Partyflock
 
foto Snelle
NaamLars Bos
Functierapper, MC
Geslachtman
HerkomstNederland
Genreship hop
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
Biografie
Lars Bos – alias rapper Snelle – is een ongekend gepassioneerde muzikant en een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.

''Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg. Hij houdt het echt.''
Nieuws
Snelle grote winnaar MTV EMA best dutch act 2019 · 29 oktober 2019
Snelle is de grote winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2019. Dit maakt MTV, een brand van Viacom, zojuist bekend. Snelle ontving de award voor Best Dutch Act 2019 tijdens de jaarlijkse MTV EMA Pre Party in aanwezigheid van bekend (muzikaal) Nederland. Met deze prestigieuze prijs vertegenwoordigt Snelle Nederland tijdens de internationale MTV EMA 2019 in Sevilla en maakt daarmee kans op de titel 'Best Worldwide Act'. De MTV EMA 2019 is op zondag 3 november vanaf 21.00 uur live te zien bij MTV.
Snelle start succesvol 2019 met 'Beetje Bij Beetje' EP · 11 januari 2019
Het nieuwe jaar kan nu al niet meer stuk voor Snelle. Nadat de artiest in de lijst met 'artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden' van Radio 538 te vinden was, is het dan ook tijd zijn nieuwe EP 'Beetje Bij Beetje'. Op de melodieuze plaat zijn acht tracks te vinden, waarvan 'Niet Met Mij' en 'Alleen Maar Gelukkig' featuring Jebroer eerder zijn verschenen. Het nummer 'Scars' zal volgende week inclusief videoclip worden uitgebracht, de overige tracks zijn vanaf vandaag op alle streaming portals te beluisteren. 'Beetje Bij Beetje' is geproduceerd door Alberto Arifi en Ramon de Wilde en komt uit via ROQ 'N Rolla Music. Dit voorjaar zal Snelle een gelijknamige tour op diverse podia in Nederland doen.
pagina laatst gewijzigd op