Partyflock
Thunderdome - 25 Years of Hardcore 1992 - 2017 (afbeelding)
'Welcome to another edition of Thunderdome', de woorden die iedere gabber kan dromen. Na 25 jaar staat dit concept nog steeds als een huis. Al dan niet op een laag pitje gezet, maar bij lange na nog niet vergeten. Een onkreukbare reputatie, een legende, een mythe. Nog steeds werkelijkheid en diep geworteld in de harten van zovelen.
The Sound Of Hardstyle Volume 3 – Mixed by Dark Pact & Scale (afbeelding)
Aan het eind van het jaar krijgen we nog een nieuwe hardstyle compilatie voorgeschoteld namelijk 'The Sound of Hardstyle Volume 3' gemixt voor Dark Pact & Scale.
Pure Trance Volume 6 – Mixed by Robert Nickson, Solarstone & Factor B (afbeelding)
Het heeft weer even geduurd, maar Black Hole heeft Solarstone weer weten te strikken voor een nieuw deel van de 'Pure Trance' reeks.­ Ditmaal met Robert Nickson en Factor B.­ Dat belooft wat!
Slam! Hardstyle Volume 16 (afbeelding)
Slam! Hardstyle Volume 16
vrijdag 17 november 2017
Voor de eindejaars mixcompilatie regen weer begint, komt Cloud9 nog even op de proppen met Slam! Hardstyle Volume 16.­
Sweet Bourbon - Night Turned Into Day (afbeelding)
Ook bij Partyflock krijgen we weleens albums binnen die vallen buiten de gestelde dance georiënteerde kaders. Zo ook 'Night Turned Into Day' van Sweet Bourbon, een album wat facetten kent van rock, blues en jazz.
Fabric 95 - Roman Flügel (afbeelding)
Fabric 95 - Roman Flügel
vrijdag 17 november 2017
Een lang gekoesterde wens is uitgekomen, namelijk de enige echte Fabric mix van Duitse dansvloer hypnotiseur Roman Flügel.­ We checken wat hij voor ons in petto heeft op Fabric 95.­
Hardwell presents Revealed volume 8 (afbeelding)
Het heeft even geduurd, maar na ruim een jaar wachten is daar de laatste editie van "Revealed". Hardwell heeft weer een flink aantal opzwepende en dansvloer-vullende plaatjes geselecteerd om de boel op stelten te zetten.
FabricLive 94 - Midland (afbeelding)
FabricLive 94 - Midland
maandag 16 oktober 2017
Fabric is still going strong! We hebben de nieuwste FabricLive in handen, namelijk deel 94, ditmaal gemixt door Midland.
Bodyshock - Riot & Rise (afbeelding)
Bodyshock - Riot & Rise
zondag 1 oktober 2017
Masters of Hardcore, Bodyshock en een lading collega's. Brengt dit een album die staat als een huis of is het te vergelijken met het zandkasteeltje van je zusje na een storm?
Cosmic Gate - Materia Chapter.Two (afbeelding)
Cosmic Gate - Materia Chapter.Two
woensdag 27 september 2017
In Januari kwam het eerste deel van Materia uit: Materia Chapter.One het logische vervolg is dus Materia Chapter.Two. Deel 1 scoorde vrij hoog bij mij omdat Cosmic Gate na heel wat jaren nog steeds relevant weet te zijn met een herkenbare sound. Kan deel 2 de lijn doorzetten?
D-Block & S-Te-Fan - Antidote (afbeelding)
D-Block & S-Te-Fan - Antidote
maandag 25 september 2017
D-Block & S-Te-Fan (Diederik Bakker en Stefan den Haas) laten na het zeer succesvolle album 'Music Made Addictz' uit 2009 weer van zich horen! Dit doen ze door met hun tweede album te komen onder de naam 'Antidote'. Het album bevat (in tegenstelling tot hun vorige album) alleen maar soloplaten. De grootste vraag bij 'Antidote' is natuurlijk: kan het 'Music Made Addictz' overtreffen?
