Partyflock
 
­ Nederland
Stap in de wereld van de grootste festivalplatforms van de Benelux, namelijk Appic & Partyflock! Wij zoeken een enthousiaste data editor. Jouw belangrijkste missie? Het invoeren en verwerken van gegevens over de nieuwste festivals en evenementen. Daarnaast ben jij de held die vragen van gebruikers, artiesten en evenementenorganisaties aanpakt. Met jouw inzet zorgen we ervoor dat onze gebruikers dagelijks genieten van de meest sprankelende agenda, nieuwsartikelen, aftermovies en andere onmisbare content!
Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor het tienjarig jubileum in Amsterdam, dat op 2 maart plaatsvindt in de Ziggo Dome. Onder leiding van wereldberoemd DJ en producer Hardwell belooft het kosmische festival zijn gasten mee te nemen op een reis zonder grenzen.
Central Park kaarten nu te koop
zaterdag 15 juni 2024
Een divers muzikaal aanbod, speciaalbieren, hoogstaande wijnen en een uitgebreide
picknickweide op zaterdag 15 & zondag 16 juni tijdens de zesde editie van Central Park. De zondageditie van het festival is toegankelijk voor alle leeftijden.
Richter
vrijdag 29 december 2023
RICHTER staat op het punt zijn grandioze terugkeer te maken naar PAARD, en wel in de vorm van een bijzondere 360° editie. Dit evenement belooft niet alleen een avond vol muzikaal spektakel, maar ook een onvergetelijke ervaring met een line-up die je doet watertanden.
Terugspoelen WIN
zondag 10 december 2023
Je bent geboren eind jaren 70 of ergens in de 80's. Je ziet in de jaren 90 op straat mensen gekleed in Troop, Australian, Starter en Levi 501's. Mensen lopen met Adidas Torsion of Nike Air Max. Je kijkt naar TMF Hakkeeh. Je bezoekt mega feesten als Mysteryland, Rave the City & Hellraiser.
Annulering Valhalla Festival 2023
zaterdag 16 december 2023
Na tien edities van Valhalla Festival in de RAI Amsterdam heeft de organisatie de beslissing genomen om Valhalla Festival 2023 te annuleren. De huidige ontwikkelingen in de evenementenindustrie, waaronder aanzienlijke stijgingen in productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie, hebben het dit jaar onmogelijk gemaakt om het festival te organiseren zoals de Valhalla-fans gewend zijn.
La Rêve
vrijdag 17 november 2023
La Rêve, de gerenommeerde festivalorganisatie bekend om haar melodieuze muziek, viert aanstaande vrijdag haar 10-jarig bestaan. Wat ooit begon als een droom om gelijkgestemden samen te brengen in een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, is nu een vaste waarde in het festival circuit.
Hoe gruwelijk dik is dit?! Op 2 maart komen o.a. Aversion, Regain, Kruelty én BMBRJCK naar Hedon Zwolle om samen met jullie een nachtje flink te beuken tijdens RAWdefinition.
Op zaterdag 15 & zondag 16 juni zal de zesde editie van Central Park plaatsvinden in Park Transwijk, Utrecht. Het festival trekt elk jaar duizenden bezoekers van alle leeftijden en programmeert daarom een divers muzikaal aanbod. De kaartverkoop start 23 november om 12:00.
In Het Volkspark Festival heeft de eerste namen bekend gemaakt. Zo komen onder meer Acda en de Munnik, DI-RECT en FLEMMING naar het festival in Enschede op zaterdag 13 juli 2024. Ook zijn er optredens van onder andere Marco Schuitmaker, Paul Elstak (90s Set) Trobi en Sam Hofman.
Een 30-jarig huwelijk wordt een parelen bruiloft genoemd. Maar hoe noem je het wanneer je als festival je 30e editie viert? We hebben eerlijk gezegd geen idee. Wat we wel weten is dat Jera On Air een parel van een festival is én dat komend jaar de 30e editie op de agenda staat! En wel op 27, 28 en 29 juni. Van donderdag tot en met zaterdag staat het festivalterrein in Ysselsteyn weer vol met het beste op het gebied van punk, hardcore en metalcore.
