Partyflock
Strictly RAM (flyer)
Zondag 4 juni 1e pinksterdag wil de Amsterdamse trance pioneer graag samen met jullie een gezellige BBQ doen met daarna een 7 uur solo set met de beste trance & classics in Beachclub Fuel.
Heaven Outdoor (flyer)
Elk jaar een beetje beter, dat is toch wel een beetje het motto van Heaven Outdoor.­ Ook dit jaar is dat qua programmering weer aardig gelukt.­
Electric Love Festival (flyer)
Armin Van Buuren – wanted by thousands of fans – will return to the mainstage as one of the headliners for this edition.­
Pleasure Island Festival (flyer)
Pleasure island Crazy Wonderland komt met een grandioze line up voor de main met een echte headliner als afsluiter! We hebben niemand minder dan Bingo Players kunnen krijgen als afsluiter!
KROOKS Ten (flyer)
Krooks records night
zaterdag 17 juni 2017
We're excited to invite you to our little gathering on June 17th at OT301.­
The Projeqt (flyer)
The Projeqt 2017 ASVZ
zaterdag 20 mei 2017
Let's put some heart into hardstyle"­, luidde de slogan van The Projeqt 2017.­ De passie voor de hardere stijlen gaat verder dan alleen muziek en evenementen, het is een levensstijl! Het verbind de mensen en het maakt ze gelukkig
Dwars (flyer)
Dwars WIN
zaterdag 17 juni 2017
Marum zijn jullie klaar om een avond Dwars! te gaan! Wij gaan ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke nacht gaat beleven in de kruisweg!
Het verhaal van ID&T (afbeelding)
Het langverwachte vervolg op het legendarische boek Release is eindelijk daar!
Soixante Neuf (flyer)
Soixante Neuf WIN
zondag 4 juni 2017
We zijn nog steeds aan het nagenieten van het uitverkochte Soixante Neuf indoor festival en willen iedereen nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid!
Hidden Talents V (flyer)
Hidden Talents V
zondag 4 juni 2017
Op zaterdag 3 juni 2017 vindt de alweer de 5e editie van Hidden Talents plaats.­ Twaalf
verborgen talenten krijgen de kans om te shinen achter de decks in de kelder van Poema RAW
Partydop (afbeelding)
De doorgewinterde festival bezoeker herkent het wel. Lekker zeuren bij de bar om een dopje voor je flesje te scoren. Ook een heel arsenaal aan dopjes 'smokkelen' is met de Partydop verleden tijd!
Jan Blomqvist gives rise to remix album of 'remote control' (afbeelding)
It's been well over a year since Jan Blomqvist dropped debut album 'Remote Control', but its charm has far from faded.­
Pandemonium (flyer)
Op 2 december 2017 viert Pandemonium de 20ste editie in de Sporthallen Zuid.­
Bass Events Outdoor (afbeelding)
Bass Events Outdoor
zaterdag 16 september 2017
De Lilse Bergen worden het decor van een geweldig nieuw festival dat het "Reverze" gevoel naar buiten brengt, van 12:00 's middags tot 01:00 's nachts. Verwacht je aan een waanzinnige stage vol special effects en een eindshow om nooit te vergeten!
Funkadelic (flyer)
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief.­
Q-BASE (flyer)
Q-base
zaterdag 9 september 2017
The endboss of all festivals returns for those who crave to go all-out.­ On September 9, Airport Weeze's abandoned air force base sets the stage for the ultimate 14-hour rave.­
Lakedance (flyer)
Lakedance
zaterdag 20 mei 2017
Aanstaande zaterdag 20 mei 2017 is het tijd voor de eerste editie van Lakedance van dit festivalseizoen! Met meer dan 30 acts verdeeld over 5 verschillende area's wordt het dé ideale vakantiebestemming voor elke festivalganger!
A Day at the Park (flyer)
Zaterdag 15 juli 2017 vindt de 10e en laatste editie plaats van A Day at the Park. Met als thema 'Het Beste van 10 jaar ADATP' gaat het boutique-festival nog één keer los in het Amsterdamse Bos. Vijf podia vol oudgedienden (en enkele nieuwkomers) vertegenwoordigen het geluid van een decennium dansen, sjansen, zwieren en zweven.
Holy Pink 2017 (flyer)
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in
Tilburg.­
Een speciale top 5 festivals van Europa (afbeelding)
Bij welk festival vinden we de meeste glitter, modder, de meeste optredens, de makkelijkste toegang of de langste ticketbeschikbaarheid?
Bax Music Open Dagen (afbeelding)
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei houdt muziekwinkel Bax Music in Goes de Bax Music Open Dagen.­ Bezoekers kunnen demo's, optredens en gitaarclinics bijwonen en zich laten informeren over de nieuwste trends en producten op het gebied van muziekinstrumenten, DJ-, studio- en PA-apparatuur, en verlichting.­ Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen, winacties en een kids playground.­