Partyflock
Above & Beyond - Common Ground (afbeelding)
Above & Beyond - Common Ground
woensdag 14 februari 2018
Als een van de grootste trance acts een nieuw album uitbrengt is dat altijd iets om naar uit te kijken. De "Acoustic" shows hebben bewezen dat we te maken hebben met drie ontzettend getalenteerde heren waarbij hun muzikaliteit verder reikt dan de computer als instrument. Met albums die stuk voor stuk klassiekers hebben geleverd ben ik benieuwd of Above & Beyond en ondergetekende zich nog steeds op "Common Ground" bevinden.
Plaster - Transition (afbeelding)
Plaster - Transition
dinsdag 13 februari 2018
'Transition' is het hagelnieuwe album van Italiaanse producer Plaster. We gaan eens kijken wat hij voor ons in petto heeft.
Hard Bass 2018 – Mixed by Sound Rush, D-Block & S-Te-Fan, B-Front & Rebelion (afbeelding)
Een goed begin is het halve werk, zo moet bijna iedere liefhebber van de hardere stijlen denken tegenwoordig. Hard Bass 2018 was er weer eentje voor in de boeken. Ook de mixcompilatie mag er zeker zijn, ditmaal nemen Sound Rush, D-Block & S-Te-Fan, B-Front en Rebelion voor de 2018 editie van de compilatie.
Dance Yearmix Top 100 2017 (afbeelding)
Dance Yearmix Top 100 2017
donderdag 11 januari 2018
De zoveelste jaarmix van Cloud9. Met pijn in mijn hart, schuif ik de cd in de speler en hoop dat mijn cd speler niet ontploft.
Grotesque 300 - Mixed by RAM, Marco V & Darren Porter (afbeelding)
We hebben hem in handen; de mixcompilatie die de successen viert van het Grotesque label. RAM heeft de handen ineen geslagen met bazen Marco V en Darren Porter om drie pompende mixen af te leveren.
Prism Volume 2 - Mixed by Mark Sherry & Tempo Giusto (afbeelding)
Ook Mark Sherry zit niet stil. Zijn Outburst label gaat als een speer en alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we ook nog zijn nieuwe mixcompilatie genaamd 'Prism Volume 2'. Voor deze mixcompilatie komt Tempo Giusto ook nog even een handje helpen.
I AM HARDSTYLE Yearmix 2017 - Brennan Heart (afbeelding)
In al het jaarmixen geweld, komt ook Brennan Heart met zijn 'I AM HARDSTYLE Yearmix', editie 2017. Eens kijken of deze de moeite waard is.
Fabric 96 mixed by DVS1 (afbeelding)
Fabric 96 mixed by DVS1
maandag 18 december 2017
Na enkele wat minder uitgesproken releases op het Fabric label is het nu weer tijd om de diepte in te duiken met DVS1. Verwacht vooral abstracte puristische techno met een vloeiende vibe. Geen knetterharde stuiter-bassen, maar subtiel door kloppende drums en percussie die het ritme bepalen, afgewisseld met scherpe synths en hypnotiserende effecten.
Hardcore Top 100 - Best of 2017 (afbeelding)
Hardcore Top 100 - Best of 2017
dinsdag 5 december 2017
Met nog 5 weken te gaan in 2017 is het tijd om de balans op te maken, Wat was hot and what not!?! Als we kijken naar het aanbod aan albums en EP's van afgelopen jaar, dan zullen er weer behoorlijk wat bekende tracks voorbij gaan komen.­ Eens zien wat Cloud9Dance ervan gebakken heeft.­
Paul van Dyk - From Then On (afbeelding)
Paul van Dyk - From Then On
maandag 4 december 2017
Wat is het recept om een recensent en tevens trance liefhebber van zijn winter depressie af te helpen? Het nieuwe album van Paul van Dyk!
Qlimax 2017 - Temple of light (afbeelding)
Qlimax 2017 - Temple of light
vrijdag 24 november 2017
Het feest dreunt nog na terwijl wij deze cd mogen beluisteren en vooral beoordelen.­ Wordt de standaard hoge kwaliteit waar Q-dance voor staat ook op deze verzamelaar gehaald?
Thunderdome - 25 Years of Hardcore 1992 - 2017 (afbeelding)
'Welcome to another edition of Thunderdome', de woorden die iedere gabber kan dromen. Na 25 jaar staat dit concept nog steeds als een huis. Al dan niet op een laag pitje gezet, maar bij lange na nog niet vergeten. Een onkreukbare reputatie, een legende, een mythe. Nog steeds werkelijkheid en diep geworteld in de harten van zovelen.
The Sound Of Hardstyle Volume 3 – Mixed by Dark Pact & Scale (afbeelding)
Aan het eind van het jaar krijgen we nog een nieuwe hardstyle compilatie voorgeschoteld namelijk 'The Sound of Hardstyle Volume 3' gemixt voor Dark Pact & Scale.
Pure Trance Volume 6 – Mixed by Robert Nickson, Solarstone & Factor B (afbeelding)
Het heeft weer even geduurd, maar Black Hole heeft Solarstone weer weten te strikken voor een nieuw deel van de 'Pure Trance' reeks.­ Ditmaal met Robert Nickson en Factor B.­ Dat belooft wat!
Slam! Hardstyle Volume 16 (afbeelding)
Slam! Hardstyle Volume 16
vrijdag 17 november 2017
Voor de eindejaars mixcompilatie regen weer begint, komt Cloud9 nog even op de proppen met Slam! Hardstyle Volume 16.­
Sweet Bourbon - Night Turned Into Day (afbeelding)
Ook bij Partyflock krijgen we weleens albums binnen die vallen buiten de gestelde dance georiënteerde kaders. Zo ook 'Night Turned Into Day' van Sweet Bourbon, een album wat facetten kent van rock, blues en jazz.
Fabric 95 - Roman Flügel (afbeelding)
Fabric 95 - Roman Flügel
vrijdag 17 november 2017
Een lang gekoesterde wens is uitgekomen, namelijk de enige echte Fabric mix van Duitse dansvloer hypnotiseur Roman Flügel.­ We checken wat hij voor ons in petto heeft op Fabric 95.­
Hardwell presents Revealed volume 8 (afbeelding)
Het heeft even geduurd, maar na ruim een jaar wachten is daar de laatste editie van "Revealed". Hardwell heeft weer een flink aantal opzwepende en dansvloer-vullende plaatjes geselecteerd om de boel op stelten te zetten.
FabricLive 94 - Midland (afbeelding)
FabricLive 94 - Midland
maandag 16 oktober 2017
Fabric is still going strong! We hebben de nieuwste FabricLive in handen, namelijk deel 94, ditmaal gemixt door Midland.
Bodyshock - Riot & Rise (afbeelding)
Bodyshock - Riot & Rise
zondag 1 oktober 2017
Masters of Hardcore, Bodyshock en een lading collega's. Brengt dit een album die staat als een huis of is het te vergelijken met het zandkasteeltje van je zusje na een storm?
Cosmic Gate - Materia Chapter.Two (afbeelding)
Cosmic Gate - Materia Chapter.Two
woensdag 27 september 2017
In Januari kwam het eerste deel van Materia uit: Materia Chapter.One het logische vervolg is dus Materia Chapter.Two. Deel 1 scoorde vrij hoog bij mij omdat Cosmic Gate na heel wat jaren nog steeds relevant weet te zijn met een herkenbare sound. Kan deel 2 de lijn doorzetten?