Partyflock
 
Op 17, 18 en 19 oktober keert Audio Obscura terug naar de RAWFACTORY met drie grandioze daytime events. De RAWFACTORY, het hoofdkantoor van G-Star RAW, opent één keer per jaar, voor een korte periode, haar deuren om samen met Audio Obscura 's werelds grootste artiesten te verwelkomen.
Spectaculair Concert op de Alblas
vrijdag 13 september 2024
De tweede editie van Concert op de Alblas vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2024. Dit unieke evenement is een initiatief van Stichting op de Alblas. Dankzij de ondersteuning van de hoofdsponsor, Kooyman Eigenhuis, en vele andere Alblasserdamse ondernemers, kan dit onvergetelijke tweedaagse muziekfestival georganiseerd worden.
Rotimi Live in Afas
maandag 30 september 2024
De multigetalenteerde acteur, model maar vooral zanger Rotimi komt maandag 30 september naar Nederland voor een exclusief concert in de AFAS in Amsterdam.
Rotterdam Caribbean & Afro Festival
zondag 15 september 2024
Zondag 15 september brengen we weer het tropische gevoel en zonnige tijden naar Rotterdam met het Rotterdam Caribbean & Afro Festival. Het Rotterdam Caribbean & Afro Festival is het enige familie festival waar *muziek, live entertainment, kinderactiviteiten, cultuur en heerlijke wereldgerechten* allemaal bij elkaar komen op het Afrikaanderpark.
Tropicana Poolparty Festival
zaterdag 31 augustus 2024
Met groot enthousiasme presenteren wij het TROPICANA Poolparty Festival, dat zal plaatsvindt op zaterdag 31 augustus 2024. Dit festival is niet alleen een van de meest opwindende en spectaculaire Latin-evenementen in Nederland, maar dient ook als een eerbetoon aan het legendarische recreatiezwembad in Rotterdam, Tropicana. De buitengewone openluchtlocatie van Recreatiepark Binnenmaas vormt hierbij een perfecte match.
Groots met een zachte G
woensdag 26 juni 2024
Eindhoven beleefde een onvergetelijk moment met de allerlaatste 'Groots met een zachte G' show van Guus Meeuwis in het Philips Stadion. Het was een avond vol emotie, spektakel en live muziek.
De organisatie van Het Moment maakt met de aankondiging van nogeens 19 acts het affiche voor het festival compleet. Op 20 juli wordt hiphop uit de Benelux gevierd met meer dan veertig acts. Met een spannende mix van live-shows, dj-sets, nieuwe hostings, podia én concepten belooft de Spoorzone in Tilburg weer te veranderen in hét walhalla voor iedere hiphopfan.
Awakenings Summer Festival
vrijdag 5 juli 2024
Het aftellen is begonnen! Over een paar dagen is het eindelijk zover: Awakenings Summer Festival 2024. Na een te gekke upclose editie wekt deze zomereditie zeker de festival kriebels op. Awakenings stelt nooit teleur als het gaat om de line-up, hier alvast een paar namen waar team Partyflock echt naar uitkijkt.
Reizen kan spannend, lonend en zelfs transformerend zijn, maar het plannen van een reis kan moeilijk, verwarrend en intimiderend zijn. Wat moet je in je tas stoppen? Hoe plan je die belangrijke reis met vrienden zonder rivalen te worden? Hoe kom je waar je naartoe gaat als er tegenslagen en annuleringen zijn? Het kan leerzaam en opwindend zijn, maar ook veeleisend en belastend.
Into the Woods ADE Festival heeft de eerste 28 namen van het programma bekendgemaakt. Het festival vindt tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober plaats op de NDSM-werf.
DGTL Onthult volledig ADE Programma
donderdag 17 oktober 2024
Tijdens ADE 2024 keert DGTL traditiegetrouw terug naar de iconische NDSM Warehouse, met een programma dat jaarlijks wordt geprezen als de smaakmaker van het Amsterdamse showcasefestival. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober organiseert DGTL zeven shows over vier dagen, waarbij bezoekers kunnen genieten van een verrassende line-up van DJ's en live acts.
Weekend Warriors, het aftellen is begonnen! Over een week is het eindelijk zover: Defqon.1 Weekend Festival 2024. Van 27 tot en met 30 juni wordt Biddinghuizen weer omgetoverd tot de heilige gronden van de hardere stijlen. Deze 20ste editie belooft de meest legendarische ooit te worden. Hier is alles wat je moet weten om de hype naar het hoogste niveau te tillen.
Op 5 oktober 2024 is de tweede editie van Get In Sync, een nieuw melodic techno event op een iconische locatie: De Pier in Den Haag. De eerste editie op 13 april met onder andere Beswerda en VNTM bracht veel liefhebbers op de been en zorgde voor een nagenoeg uitverkochte zaal. Met een adembenemend uitzicht over de Noordzee, de kustlijn van Scheveningen én een zonsondergang bood dansen op De Pier een unieke ervaring boven de golven, met de verlichte kust als achtergrond.
Spectaculaire optredens van Acda en De Munnik, DI-RECT, Davina Michelle, Flemming, Suzan & Freek en véél meer! Ruim 30.000 bezoekers werden verwelkomd in het groene Park Transwijk.
Na tien jaar lang decembernachten in de RAI te hebben verlicht, kondigt Valhalla Festival met trots zijn eerste zomereditie aan, in samenwerking met Chin Chin Festival. Het gloednieuwe, magische buitenfestival vindt plaats op 7 september 2024 en verruilt de nachtelijke duisternis voor het stralende daglicht van Riekerhaven, Amsterdam.
Op donderdag 28 november 2024 komt de Duitse producer en DJ Ben Böhmer naar Nederland voor een concert in AFAS Live.
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 10 juli vindt de zomereditie plaats.
Paradise City is een driedaags elektronisch muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in de prachtige tuinen van Kasteel Ribaucourt in Steenokkerzeel. In januari werd Paradise City bekroond als het meest duurzame muziekfestival ter wereld tijdens de International AGF Awards. Deze awards erkennen de meest innovatieve en impactvolle inspanningen van muziekfestivals wereldwijd op het gebied van duurzaamheid in verschillende categorieën, waaronder energie, waterverbruik, catering, reizen en community.
Indien je de pech hebt gehad om Amsterdams hipste feestje te missen: what did you exactly miss? In ieder geval de meest uitbundige stages, uitgebreide decoraties, hipste outfits en al je favoriete muzikale bangers!
Op 6 juni lanceert Mysteryland, 's werelds langstlopende dance festival, 'Tomorrow is a Mystery' – een documentaire op Prime Video over de diepere betekenis van festivals. Vol waanzinnige archiefbeelden uit drie decennia, een briljante selectie oldskool dancetracks en interviews met artiesten waaronder Armin van Buuren en Cynthia Spiering, bezoekers, experts en oprichters. Tomorrow is a Mystery is vanaf donderdag 6 juni te zien op Prime Video.
Gedreven door een tomeloze ambitie heeft de organisatie van WiSH Outdoor - een van de meest avontuurlijke en indrukwekkende cross-over festivals van Europa - ook dit jaar weer werkelijk alles uit de kast getrokken om zijn bezoekers van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli te overweldigen met ongekend spectaculaire decors, een Bourgondisch aanbod van food & drinks, en een programma dat die van de voorgaande vijftien edities overtreft. Maar liefst 200+ acts zullen gedurende drie zomerse dagen op 10 podia optreden.
Laatsten Kies 1675 16741