Partyflock
 
­ Nederland

Hoog niveau dj contest belooft fantastische set Beachboom

gepubliceerd door , op
Beachboom
22 april 2013
FeestBeachboom · White Motion
Datumzaterdag 10 augustus 2013
LocatieBrouwersdam
De toon is gezet, Beachboom is booming. Met een indrukwekkend, nieuw programma -acht voorrondes, een finale en een showcase- is zaterdag 2 maart de Beachboom dj contest van start gegaan; de pre-party van het event. Deze eerste voorronde vond plaats in Devo in Goes. Maar liefst 160 dj's uit het hele land meldden zich aan voor de opmaat naar de 100% beachparty, die uiteindelijk bepaalt wie een set tijdens Beachboom mag verzorgen. dj Silva Vieira is de eerste die zich voor de finale heeft geplaatst. De beats waarmee hij het publiek in Devo veroverde belooft een fenomenale set tijdens het dance festival. Het niveau ligt hoog, net zoals de ambities die Beachboom heeft voor de komende editie op 10 augustus aan de Brouwersdam.

Nieuwe opzet dj contest
De nieuwe aanpak van de dj contest is onderdeel van de groeiambities van het festival. Voor het eerst worden de voorrondes door de hele provincie en óók buiten Zeeland gehouden. Deze opzet én het succes van de afgelopen jaren zorgden voor een record van 160 aanmeldingen. Uit deze inzendingen zijn 24 dj's geselecteerd die het, verdeeld over acht voorrondes, tegen elkaar opnemen. Na de succesvolle eerste ronde, vindt zaterdag 15 maart de tweede plaats in Zanzibar in Middelburg. Dj's Mike de Win, Rogun en Adj halen alles uit de kast om met hun set het publiek te veroveren. De winnaars van de voorrondes nemen het op 22 juni tegen elkaar op in de finale. Uiteindelijk draait de grote winnaar een set tijdens Beachboom op 10 augustus. Bovendien mag hij of zij een set verzorgen tijdens de Beachboom showcase op City of Dance op 20 juli in Middelburg.

100% beachparty
Met de dj contest geeft Beachboom jaarlijks talent de kans om zich voor een groot publiek te presenteren. De grote, groeiende belangstelling voor de contest is een méér dan een afgeleide van de ambitieuze groeistrategie van het festival. Want, Beachboom heeft een neus voor aanstormend talent. Dat weten de dj's en dat weet het trouwe publiek, Erikie, dj Jean, Afrojack, Remy, Benny Rodrigues en Skitzofrenix stonden de afgelopen jaren on stage. En, dit lijstje krijgt dit jaar een zeer indrukwekkende aanvulling. Houd hiervoor de website in de gaten. Ook voor het actuele programma en meer informatie over de dj contest kun je hier terecht: www.beachboom.com