Q-BASE 2017 - The Album (afbeelding)
Q-BASE 2017 - The Album
zondag 17 september 2017
9 September, dé dag waarop ruim 25.000 Hardstyle liefhebbers zich al sinds 2004 verzamelen op een voormalig RAF-legerbasis in Weeze net over de grens in Duitsland. Wat in 2004 werd geintroduceerd als 'The international dance festival' kennen wij nu als Q-Base. Traditie getrouw dé 14 uur durende afsluiter van het 'open-air' festival seizoen. Een dag waar ik (en mijn maten) elk jaar naar uit kijken maar ook stiekem hopen dat het 'nog even niet zo ver is'.
Ferry Corsten - Blueprint (afbeelding)
Ferry Corsten - Blueprint
vrijdag 15 september 2017
Het album is al even uit maar op de een of andere manier er tussendoor geschoten voor een review. Dat Ferry met zijn albumtour Beachclub Fuel aandoet voor een 4 uur durende set is dan ook de uitgelezen kans deze fout te herstellen en eens te luisteren naar mogelijk een van de beste albums van dit jaar.
Promo - Authentic (afbeelding)
Promo - Authentic
donderdag 14 september 2017
21 jaar in het vak, als het niet langer is en nog steeds aan de top. Er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen. Van "It Run's Deep" tot aan "Battling Ignorance" en verder naar "The Vow", alles wat deze man produceert, vind met gemak zijn weg naar de dansvloer. Kwaliteit staat voorop en trends zijn er om te negeren. Als iemand door de jaren heen trouw is gebleven aan zijn eigen stijl is het Promo wel. Met zijn nieuwe album "Authentic" kijkt hij zowel terug als naar de toekomst.
Hardstyle Top 100 - 2017 (afbeelding)
Hardstyle Top 100 - 2017
zondag 27 augustus 2017
We hebben de eerste top 100 compilatie alweer in onze handen, namelijk de Hardstyle Top 100 van 2017.­
Tomorrowland - Amicorum Spectaculum (afbeelding)
Tomorrowland is al jaren een waar sprookje voor de muziekliefhebber; alle groten der aarde binnen de elektronische muziek komen samen om er een waar spektakel van te maken. Dit jaar was het thema 'Amicorum Spectaculum'.
Decibel Outdoor 2017 - Mixed By: Audiotricz, Angerfist & Adaro (afbeelding)
Een nieuwe editie van Decibel Outdoor vraagt uiteraard om een nieuwe mix compilatie. Dit jaar is de keuze gevallen op: Audiotricz, Angerfist en Adaro.
Daybreak Sessions 2017 - Mixed by Claptone, Kölsch & Gorje Hewek & Izhevski (afbeelding)
Daybreak Sessions 2017 is de tweede Daybreak compilatie van Tomorrowland. Deze 3CD serie focust zich op de warm-up van de Mainstage om de festivalgangers te verwelkomen op het Belgische superfestival. Dit jaar is het de beurt aan Claptone, Kölsch en Gorje Hewek en Izhevski om Tomorrowland nog even na te beleven.
Dominator 2017 Maze of Martyr mixed by DJ Mad Dog and Deadly Guns (afbeelding)
50000 bezoekers, zo'n 110 artiesten en 8 area's: Dominator 2017 deed Eersel en omgeving weer even voor een dag ervaren, hoe het moet zijn om in Groningen te wonen. Een non-stop vibrerende ondergrond, waarvan je porseleinkast aan de wandel gaat. Omdat gevoel nog een keer te kunnen herbeleven hebben DJ Mad Dog & Deadly Guns voor jullie hun platenarchief doorzocht en 2 strakke mixen verzorgd.
Sensation - The Final (afbeelding)
Sensation - The Final
woensdag 26 juli 2017
The World's Leading Dance Event"­, White, Black.....­ Shiva, Celebrate Life, Angels vs Demons.....­ The Final! Sensation houdt er na 17 jaar mee op en zal er alleen nog buiten de Arena genoten kunnen worden van de klanken die jaren voor een volle Arena zorgden.­ Nog één keer twee schijfjes met dance, EDM en house.­ Dus trek nog één keer je witte outfit aan en dans erop los.­
Trance Energy 2017 – Mixed by ReOrder and Svenson & Gielen (afbeelding)
Het is de wildste droom van menig trance fan die uitkomt, Trance Energy gaat terugkeren. Omdat vast te vieren hebben ReOrder en Svenson & Gielen vast wat plaatjes aan elkaar gemixt.