Partyflock
 
The DJ Producer - Future Incognito (afbeelding)
The DJ Producer - Future Incognito
woensdag 14 november 2018
Stop Uk-Hardcore, Drum&­Bass, Industrial en Crossbreed in de beats-blender van Luke McMillan en je weet één ding zeker: Stilzitten is er voorlopig niet bij! Tijdens zijn zoektocht naar het ideale geluid van de toekomst, heeft Luke een album vol indringende kickpatronen, intrigerende geluiden en kristallijn zuivere synths geproduceerd.­ Wacht hij nog steeds op 'de toekomst', of is deze reeds gearriveerd en wel in de vorm van "­Future Incognito"­?
Jebroer Gaat Hard! (afbeelding)
Jebroer Gaat Hard!
donderdag 18 oktober 2018
Jebroer komt met een compilatie die poogt zijn avonturen binnen de hardere stijlen samen te vatten. 'Jebroer Gaat Hard!' is een leuke samenvatting van zijn eigen hits maar ook van collega's binnen de scene.
BTS - Love Yourself: Answer (afbeelding)
BTS - Love Yourself: Answer
donderdag 18 oktober 2018
Het K-pop genre is aan populariteit aan het winnen over de gehele wereld, maar heeft nog nooit een recensie gehad op Partyflock. Tijd om daar verandering in te brengen met het nieuwe album van BTS, genaamd 'Love Yourself: Answer'
Hardstyle The Ultimate Collection  Volume Three 2018 (afbeelding)
We zijn op tweederde van 2018, volgens de kalender is de zomer voorbij en Cloud9 brengt ons als weer het derde deel van Hardstyle The Ultimate Collection.­
EPM Selected Volume 6 (afbeelding)
EPM Selected Volume 6
donderdag 18 oktober 2018
EPM is onder hand een vaste waarde binnen het techno en techhouse genre.­ We hebben nu het zesde deel van EPM Selected in handen en die is weer om van te smullen.­
Tomorrowland 2018 - Story of Planaxis (afbeelding)
Tomorrowland 2018 - Story of Planaxis
donderdag 18 oktober 2018
Tomorrowland is altijd weer een feest. Zowel het feest als de compilatie zijn altijd om van te smullen.
Hardcore Top 100 - 2018 (afbeelding)
Hardcore Top 100 - 2018
donderdag 30 augustus 2018
Zo tegen het einde van het festivalseizoen wordt het langzaam tijd om de balans op te maken qua releases.­ Cloud9 Dance is traditiegetrouw altijd één van de eersten die met een "­Top-Zoveel"­ komt.­ Eens zien wat zij dit jaar top vinden en wat 'not'!
Hardstyle Top 100 - 2018 (afbeelding)
Hardstyle Top 100 - 2018
dinsdag 14 augustus 2018
Het festivalseizoen is in volle gang, maar Cloud 9 brengt ons nu vast de 'Hardstyle Top 100 – 2018.­' Ze lijken wat aan de vroege kant, maar toch 100 platen verdeeld over twee schijfjes.­
Summer Dance 2018 - Megamix Top 100 (afbeelding)
Summer Dance 2018 - Megamix Top 100
maandag 13 augustus 2018
De zomers hitte is net weer een beetje gedimd, maar we hebben nu al weer de Megamix Top 100 in onze handen.­ Eens kijken hoe zomers Cloud 9 is anno 2018.­
Bryan Chapman - 7 Shadows and Iron Lungs (afbeelding)
Als het label al 'Monotony' heet, dan kan dat twee dingen betekenen; 1) je gaat een lastige recensie lezen 2) of hele vette minimalistische techno? Bryan Chapman geeft ons een kijkje in de toekomst.
Dominator 2018 - The Wrath of Warlords - mixed by Neophyte & N-Vitral (afbeelding)
Met over meer dan 25 jaar ervaring is Neophyte een veteraan in de hardcore-scene. Zet daar N-Vitral tegen over, die met ruim 16 jaar ervaring ook geen kleine jongen meer is en je krijgt een titanenstrijd. Verwacht een 'Audioassault' 'Recht uit de Ondergrond'. So 'Jump the F@#* Up' and 'Execute' that 'Default Damager' till there's 'None of ya left'.
Driftmoon - Invictus (afbeelding)
Driftmoon - Invictus
donderdag 19 juli 2018
In 2016 was daar '(R)Evolution', het eerste album van Driftmoon, in het normale leven bekend als Juraj Klička. Dit album zorgde voor een klein opschudding in trance land. In een mum van tijd was Driftmoon een bekend gezicht geworden. Precies 24 maanden later komt hij met de opvolger, genaamd 'Invictus'.
