Partyflock
 
De interviewsectie van Partyflock is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste interviewer die zelf aan de slag gaat met het aanschrijven van artiesten of agencies en boekingskantoren, op zoek naar een leuk verhaal, Je bent helemaal vrij je eiige weg te kiezen en je uiteindelijk niet alleen jezelf, maar ook andere interviewers aan leuke gesprekspartner helpen.
Kennis van de dancescene is een vereiste alsmede uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Stuur ons je motivatie en een voorbeeldtekst!

Deze functie is op vrijwillige basis en onbetaald.
Partyflock faciliteert en geeft je een bekend platform achter je dat een springplank kan bieden naar het bemachtigen van leuk interview-partners.
Wij zoeken nieuwe fotografen! Heb jij een goede camera, kun je aardig foto's nemen en lijkt het je wat om tijdens evenementen foto's voor Partyflock te schieten? Laat het ons weten!
Onze voorkeur gaat naar mensen die al lid zijn van Partyflock, maar dat is geen vereiste!

  • Minimumleeftijd is 18 jaar
  • Eigen vervoer
  • Spiegelreflex camera + lichtsterke objectieven
  • Externe flitser

Graag zien wij een korte motivatie tegemoet waarin onderstaande vragen beantwoord worden:

Gebruikersnaam/userID:
Woonplaats:
Leeftijd:
Type camera en belangrijkste lenzen:
Favoriete muziekstijlen:

Een linkje naar een openbaar toegankelijke pagina met daarop eerder werk / portfolio. Dan bedoelen we een representatieve set zoals je die ook op Partyflock zou neerzetten van een avond. Een weergave van een avond in de kroeg is ook prima, het gaat om de aspecten 'donker' en 'sfeerimpressie'

Met deze informatie kunnen wij ons een beeld vormen of jij een aanvulling zou kunnen zijn op ons huidige fotografenbestand.

Wij bieden:
  • Een groter publiek voor je foto's
  • Wij regelen de toegang voor je op de feesten waar je foto's gaat maken. Doorgaans mag er iemand met je mee!
  • Fotografen die voor Partyflock schieten hebben een eigen forum, waar je feedback krijgt van collega fotografen op de fotosets die je publiceert

Let op! De werkzaamheden van vrijwilligers zijn op het moment onbetaald, maar voor veel evenementen stellen de organisaties extra gastenlijstplaats(en) beschikbaar.
Inmiddels kunnen organisaties ook zelf hun cameraverzoeken bij ons kenbaar maken en in bepaalde gevallen geven zij ook drankmuntjes, reiskosten- en algemene vergoedingen.
Als vrijwillige fotograaf ben je ook helemaal vrij in je keuze waar je heen wilt.

Let op! De werkzaamheden van vrijwilligers zijn op het moment onbetaald.