Partyflock

Brouwersdam

Brouwersdam

AdresBrouwersdam
Renesse
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Brouwersdam via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Brouwersdam
Laatste feest was op zaterdag 5 augustus 2017: Beachboom
Statistieken


x
10·feesten
geen·in de toekomst
10·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·video's
651·bezoekers · herkomst
433·unieke bezoekers
1Partyflockfan · herkomst
19·albumfoto's
1·waardering
goed·stemresultaat (205 stemmen)
Nieuws
Na de zeer succesvolle twintigste editie van afgelopen zomer start het grootste dancefeest van Zeeland vol trots de kaartverkoop van de aankomende editie.
Op zaterdag 6 augustus vindt de twintigste editie van het grootste dancefeest in Zeeland plaatst op de Brouwersdam. Met de twintigste editie van Beachboom bereikt het evenement een mijlpaal. Dit wordt gevierd met een passend thema en een line-up die de kern van het dancefeest raakt.
Met talrijke zomerse feesten en kleurrijke outdoor festivals op de agenda is augustus dé maand om naar uit te kijken. In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Beachboom lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. De afgelopen edities groeide het eendaagse dance-event op de Brouwersdam behoedzaam uit op alle terreinen: in programmering, acts, kwaliteit, sfeer en bezoekersaantallen werden alle verwachtingen overtroffen. Op zaterdag 9 augustus 2014 doet Beachboom daar weer een schepje bovenop. De early bird voorverkoop start op 11 januari, aanstaande zaterdag. 1
Twee maanden geleden werd het al aangekondigd: Beachboom gaat een flinke stap maken in haar programmering voor haar editie van 10 augustus 2013. Vandaag werd bekend waar dit toe heeft geleid. Een line-up met over de hele linie bijzonder indrukwekkende namen.
De toon is gezet, Beachboom is booming. Met een indrukwekkend, nieuw programma -acht voorrondes, een finale en een showcase- is zaterdag 2 maart de Beachboom dj Contest van start gegaan; de pre-party van het event.
1 waardering
maan
Zeer slecht