Partyflock
 
­ Nederland

Essential Festival maakt volledige 2021 line-up bekend!

gepubliceerd door , op
De organisatie van Essential Festival maakt de volledige 2021 line-up bekend. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & The Entourage, Lucas & Steve, MAAN, Sefa, Snelle & De Lieve Jongens Band en vele anderen. "We hopen dit jaar wederom 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance te mogen verwelkomen op de locatie in Oost-Maarland." Aldus mede-organisator Alex Hes (E&A Events).

Vasteloavend Café
Naast de grote podia is er ook ruimte voor een stuk randprogrammering met podia als "Terug Naar Toen" en het "Vasteloavend Café". "Er komt een heus Limburgstalig feestcafé gepresenteerd door het recent nieuw gelanceerde Vasteloavend Festival met onder andere Frans Theunisz en Mr. Loco Loco" Aldus mede-organisator Kenny Mordang (Dusk To Dawn Entertainment).

De volledige line-up is te zien via de website van Essential Festival.

Ticketverkoop
"Vanwege de onzekerheid waarin we verkeren is het mogelijk om een plekje op het festivalterrein te verzekeren middels een aanbetaling van 50% op de ticketprijs. Vervolgens zijn er twee opties (1) of het evenement gaat door en men dient het restbedrag nog bij te betalen of (2) het evenement mag vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan en kopers krijgen het geld terug. Op deze manier kunnen we toch van start met de voorbereidingen." aldus Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment).