Partyflock
 
­
afbeelding Terugblik Jamrock Festival
Wat in 2005 begon als kleine, wekelijkse clubavond in de Brasil Bar in Amsterdam, is anno 2020 uitgegroeid tot het grootste dancehall/reggae feest van Europa. We hebben het natuurlijk over Jamrock! De organisatie host XXL edities, produceert mixtapes, geeft radioshows en zet in 2017 de eerste editie neer van Jamrock Festival. Sinds de eerste editie hebben artiesten als Gyptian, Kohnsens, Kalibwoy en the one and only WaxFiend met liefde op het podium gestraald. Met Jamrock ben je altijd verzekerd van de lekkerste, nieuwste reggae hits en dancehall tunes. En kan het festival dit jaar niet doorgaan in de Tolhuistuin te Amsterdam? Dan brengt Jamrock het festival gewoon naar je huiskamer!
afbeelding Terugblik Beachrockers
Al ruim 10 jaar wordt Beachrockers georganiseerd aan de rand van het Tjeukemeer in Friesland. De laatste jaren is het festival steevast een aantal weken van te voren uitverkocht. Artiesten als Frenna, Donnie. Lil Kleine, Bizzey, Kraantje Pappie, Ronnie Flex & Kris Kross Amsterdam hebben op de Mengelmoes stage menig hart sneller doen kloppen.
afbeelding Jason Derulo zet de toon met zijn heropleving van Puri x Jhorrmountain's 'Coño'
Verleidelijk en provocerend, 'Cõno' heeft een extra dosis verleiding gekregen van multi-platina artiest Jason Derulo. De onweerstaanbare clubtrack uit 2017 was een samenwerking van Nederlandse hiphop grootmachten, Puri en Jhorrmountain met gerenommeerd rapper Adje. Samen presenteerde zij 'Coño', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn en rauwe, grommende vocalen. Nu geeft de Amerikaanse krachtpatser Jason Derulo voor 2020 er een speelse draai aan 'Coño'!
flyer Oliver Heldens
Oliver Heldens verzorgt een exclusief optreden voor de F1 fans, waarbij hij veel van zijn oude en nieuwe muziek zal laten horen. De livestream met Oliver is zaterdag 4 juli vanaf 20:30 uur (CEST) te bekijken op de social kanalen van F1, Aston Martin Red Bull Racing, Heineken en op de social channels van Oliver Heldens. Hierdoor kunnen fans over de hele wereld online en dus #SocialResponsibly samenkomen, ondanks de verschillende Covid-19 maatregelen die over de hele wereld van toepassing zijn.
flyer Tino Martin
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus komt Tino Martin met een liveband naar de Maassilo in Rotterdam, waar hij in samenwerking met E&­A Events en Studio One een volledige avond met diner verzorgt.­ Quido van de Graaf reist als support act mee naar Rotterdam.­ Bovendien worden de gasten verwend met een viergangendiner.­
flyer Ampere On Air
Met meer dan 40 uur aan live streams vol muziek, mode, interviews en visuals brengt de Antwerpse
nachttempel de festival ervaring in samenwerking met Deliveroo, Seppe Nobels, Coctails at Nine en
Absolut naar de mensen thuis.­
afbeelding #Savethenight: Heropen de clubs & nightlifebedrijven per 1 augustus!
De lobby voor de sector wordt op dit moment gevoerd onder de noemer 'Nachtbelang, save the rhythm of the night' , bestaande uit KHN en Horecabrains.­ Samen vertegenwoordigen zij alle clubs &­ nightlifebedrijven in Nederland en pleiten zij voor een vervroegde heropening van de uitgaansscène per 1 augustus.­
afbeelding Wil jij de volksgezondheid helpen? Zeg ja tegen spoedige heropening van clubs!
Clubs en nightlifebedrijven zijn een ontmoetingsplek en uitlaatklep voor veel jonge mensen.­ De drang om samen te komen blijft en een veilige plek om uit te gaan wordt hen sinds 16 maart jongstleden al ontnomen.­ Zeg daarom ja tegen heropening van clubs per 1 augustus 2020.­
afbeelding Dit zijn de finalisten van The Sound of Tomorrow
#TheSoundOfTomorrow – Fedde Le Grand, Pepsi MAX, onderdeel van PepsiCo en Tomorrowland zijn weer een stap dichter bij het uitroepen van de winnaar van 'The Sound of Tomorrow' van dit jaar. Aanstormend DJ talent kreeg drie weken de tijd om een set samen te stellen die het Tomorrowland-podium waardig is. Uit de duizenden aanmeldingen die volgden, selecteerde de jury vier gelukkige dj's die doorgaan naar de finale.
flyer The Dinnershow
Xander de Buisonjé is 19 juli jarig en gaat, in samenwerking met E&A Events, zijn verjaardag uitgebreid vieren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli in NOVA Amsterdam en zaterdag 18 en zondag 19 juli in Maassilo Rotterdam, is Xander gastheer van een avondvullende dinnershow, onder de noemer Xander's birthday weekend.
flyer La Rêve
La Rêve gaat terrasvaren
zaterdag 18 juli 2020
Dat Nederland een van de heetste zomers ooit ervaart, maakt het natuurlijk veel minder erg om vakantie in eigen land te vieren en van plek naar plek te trekken om in het zonnetje te genieten op een terras. Zo dachten we bij La Rêve er ook over, vandaar dat deze exclusieve (coronaproof) La Rêve Terrasvaart in het leven is geroepen!
