Partyflock
 
Beatstad
1 september 2023
Wauw 🎤🥁🎸GOLDBAND.🎉🎊❤️🎉Was FANTASTISCH! Helaas wel erg druk bij de bars en de toiletten
Ik hèb verschrikkelijk genoten van GOLDBAND. Jullie waren fucking goed en hypte het hele publiek op. Een groot feest tijdens jullie optreden. Fijn dat ik dit heb mogen mee maken dankzij partyflock. Ik had meegedaan aan de winactie en twee kaarten gewonnen. Partyflock ook bedankt.
Veel liefs van Marian72
Bedankt GOLDBAND, Scheveningen,organisatie en het.

marian72, 2 september 2023 02:27
East on the Beach met Remy Unger
EAST, 11 augustus 2023
Wat een onvergetelijke avond was het bij East on the Beach in Beachclub Azorra! De zilte bries van Scheveningen mengde zich met de beats. Het was bewolkt maar wel Lekkah, zoals we in Den Haag zeggen. Dj’s Lady Lanter en Initiatief V, warmden de bezoekers op voor de grootse verschijning van de avond: de Haagse Technoheld Remy Unger.
Beachclub Azorra was het toneel voor dit unieke samenkomen van techno-liefhebbers.

Martwork, 12 augustus 2023 10:34
A day in my life @ Tomorrowland
Tomorrowland, 30 juli 2023
Als oprichter van heb ik al heel wat festivals in mijn leven mogen bezoeken. Van de knusse camping van , de schitterende stages van , tot het machtige . Uit principe ga ik niet naar festivals die niet als festivalapp gebruiken, maar dit jaar heb ik toch een uitzondering gemaakt. is natuurlijk een festival dat op ieders 'bucketlist' staat.

Ashraf Ibrahim, 3 augustus 2023 15:32
Als partyverslag schrijver had ik mijn twijfels, wat kon er nu echt anders zijn dan vorig jaar? En inderdaad het NMNH beach festival 2023 op het strand van Scheveningen was wederom een spectaculair house- en technofeest dat mijn verwachtingen overtrof. Ondanks een regenachtige start van het evenement, brak al snel de zon door en creëerde een perfecte festivalvibe. Net als vorig jaar waren er drie podia - Techno, Hard Techno en House - die voor een gevarieerd muziekaanbod zorgden.

Martwork, 29 juli 2023 03:45
25 euro vragen voor parkeren. Alleen al om dit voor mij laatste x fullmoon .festival. Stelletje afzetters , ik heb nog nooit zo’n absurd hoge bedrag moeten betalen voor parkeren in een drassig weiland.
Gelukkig was het een heel leuk feest. Wat ik het niet goed geregeld vond dat er maar op 1 punt drank en wc.‘S waren .
Voor de rest leuke sfeer en er werd heerlijk gedraaid alleen de Mc had voor mij wat minder aanwezig mogen zijn bij de MainStage . Voor de rest was alles leuk aan het feest.

stardust (k), 2 juli 2023 00:22
Kingsworld
27 april 2023
Terwijl er op veel plekken in Nederland mensen langs rommelige kraampjes liepen te slenteren, stroomde het Kingsworld festival langzaam vol met feestgangers in oranje kleding. Ondanks dat het nog rustig was op sommige plekken, hing er al snel een gezellige sfeer. In de 90s tent werd er teruggereisd in de tijd.

Martwork, 11 mei 2023 01:57
Gabber Resistance
18 maart 2023
Wow eindelijk weer eens een feestje zoals vroeger, zoals hij hoort te zijn. De organisatie is zijn belofte nagekomen. Alleen vinyl en echte early! Whoohoo. Er zat een mooie opbouw in de sets. Goed geplanned in de line up. En djs die er samen een vet feest van willen maken en luisteren naar de voorganger ipv te egotrippen.
Er werd echt goed gedraaid. En ik weet waar ik het over heb want ik draai zelf namelijk ook vinyl.

Stichting kansloos, 18 maart 2023 10:59
Hellbound
11 maart 2023
Hellbound weer overleefd! Overall impression: oke / goed
Pendelbussen was goed geregeld. locatie redelijk, wachtrij ging erg vlot!
Aankleding matig / verlichting-lichtshows karig.
Geluid in de main: oke
Geluid in area 2, deed de uptempo sound geen goed. gemiste kans
Geluid in area 3, zacht heel erg zacht. bass kon je amper horen, laat staan voelen. dat deed de setjes geen eer aan. gemiste kans
Line up kwam niet geheel overeen met de time tabel.

Lakalyos, 12 maart 2023 18:20
Wasteland Ancient Empire
26 november 2022
Wasteland was weer fantastisch. maar er zijn echte serieus verbeterpunten
We kwamen aan rond 22:00 en we hadden echt wel een rij verwacht, maar dit ging nergens over 45 minuten in de rij om binnen te komen.

jbpuzzel, 28 november 2022 21:17
Secret Project
21 oktober 2022
Wij keken er naar uit om Deniz Bul eens te horen draaien. Jammer dat hij de starter was op de line up. Maar desalniettemin stevig genoten. Boris Brechja en Ann Clue waren uiteraard meer dan prima. Van ons had Moritz niet gehoeven, daar had ik liever Hozho voor in de plaats gezien, maar ja je kunt niet alles hebben. Lekker gedanst, leuke mensen ontmoet. Top.

Ps. Ik moet duizend tekens of meer schrijven (onzin) dus ik herhaal het gewoon dubbelop, of driedubbel!

PUSSYTOPIA, 22 oktober 2022 11:42
Awakenings
30 juli 2022
Dit jaar viert Awakenings haar 25-jarigbestaan, onder andere met een 3-daags Awakenings Summer Festival inclusief camping. Een primeur! Het festivalterrein in Hilvarenbeek werd omgetoverd tot een techno paradijs met maar liefst 13 vette stages, waarvan 11 op het festivalterrein en 2 op de camping. Wij keken onze ogen uit toen we het terrein op wandelden. Van de grote mainstages aan het water tot de verborgen parels in het bos.

Janine Sarchosakis, 15 augustus 2022 13:06
Secret Underground
13 augustus 2022
Vooropgesteld hebben wij ons zeer vermaakt! De locatie is interessant met;
- de cellen die als playrooms zijn gebruikt,
- de ruimte waar je kon zitten was sfeervol en relaxed
- Het publiek was in een opperbeste stemming, bijzonder aantrekkelijk en vriendelijk.
- De DJ line up was goed, de muziek zelf was oke, maar wist ons op veel momenten niet heel goed op te zwepen.
- gratis ijsjes! werden zeer gewaardeerd!

jbpuzzel, 14 augustus 2022 16:21
Defqon.1
25 juni 2022
Wat was je mooi Defqon! Intens genoten, nog steeds kippenvel ❤️ Diepe buiging voor de organisatie. ongelooflijk mooi opgezet, aangekleed. Helden als dj’s 🙌🏼 Mooie mensen over de hele wereld die allemaal hun liefde voor de muziek met elkaar konden delen. Laatste keer voor mij was 16 jaar geleden in Almere, nu niet meer te vergelijken.

Summer Love, 26 juni 2022 15:25
Den Haag Outdoor
18 juni 2022
Nog steeds in de buzz van Den Haag Outdoor 2022, wow, wat een dik festival! Editie 2022 is wat ons betreft legendarisch. Vanaf de start om 12.00 uur stonden op alle stages deejays lekker te draaien. ook al kwam de aanloop van bezoekers wat langzaam op gang. Maar na 15.00 uur was er een dikke stroom met vaak uitbundige feestgangers en vanaf 16.00 uur stonden er lekker veel mensen op alle dansvloeren. Al snel werd duidelijk #DenHaagstaataan

Martwork, 22 juni 2022 22:57
Vorige week waren de weersvoorspellingen de zaterdag wisselvallig. Met lichte angst keken we dan ook uit naar een wellicht druilerig 909 Festival. Maar niets was minder waar. Een hardwerkende zon en een batterij aan fantastische dj's zorgden voor een hoogtepunt in mei.

MegaBASs, 1 juni 2022 20:39
Awakenings Easter Sunday
Awakenings, 17 april 2022
De weersvoorspelling was erg goed voor de zondag en hadden we dus extra veel zin in het festival. We moeten vanaf de plek waar we vandaan komen ongeveer 1,5 uur reizen en dan zijn we er. De pendelbussen vanaf Sloterdijk waren goed geregeld en waren snel onderweg naar de locatie. Vanaf de bus was het nog 10 minuutjes lopen, wat helemaal niet erg was met het zonnige weer. Rond 2 uur waren we aangekomen bij de ingang en we konden snel door de rij heen.

