Partyflock
 
afbeelding Brennan Heart and Friends
Brennan Heart and Friends
zaterdag 9 januari 2021
Het jaar 2020 zal voor veel mensen een jaar zijn geweest met alleen maar dieptepunten. Voor Fabian Bohn, beter bekend als Brennan Heart was het een jaar van persoonlijke reflectie en een nieuw album. 'Brennan Heart and Friends' zegt het al, Brennan en zijn vriendjes op een 18 tracks tellend album. Eens kijken wat dat voor ons in petto heeft.
afbeelding Maggie's Flock – Party At The Cemetery
Op het Partyflock hoofdkwartier vliegen er af en toe albums door de bus, die we niet kennen, niet willen kennen of albums die ons vreemd aankijken.­ Genres buiten het dancespectrum, iets waar we niet vies van zijn.­ Het spreekwoord 'Wat de boer niet kent..­' komt niet in ons woordenboek voor.­ Daarom niet het debuutalbum van Maggie's Flock uit de regio Arnhem/Nijmegen getiteld 'Party At The Cementery.­'
afbeelding Sweet Bourbon - Born A Rebel
Sweet Bourbon - Born A Rebel
dinsdag 14 juli 2020
Soms krijgen we albums binnen op het Partyflock hoofdkwartier, waar we eigenlijk niet zo heel erg bekend mee zijn. Zo ook Sweet Bourbon's nieuwe album 'Born A Rebel.' Gezien het redelijk komkommertijd is, hebben we Sweet Bourbon een kans gegeven.
afbeelding Zenles in een wereld vol lawaai - Charly Lownoise
Al jaren weet ik dat Charly Lownoise naast dj ook actief is in de wereld van zen.­ Ik heb dat altijd interessant gevonden: die tegenstelling tussen twee werelden: die van de luide muziek, drugs, drank, vrouwen, geld, bezittingen en, eigenlijk, meer oppervlakkigheid en de wereld van rust, reinheid, connecties met mensen en de natuur en het op je gemak zijn met jezelf...­
afbeelding Thunderdome Never Dies (DVD/Bluray)
Een nostalgisch concept genaamd 'Thunderdome', nu verfilmd en reeds uitgebracht op DVD en Blu-ray. Perfect voor tijdens het thuiswerken.
afbeelding DEDIQATED - 20 Years of Q-Dance
DEDIQATED - 20 Years of Q-Dance
donderdag 6 februari 2020
Twintig jaar Q-Dance, dat is natuurlijk reden voor een feestje en dat gaat aankomende zaterdag gebeuren in de Arnhemse hardstyle tempel, genaamd het 'Gelredome', al jaren het toneel van diverse grote feesten in het hardere genre. Wij checken vast de bijbehorende dubbel cd.
afbeelding A State Of Trance Yearmix 2019 – Mixed by Armin van Buuren
De A State Of Trance jaarmix en Armin van Buuren, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Ook ditmaal heeft Armin weer diep in zijn digitale platentas gekeken voor de beste platen van het afgelopen jaar!
afbeelding Brennan Heart - HARD
Brennan Heart - HARD
woensdag 5 februari 2020
Iedere zichzelf respecterende dj, artiest, muzikant, filmster heeft een geheel eigen verhaal te vertellen. Zo ook Brennan Heart, in het gewone leven ook bekend als Fabian Bohn. We hebben zijn biografie 'HARD' in handen en die hebben we met heel veel plezier gelezen.
afbeelding Snakepit - Mixed by F. Noize & Spitnoise
Snakepit is al een aantal jaar zeer succesvol aanwezig in het Nederlandse feestlandschap. Ook de laatste editie begin december was weer om door een ringetje te halen. We hebben nu de mixcompilatie in handen van het feest gemixt door F. Noize en Spitnoise.
afbeelding The Best of Paul Elstak - 25 Years of Hits
Alle 'Heilige Herrie' nog aan toe! Al meer dan 25 jaar in het vak en nog steeds onverminderd populair. Van hard naar happy en weer terug. Deze man gaat nog steeds als een "Turbo". En voor hem geldt werkelijk "Life is like a Dance". "Code Red", zet je schrap, want 25 Years of Paul Elstak gaat helemaal los.
