&A Events en Dexter gaan ook dit jaar tijdens de jaarwisseling een gigantische TIKTAK show neer zetten. 1
Op zaterdag 24 augustus vindt in AIR de allereerste zaterdag editie van TIKTAK plaats. Waar de organisatie overdag nog verantwoordelijk is voor een dikke stage op het Mysterylandterrein, knallen ze daarna meteen door en krijgt de eerste editie meteen het stempel: Official Mysteryland Afterparty!
Bijna drie jaar na de kick off van TIKTAK op zondag in AIR heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor de volgende stap. TIKTAK groeit in augustus van wekelijkse clubavond naar maandelijks concept op de zaterdag. De locatie blijft hetzelfde, maar het evenement wordt groter.
Het is de droom van menig Djs wereldwijd: Een eigen avond in een van de mooiste clubs, op het meest populaire party eiland ter wereld. Elke woensdagavond zullen Sunnery James & Ryan Marciano hun eigen avond hosten in Ibiza's nieuwe club: Booom! 2
TIKTAK keert terug naar Bloomingdale en komt op zondag 7 juli voor het eerst met een XXL editie naar het strand. Voor deze opening hebben ze heel wat supersterren weten te strikken.
Kingsland Festival
15 maart 2013
Als de grenzen van feest en saamhorigheid verdwijnen, dan moet het wel 30 april zijn. Elke levende ziel op aarde kent deze dag alleen als Koninginnedag, maar dit jaar brengt onze aanstaande koning daar verandering in. De Amsterdamse viering van deze huldiging is niet compleet zonder de komst van een nieuw fenomeen: Kingsland! 10
Zondag 19 mei is het zover: de allereerste editie van TikTak Eclectic Music Festival in ArenA Boulevard Amsterdam. De optelsom van een reeks weergaloze avonden AIR, een bombastische Mysteryland stage en een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall. De meest logische stap voor Amsterdams koploper op het gebied van de eclectische dansmuziek: een eigen festival. 3
Klassenfeestje in AIR
22 februari 2013
Geza Weisz & Manuel Broekman begonnen twee jaar geleden het Klassenfeestje in de Bitterzoet als grap. Gewoon omdat het ze leuk leek, om een keer een feestje te geven. De grap liep al snel uit de hand...
Cinema Valhalla laat zien wat het publiek op zaterdag 22 december te wachten staat. The Way to Valhalla begint vandaag! Het indoor winterfestival geeft voor het eerst een exclusief kijkje achter de schermen, waar alle artiesten zich al aan het voorbereiden zijn op wat er komen gaat door middel van een korte film: Cinema Valhalla! 4
Er broeit iets in het Amsterdamse nachtleven. Iets dat verder reikt dan de muren van de clubs. Iets dat genres overschrijdt. De stad bruist van de jonge organisaties, opkomende talenten, nieuwe initiatieven en bijzondere kruisbestuivingen. In dit klimaat – misschien wel het gezondste dat Amsterdam ooit heeft gekend – ziet Valhalla het levenslicht. 9
Tik Tak in oktober
27 september 2011
Oktober is de tiende maand van het jaar, terwijl de naam is afgeleid van het Latijnse 'octo' dat acht betekent. Deze maand heeft welgeteld vijf zondagen, terwijl Girls Love DJs en E&A-events er voor vier hebben getekend. En niet geheel onbelangrijk: Tik Tak was vroeger een televisieprogramma voor kleine kinderen en geldt nu als een succesvol danceconcept dat de zondagavond van Amsterdam domineert.
In 1919 beleefde Nederland de koudste maand juli ooit, in 2000 de somberste en in 2006 de warmste. 2011 gaat volgens de organisatie de boeken in als de beste maand juli!
Tik Tak
30 januari 2011
Na een geweldige eerste maand, waar het elke zondag afgeladen was met de mooiste boys en girls van de stad gaan ze in de tweede maand van het jaar enthousiast verder. Februari is namelijk de maand van de party's, de maand van de liefde en de maand dat Amsterdammers massaal naar Tik Tak gaan.