Stijn Meulmeester, 21 april 2022 14:28
Masters of Hardcore - Magnum Opus event verslag
Masters of Hardcore, 26 maart 2022
Het is 26 maart 2022, eindelijk na 3 jaar mogen we weer los op MOH. Het is de uitgestelde 25 years om MOH editie, ook al is er een nieuw anthem voor de 2022-editie. Ik vertrek vrij laat, kom onderweg wat toffe mensen tegen en nvoor we het weten staan we voor de ingang van de Brabanthallen. Het is ondertussen mijn 15e keer Masters ofzo (tel kwijtgeraakt). Sinds de 1e editie in Den Bosch wordt gehouden, standaard aanwazig geweest.

HC-Freak, 28 maart 2022 20:34
DJ 23:00 - 00:00
Hidden Monastery, 3 december 2016
SPIEGHELWERELDEN! Jullie zıtten bovenop een drakenlīįn, ık heb de draakse energīīen van #EFAAZ & #GAAABAN al geïnstalleerd; ın 2017. ((correctie, excuses; tįjdens de #HIDDENMONASTERY avond: voorafgaand het daadwerkelijke feest ben īK het hele pand door gelopen zowat alle ruımtes gehad met de pendel om het energetısch te reınıgen)). EFAAZ = MAAHAA draak. & GAAABAN = LEYlıne draak. https://m.youtube.com/watch?v=KiQn7La9Rmc&feature=youtu.be
Wat ık zeggen wıl, #RŒPÆN.

Namesso D, 28 augustus 2021 13:40
State of Bass
19 juni 2021
Na lange tijd geen feestje gehad te hebben stond er vanavond weer eentje op de planning. Dit had niet alleen met de bijzondere tijd te maken want ik ging al minder naar feesten toe.

Ik ging voor het eerst naar een editie van State Of Bass in Haarlem. Het werd weliswaar een ander feestje dan je gewend was maar het was gewoon fijn om weer eens muziek live te horen. Het mondkapje hoefde alleen op tijdens het lopen, als je zat kon ie gewoon af.

D-O-M-O, 20 juni 2021 16:17
Mystery Land
22 juni 1996
Hetis awesome heel erg geweldig het was zo mooi Ik was met mijn eerste vriendje daar en toen hebben we gefeest een paar dagen met zijn vrienden en heel mooi geweest ook daar het was lekker weer niet geregend en overal had je gang instaan ophalen bedoel ik en dat was fantastisch En ieder geval was wel een ander muziek en dat was het beste wat ik ooit heb gezien en nu dat ik twee kinderen heb gekregen en groot zijn zal ik zeer zeker comeback maken met mijn eerste vriend nog altijd en daar ben ik t.

Natja Nat, 22 april 2020 13:02
Save the vinyl
16 november 2019
Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig! Perfect uniek sfeer alles muziek geweldig!

Sjaakklapkaak, 8 februari 2020 11:42
Laatsten Kies 559 5581
FeestDatumAuteurPublicatie
Beatstadmarian72
East on the Beach met Remy UngerMartwork
A day in my life @ TomorrowlandAshraf Ibrahim
NMNH Festival 2023: Een Verbeterde en Onvergetelijke BelevingMartwork
Full Moon Festivalstardust (k)
KingsworldMartwork
Gabber ResistanceStichting kansloos
HellboundLakalyos
Wasteland Ancient Empirejbpuzzel
Secret ProjectPUSSYTOPIA
AwakeningsJanine Sarchosakis
Secret Undergroundjbpuzzel
Defqon.1Summer Love
Den Haag OutdoorMartwork
Zon niet de enige uitblinker op uitmuntend 909 FestivalMegaBASs
Awakenings Easter SundayStijn Meulmeester
Masters of Hardcore - Magnum Opus event verslagHC-Freak
DJ 23:00 - 00:00Namesso D
State of BassD-O-M-O
Mystery LandNatja Nat
Save the vinylSjaakklapkaak