afbeelding Holland in the House - Ronald Tukker
Boeken over dance zijn 'hot'. Er zijn de afgelopen jaren legio leeswerken uitgebracht. Veelal van 'insiders' die subjectief maar feitelijk hun ervaringen op papier zetten, maar we lazen zeker ook meer RTL Boulevardachtige, hijgerige, verhalen van zelfbevlekkers over drank, drugs, vrouwen en de over the top gekkigheden die, kennelijk, schering en inslag zijn in de muziekbusiness. Mijn nieuwsgierigheid was dan ook wel gewekt toen het voorwoord mij meldde dat artiesten als Gregor Salto, Joris Voorn, Wessel van Diepen en Jebroer het niet zouden hebben over roem, geld en excessen...
afbeelding Hardstyle Top 100 - Best Of 2019
Hardstyle Top 100 - Best Of 2019
dinsdag 3 december 2019
Het einde van het jaar nadert en we hebben de eindejaarslijstjes alweer klaar liggen.­ Iedereen heeft alweer voor de Top 2000 gestemd.­ Ook Cloud 9 heeft alweer een Top 100 voor ons klaar staan, namelijk Hardstyle Top 100 - Best of 2019.­
afbeelding PatBoek - Pat B
PatBoek - Pat B
dinsdag 3 december 2019
DJ Pat B is voor velen een begrip, voor anderen een totaal onbekende. In dit boek zijn alle verhalen uit weekend voor iedereen opgeschreven en geven een kijkje in het leven van een bekende dj.
afbeelding Hardstyle Hits Volume 2
Hardstyle Hits Volume 2
dinsdag 3 december 2019
We hebben de hardstyle verzamelaar van Derailed Traxx (een sublabel van Be Yourself Music) te pakken. Een verzameling van diverse hits binnen de hardere stijlen. Eens kijken hoe dat uitpakt.
afbeelding Qlimax - Symphony of Shadows
Qlimax - Symphony of Shadows
dinsdag 3 december 2019
Iets meer dan een week geleden stond het Gelredome weer in lichterlaaie, het was weer tijd voor Qlimax. Ditmaal het thema Symphony of Shadows. Uiteraard hoort hier ook een mixcompilatie bij, die hebben we nu in handen. De eerste schijf is gemixt door B-Front en de tweede cd is weer verzorgd door Q-Dance zelf.
afbeelding Thunderdome 2019
Thunderdome 2019
zaterdag 2 november 2019
27 Jaar Thunderdome. Een mijlpaal in de hardcore geschiedenis. Laat je meevoeren in een wereld van kicks, snares en synths, die voor menig mens gesloten blijft. Meerdere stijlen verdeeld over 3 cd's geven aan hoe hardcore tegenwoordig moet klinken: Ruig, ongepolijst en snoeihard.
afbeelding CRPTC - Distorted Frontier
CRPTC - Distorted Frontier
zaterdag 26 oktober 2019
Er zijn een aantal subgenres binnen de hardcore die eigenlijk nauwelijks aandacht krijgen. Dat is niet geheel eerlijk, aangezien ook daar regelmatig mooie EP's en albums verschijnen. Ditmaal worden we verrast door de donkere sound van CRPTC. Zijn nieuwe album is sinds eind september uit op het Belgische Traumatic Label en zal vooral bij de fans van langzame doomcore welwillende oren vinden.
afbeelding Decibel Outdoor 2019 - Mixed by Wildstylez, N-Vitral & D-Sturb
De mixcompilatie van Decibel 2019 is dit jaar gemixt door Wildstylez, N-Vitral en D-Sturb.­ Kan Decibel nog meedraaien aan de top, of is de ouderdom van het concept inmiddels toegeslagen?
afbeelding IMPAQT 2019 - Mixed Ran-D, Malice & Deadly Guns
IMPAQT is het nieuwe festivalconcept van Q-Dance, als opvolger van Q-Base. De mixcompilatie is verzorgd door Ran-D, Malice en Deadly Guns. Eens kijken wat dat wordt.
afbeelding Tinlicker - This Is Not Our Universe
Het progressive album van het jaar, is in handen van het Nederlandse duo Tinlicker. U leest hier wat wij van Partyflock van dit pareltje vinden. Ik kan u vast verklappen, dit is er eentje voor de boeken!
afbeelding Hardstyle Top 100 - 2019
Hardstyle Top 100 - 2019
zondag 4 augustus 2019
Naar jaarlijkse traditie presenteert Cloud 9 ook dit jaar weer de Hardstyle Top 100 met het beste wat de scène te bieden heeft.­ Stap mee op deze sneltrein voor een duizelingwekkende rit.­