Partyflock
 

Brouwersdam

op de kaart
AdresBrouwersdam
Ouddorp
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

De Brouwersdam is het zevende bouwwerk van de Deltawerken. De Brouwersdam sluit het Brouwershavense Gat af. Door deze afsluiting ontstond het Grevelingenmeer.
Boek een overnachting in of in de buurt van Brouwersdam via Booking.com.
29 juni 2019
Foto's, Concert at SEA, 29 juni 2019, Brouwersdam, Ouddorp
29 juni 2018
Foto's, Concert at SEA, 29 juni 2018, Brouwersdam, Ouddorp
Nieuws
Concert at SEA schuift door naar 2022. Dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt. Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren.
Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt de 22e editie van Beachboom plaats. Ook dit jaar zal de Brouwersdam weer schitteren als locatie voor hét dance event van Zeeland.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent voor de dance liefhebbers weer een nieuwe editie van Beachboom.
Na de zeer succesvolle twintigste editie van afgelopen zomer start het grootste dancefeest van Zeeland vol trots de kaartverkoop van de aankomende editie.
Op zaterdag 6 augustus vindt de twintigste editie van het grootste dancefeest in Zeeland plaatst op de Brouwersdam. Met de twintigste editie van Beachboom bereikt het evenement een mijlpaal. Dit wordt gevierd met een passend thema en een line-up die de kern van het dancefeest raakt.
Met talrijke zomerse feesten en kleurrijke outdoor festivals op de agenda is augustus dé maand om naar uit te kijken. In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Beachboom lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. De afgelopen edities groeide het eendaagse dance-event op de Brouwersdam behoedzaam uit op alle terreinen: in programmering, acts, kwaliteit, sfeer en bezoekersaantallen werden alle verwachtingen overtroffen. Op zaterdag 9 augustus 2014 doet Beachboom daar weer een schepje bovenop. De early bird voorverkoop start op 11 januari, aanstaande zaterdag. 1
Twee maanden geleden werd het al aangekondigd: Beachboom gaat een flinke stap maken in haar programmering voor haar editie van 10 augustus 2013. Vandaag werd bekend waar dit toe heeft geleid. Een line-up met over de hele linie bijzonder indrukwekkende namen.
De toon is gezet, Beachboom is booming. Met een indrukwekkend, nieuw programma -acht voorrondes, een finale en een showcase- is zaterdag 2 maart de Beachboom dj Contest van start gegaan; de pre-party van het event.

1 waardering

Zeer slecht