Kan 'Invictus' het eerste album evenaren of misschien zelfs overtreffen?
Hardstyle The Ultimate Collection  Volume Two 2018 (afbeelding)
We zitten midden in de hete zomermaanden en we hebben de heetste hardstyle compilatie van het moment in onze handen;­ Hardstyle The Ultimate Collection 2018 – Volume 2
In Search of Sunrise 14 (afbeelding)
In Search of Sunrise 14
donderdag 12 juli 2018
Na een stilte van twee jaar komt Black Hole Recordings terug met een nieuwe In Search of Sunrise compilatie! Ik had eigenlijk niet verwacht dat er nog een nieuwe editie zou komen, dus ik was blij verrast toen het nieuws naar buiten kwam dat er een nieuwe CD in aantocht was. Na Tiësto en Richard Durand in samenwerking met onder andere BT, Lange en Myon & Shane 54 zijn het nu Markus Schulz, Gabriel & Dresden en Andy Moor die de kar moeten trekken.
Consumer - The Worst of KRTM (afbeelding)
Consumer - The Worst of KRTM
dinsdag 10 juli 2018
Van hardcore tot industrial techno, of een combinatie van die twee. Het gebeurt vaker en het resultaat mag er zijn. Denk aan Embrionyc, Rude Awakening en Cubic Nomad. Aan dit rijtje illustere namen kan nu een nieuwe artiest worden toegevoegd: KRTM. Zijn eerste album "Consumer" staat bol van de resonerende en indringende kicks, snerpende synths en bijgeluiden, die noodzakelijk zijn om een goede industriële sfeer over te brengen.
Qapital  Mixed by Phuture Noize (afbeelding)
Het feest van de raw style binnen de hardere stijlen.­ Het stuiterfeest in de Ziggodome.­ We hebben de 2018 editie in handen en ditmaal is de compilatie verzorgd door Phuture Noize.­
Ibiza Lounge volume 3 (afbeelding)
Ibiza Lounge volume 3
vrijdag 22 juni 2018
Bij lounge denk je in eerste instantie aan St Germain, Gare du Nord, Thievery Corporation, Buscemi, Tosca, Alex Cortiz, Kruder & Dorfmeister en de cd's van Monte La Rue en Supperclub. CD's die de tand des tijds ruimschoots hebben doorstaan. Eens zien of het derde deel van de "Ibiza Lounge"-serie zich in dit rijtje mag scharen.
Harmony of Hardcore 2018  The Unification of the Ultimate Hardcore Feeling (afbeelding)
Vanwege de afwezigheid van Hardshock was Harmony het eerste echte grote hardcore festival van dit jaar.­ Met een line-up om van te watertanden bracht het festival menig bezoeker in extase.­ Om dat gevoel vast te houden, is er weer een mooie dubbel-cd verschenen, met een mix van Nosferatu en één verzorgd door Be Yourself Music.­ Mainstream, Up-Tempo en Frenchcore zorgen dit jaar voor de "­eenheid van het ultieme hardcore gevoel".­
Fabric 99 - Sasha (afbeelding)
Fabric 99 - Sasha
dinsdag 19 juni 2018
Legende aan het werk! Fabric heeft voor editie 99, levende legende Sasha weten te strikken voor een eigen mix. Eens zien wat hij voor ons gebrouwen heeft.
DJ Jean - Gekkenhuis! (afbeelding)
DJ Jean - Gekkenhuis!
maandag 18 juni 2018
De biografie 'Gekkenhuis!' over Jean werd maanden geleden al aangekondigd en de afgelopen week vond de release party plaats in het Amsterdamse. Je hebt er ongetwijfeld al over gelezen. Enkele opzienbarende anekdotes werden reeds gepubliceerd. Dat de dj met veel vrouwen het bed deelde, weten we inmiddels dus wel. Is het boek naast de geruchtmakende feiten het lezen waard?
Dolphin - Information Asymmetry (afbeelding)
UK-hardcore mag dan een stroming binnen de hardcore zijn, die bij lange na niet de overhand heeft. Het is wel een genre met een aantal zeer kleurrijke producers, die kwalitatief gezien de vloer aanvegen met een groot deel van de overige hardcore artiesten die tegenwoordig de podia bevolken. Na Hellfish, Deathmachine en The DJ Producer is het nu aan Dolphin om UK-hardcore weer eens in het zonnetje te zetten en te laten horen hoe gevarieerd deze toch wel onder gewaardeerde stroming kan klinken.