Nieuw dancefeest in de Melkweg
zaterdag 18 november 2023
Op 18 november vindt in de Melkweg Amsterdam voor het eerst het nieuwe dancefeest 'Everybody Happy!' plaats: het feest dat mensen terugbrengt óf kennis laat maken met de happy hardcore van toen en nu. Op het podium de Party Animals die op deze avond ook hun vinyl 'Greatest Hits' album presenteren, Flamman & Abraxas, Mojo Fyre, Dr. Rude en het debuut van de Hakkende Manne.
Het jaar is nog niet afgelopen, maar Willie Wartaal (aka Wiwa) mag al terugkijken op een jaar vol mooie momenten als artiest. Hij maakte zijn theaterdebuut en stond in uitverkochte theaters met zijn allereerste solo-voorstelling.
Winter Garden Festival, het nieuwste evenement van de organisatoren achter het bekende Mystic Garden Festival, is zojuist aangekondigd. Dit unieke winterfestival zal op 24 februari 2024 plaatsvinden in Haarlemmermeer met oa. Eelke Kleijn, Luuk van Dijk en Joëlla Jackson. Hiermee positioneert het festival zich als het enige festival in Nederland dat in deze wintermaand plaatsvindt.
Yes! Het is weer gelukt! In de overvolle agenda van de Amsterdamse poptempel is toch weer ruimte gevonden voor dat wat de grootste productie van Essence of Trance belooft te worden. Het veelvuldig gestelde verzoek om een keer een middag-avond editie te organiseren is bij deze gehonoreerd. De zaterdag was geen optie, omdat bands nu eenmaal voorrang krijgen in de programmering. Daarom zal deze editie plaatsvinden op zondagmiddag 7 januari tussen 12:00 en 20:00 uur.
Nicky Romero deelt vandaag de visual trailer van zijn spectaculaire eerste soloshow 'Nightvision'. De voor alle leeftijden toegankelijke show is vernoemd naar zijn dit najaar te verschijnen album en vindt 2 december plaats in AFAS Live. Vandaag heeft Nicky via zijn social media kanalen ook bekendgemaakt dat niemand minder dan FAST BOY het voorprogramma zal verzorgen.
Zaterdag 13 januari staat het Grotesque Indoor Festival gepland en door de verschuiving van de datum zijn er een aantal wijzigingen in de line-up waar te nemen. Je leest in dit bericht welke dat zijn. Het festival, dat traditiegetrouw in Rotterdam plaats vindt zal deze editie weer eens in de Now&Wow georganiseerd worden. Op de tiende verdieping van de Maassilo, de plek waar Grotesque in 2009 haar oorsprong vond inde Factory010.
Afgelopen zaterdag was een beladen dag voor Joey van Ingen, beter bekend als Radical Redemption. In het Sieraad te Amsterdam vond zijn eigen uitverkochte soloshow The Orchestra of Eternity plaats. Dit is het grootste project van Radical Redemption tot nu toe en tevens het laatste project wat hij samen met zijn in 2021 overleden vader heeft gemaakt. Tijdens de show kondigde Radical Redemption drie nieuwe albums aan, die samen een eerbetoon vormen aan zijn vader.
Dit jaar viert de Mega Record & CD Fair zijn dertigste verjaardag. In drie decennia groeide de platenbeurs uit tot de grootste ter wereld, met een beursoppervlakte van 16.000 vierkante meter. Op de 57ste editie staat er een internationale line-up van artiesten op het programma en zijn er boekpresentaties en interviews. Het evenement staat gepland op zaterdag 11 en zondag 12 november in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
Traditiegetrouw legt DGTL de lat hoog voor het festivalseizoen en 2024 vormt hierop geen uitzondering. Voor DGTL-fans uit Nederland en (ver) daarbuiten is het thuiskomen op de NDSM-werf. Hier staan verspreid over 6 podia de beste en meest vooruitstrevende elektronische muzikale talenten geprogrammeerd.
Dimitri 40
zondag 31 maart 2024
Op Paaszondag 31 maart viert Dimitri in Paradiso zijn veertigjarig jubileum als DJ. 'Dimitri 40 – The Celebration of a Lifetime' belooft een iconische avond te worden. Vier decennia van pionierswerk en dansvloermennerij komen samen in een avondvullende DJ-set van de meester zelf. Van zes uur 's avonds tot middernacht voert Dimitri ons vakkundig mee langs de hoogtepunten van zijn indrukwekkende carrière, zoals alleen hij dat kan: ongebreideld en onnavolgbaar.
Laatsten Kies 1669 16681