afbeelding Openhartige gesprekken met bekende dj's en grote spelers uit de dancewereld in eerste 538-podcast
Het laatste nieuws uit de dancewereld, de dikste nieuwe dancetracks en de meest toonaangevende dj's zijn wekelijks te horen in 538 Dance Department. Vanaf vandaag start dj Dennis Ruyer ook een eigen podcastserie: 'Dance Department Backstage'. Hij duikt in het studio- en stageleven van dj's en producers, spreekt met allerlei insiders uit het nachtleven en neemt de luisteraar mee in deze boeiende, creatieve wereld.
flyer The Dinnershow
De mannen van Broederliefde vormen het hoofdgerecht op zaterdag 11 juli in de Maassilo in Rotterdam. Gasten kunnen tussen 20.00 tot 01.00 uur tijdens een avondvullend programma genieten van een hoogstaand culinair viergangendiner, waarbij de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. Broederliefde verzorgt tussen de gangen door diverse optredens. De Rotterdamse formatie speelt daarmee een 'thuiswedstrijd'.
afbeelding Danceplatform This Is Our House bestaat 5 jaar en houdt 's lands eerste Club Quiz, met dj Dimitri
Rare tijden voor een feestje, maar This Is Our House laat zijn 5e verjaardag, op woensdag 1 juli, niet zomaar passeren. Het danceplatform houdt dan de eerste Nederlandse Club Quiz. Via een livestream vanuit Gin Fizz in thuisstad Tilburg worden deelnemers getest op hun kennis van elektronische dansmuziek en partycultuur. De online quiz wordt opgeluisterd met een optreden door een levende legende uit de vaderlandse house: dj Dimitri.
afbeelding Publiek welkom bij concertreeks larger than live in Ziggo Dome
MOJO en Vodafone hebben afgelopen week Larger Than Live aangekondigd: een virtuele concertzaal waarin bezoekers interactief contact met de optredende artiest hebben. Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan, kunnen fans deze concerten óók fysiek bezoeken. Per show* zijn 2400 zitplaatsen beschikbaar waarbij anderhalve meter afstand tot andere bezoekers kan worden gehouden.
afbeelding Defqon.1 verbreekt kijkcijferrecord met acht miljoen kijkers over de hele wereld
Defqon.1, het grootste dancefestival van Nederland, vond afgelopen weekend digitaal plaats. Organisator Q-dance maakt vandaag bekend dat de online experience 'Defqon.1 at Home' meer dan acht miljoen kijkers heeft getrokken.
Afgelopen maart verstoorde het coronavirus abrupt de plannen van 80.000 fans die een kaartje hadden gekocht. De organisatie besloot in een gratis online alternatief te voorzien waarbij alle geliefde onderdelen van het festival aan bod kwamen met de kwaliteit die bezoekers van het festival gewend zijn. In totaal waren er optredens van meer dan 80 artiesten en wist de 72-uur durende uitzending acht miljoen kijkers uit 140 verschillende landen met elkaar te verbinden.
afbeelding Festivals als ideale proeftuin innovaties
In Nederland worden normaal gesproken vele festivals gehouden.­ Op een festival wordt geslapen, gedronken en gefeest en ieder festival heeft zijn eigen infrastructuur.­ In feite is een festival een soort van tijdelijke micromaatschappij met een hek eromheen om het exclusief te houden voor betalende bezoekers.­ Juist de beslotenheid en meetbaarheid zorgen ervoor dat een festival een uitstekende gelegenheid is om nieuwe innovaties voor de samenleving te testen.­
flyer Guilty Pleasure
Terrassing uuh Verrassing
vrijdag 10 juli 2020
Nadat we het festival met veel pijn in ons hart hebben moeten verplaatsen naar 2021, gaan we 10, 11 én 12 juli 2020 alsnog voor goud! En wel op een hele speciale manier.­
afbeelding Surprise Drive In
Al jaren leveren KES music en Flexcitement creatief en bijzonder entertainment aan festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Karaoke in een caravan, Disco Bingo of een andere leuke muzikale act; de agenda voor 2020 was bij de ondernemers goed gevuld. Maar wat doe je als door de coronamaatregelen alle boekingen voor de komende maanden geannuleerd zijn? Dan verzin je iets nieuws om mensen een beetje geluk te brengen!
flyer The Dinnershow
Dries Roelvink is op vrijdag 10 juli in de Maassilo gastheer van The Dinnershow. In een avondvullend programma verzorgt hij diverse optredens tussen de gangen van een hoogstaand culinair menu door. The Dinnershow is geopend van 20.00 tot 01.00 uur, terwijl de eerste gang van het diner rond 21.00 uur wordt geserveerd.
flyer The Grapevine
Berget Lewis presenteert, in samenwerking met E&A Events, The Grapevine. Gedurende vier avonden verzorgt zij tussen 20.00 en 01.00 uur diverse optredens in een unieke intieme setting. Dat gebeurt op 9 & 10 juli in NOVA in Amsterdam en op 25 & 26 juli in De Maassilo in Rotterdam. Het geheel wordt in Amsterdam omlijst met een viergangendiner van sterrenchef Dennis Huwaë. De eerste gang wordt om 21.00 uur geserveerd. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via www.grapevinenight.nl. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.