Partyflock
 

Brennan Heart and Friends

door , gepubliceerd op , waardering: 83/100
Genre: hardstyle
Fabian Bohn is een zeer gerespecteerde dj en producer onder de naam Brennan Heart en is
tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hardstyle/music scene. In de afgelopen 10 jaar heeft hij zijn stempel wel gedrukt op de internationale hardstyle scene. Platen als 'Just As Easy' en 'Lose My Mind' kan menig fan uit volle borst meezingen. 'Lose My Mind' is ruim 15 miljoen keer bekeken op Youtube en dit geeft maar aan wat voor een bereik een artiest als Brennan Heart heeft. In de afgelopen jaren heeft hij de nodige (mix)albums uitgebracht waar 'Musical Impressions' uit 2009 en 'M!DF!LEZ' uit 2010 wel de meeste bekende zijn. Ook heeft Fabian Bohn een aantal labels onder zijn hoede, waaronder WE R Music (opgericht in 2013) en wel zijn meest bekende label/ handelsmerk genaamd 'IAMHARDSTYLE.' Als artiest moet je natuurlijk ook een boek hebben geschreven over je levensverhaal en dat kwam er in de vorm van 'HARD' in 2019. Het jaar 2020 was voor Fabian een moment van bezinning en daarover had hij het volgende te zeggen:

"2020 turned out to be a year of personal reflection and I used the opportunity to get together with great friends and spend our time on making music, which became a fascinating journey that broadened my horizon."

Brennan en zijn vriendjes
'Brennan Heart and Friends' zegt het al, Brennan en zijn vriendjes op een 18 tracks tellend album. Op dit album is natuurlijk ook de samenwerking met Armin van Buuren te vinden (en de vocalen van Andreas Moe) genaamd 'All On Me'. Gelukkig in de wat stevigere VIP mix verzorgd door Brennan zelf. Vele bekende namen komen natuurlijk voorbij op dit album. Vocalen van vaste gast Jonathan Mendelsohn zijn altijd een genot voor het oor, zo ook de plaat 'Journey' welke de opener is van het album. Ook de Blademasterz (wie had dat ooit nog gedacht) komen ook voorbij met het iets wat spirituele 'Katana'. Naast bovengenoemde tracks ook de nodige samenwerkingen met bekende uit de hardstyle scene, onder andere The Pitcher, Code Black, Audiotricz, Rebourne, en Coone. Interessante track is 'Hold On Tomorrow' met het Metropool Orkest.

Conclusie
Wederom een leuk, krachtig en goed luisterbaar album. Zodra we weer 'los' kunnen gaan, maar even bij een feestje van Brennan Heart langs.

Score: 83/100

Tracklist
 1. Brennan Heart & Jonathan Mendelsohn - Journey
 2. Brennan Heart & Psyko Punkz - Everything We Are
 3. Brennan Heart aka Blademasterz - Katana
 4. Brennan Heart x Harris & Ford - Addicted To The Bass
 5. Brennan Heart & The Pitcher - When Tomorrow Comes
 6. Brennan Heart, Rebourne & Toneshifterz - Heroes & Legends
 7. Brennan Heart & Code Black - Take Your Pain (feat. Armen Paul)
 8. Brennan Heart & Audiotricz - Stand Together (feat. Mikel Franco)
 9. Brennan Heart & Max P - Prayer
 10. Brennan Heart, Toneshifterz & Dailucia - Time Is Now
 11. Brennan Heart & Kayzo - Untouchable
 12. Brennan Heart & B-Front - The Code
 13. Brennan Heart, Metropole Orkest & Christon - Hold On To Tomorrow
 14. Brennan Heart & Jake Reese - Lose It All
 15. Brennan Heart & Coone - Fine Day
 16. Armin van Buuren & Brennan Heart - All One Me (feat. Andreas Moe) (Brennan Heart VIP Mix)
 17. Brennan Heart - Born & Raised (feat. Enina)
 18. Jerome - Jupiter (Brennan Heart Remix)