Partyflock
 

Beachboom

afbeelding Beachboom
concept
SiteSite beachboom.com
E-mailinfo@beachboom.com
AdresRijksstraatweg 105
3222 KB
Hellevoetsluis
Nederland
KvK22066207
Aanwezigheidfacebookpageinstagrampinteresttwitteryoutube

Informatie

Sea, sand, sunset and surprise: Beachboom
100% pure beachparty

Aan de voet van de Brouwersdam glanst en groeit al vele jaren een pareltje onder de dance events: Beachboom. Een uitbundig feest vol van muzikale en theatrale verrassingen waar je samen geniet van de zon, het strand, de zonsondergang en uitgelaten danst en feest met je voeten in het zand.
Beachboom wordt nationaal bejubeld om haar visionaire programmering en unieke locatie, regionaal om haar buitengewoon ontspannen sfeer en toonaangevende thema's en acts.
Beachboom groeit in 2013 enorm in aanzien dankzij de indrukwekkende programmering van DJ's en acts, de entourage en het netwerk van de trouwe bezoekers die de bijzondere reputatie van het event fors kracht bijzet.

Uitgaansagenda Beachboom

Laatste feest was op zaterdag 3 augustus 2019: Beachboom Festival, Brouwersdam, Renesse
Nieuws
Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt de 22e editie van Beachboom plaats. Ook dit jaar zal de Brouwersdam weer schitteren als locatie voor hét dance event van Zeeland.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent voor de dance liefhebbers weer een nieuwe editie van Beachboom.
Na de zeer succesvolle twintigste editie van afgelopen zomer start het grootste dancefeest van Zeeland vol trots de kaartverkoop van de aankomende editie.
Op zaterdag 6 augustus vindt de twintigste editie van het grootste dancefeest in Zeeland plaatst op de Brouwersdam. Met de twintigste editie van Beachboom bereikt het evenement een mijlpaal. Dit wordt gevierd met een passend thema en een line-up die de kern van het dancefeest raakt.
Met talrijke zomerse feesten en kleurrijke outdoor festivals op de agenda is augustus dé maand om naar uit te kijken. In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
100% Winter Party. 100% Beachboom. Dit mag dan wel de wintereditie zijn, maar ze beloven je een avond waar je het warm van krijgt! De DJ's hebben één doel: Sportcentrum Westerschouwen op haar grondvesten laten trillen. Met een mooie mix van nationale en internationale namen belooft Beachboom Winter een feest te worden waar je bij wilt zijn!
Beachboom lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. De afgelopen edities groeide het eendaagse dance-event op de Brouwersdam behoedzaam uit op alle terreinen: in programmering, acts, kwaliteit, sfeer en bezoekersaantallen werden alle verwachtingen overtroffen. Op zaterdag 9 augustus 2014 doet Beachboom daar weer een schepje bovenop. De early bird voorverkoop start op 11 januari, aanstaande zaterdag. 1
Twee maanden geleden werd het al aangekondigd: Beachboom gaat een flinke stap maken in haar programmering voor haar editie van 10 augustus 2013. Vandaag werd bekend waar dit toe heeft geleid. Een line-up met over de hele linie bijzonder indrukwekkende namen.
De toon is gezet, Beachboom is booming. Met een indrukwekkend, nieuw programma -acht voorrondes, een finale en een showcase- is zaterdag 2 maart de Beachboom dj Contest van start gegaan; de pre-party van het event.

2 waarderingen

Slecht
S=M
gedurfde feesten die als ze goed uitpakken simpelweg briljant zijn!

1 opmerking

 
Verslag beachboom.­ Was er pas om 10.­30 ..­
Plus punten Beveiliging en EHBO ---- punten

Dranken 7,50 Smirnoff .­
Geen toilet papier
Beachboom is onstaan door gelijkheid van mensen al die VIPs staan op planken
Meer naar zich zelf te kijken dan proberen er een feestje van te maken.­
Zo doe je als organisatie mee aan het spel verdeel en heers.­ Gebeurt al genoeg in deze wereld
Beachboom is bekend geworden als echt feestje voor en door mensen.­ Blij en vrij dat trekt mensen van hei
Helaas zien jullie dit als nieuwe organisatie na een aantal jaren nog niet.­
De Dj x naam waardig voor de sfeer van beachboom.­ Top Santos!!! en Morris die kon er twee jaar geleden al staan.­ Naar mijn idee.­
De rest kon nog niet eens twee platen in elkaar over laten lopen en van opbouw hebben ze nog nooit gehoord.­ Lijken allemaal op Armin van buren zwaaien naar de armen van de buren
Kijken wat je publiek voor je.­doet.­ Zie je dan ook niet .­ De boxen waren die kapot .­muziek was
Niet te horen op bepaalde Geen sfeer bij de mensen want dansen in het diepe zand is zwaar mischien next time iets meer planken op in de dom.­ In plaats van VIP .­ .­ Gun beachboom alles maar deze organisatie zijn de naam beachboom nog niet waard .­!!!!!
Mischien toch nog cursus bij de oprichters ..­
.­ .­ Commercieel zijn en kaartverkoop hoog wil nog niet zeggen dat je sfeer kan neerzetten.­ Pff moest het even kwijt.­ Echt in 1 woord slechtste feest wat ik ooit heb meegemaakt.­ .­