Partyflock
 
­ Nederland

Beachboom maakt line-up 2018 bekend

gepubliceerd door , op
Beachboom
28 april 2018
Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt de 22e editie van Beachboom plaats. Ook dit jaar zal de Brouwersdam weer schitteren als locatie voor hét dance event van Zeeland. Het thema van dit jaar luidt: into the blue. De kust zal hierbij een prachtig decor vormen en ook de rest van het terrein zal volledig blauw kleuren. Met de vandaag bekendgemaakte line-up en een aanvraag voor mooi weer zijn de belangrijkste voorbereidingen voor een geslaagde editie getroffen.

Line-up
De laatste puntjes zijn op de spreekwoordelijke 'i' gezet om de line-up van Beachboom 2018 nog aan het begin van het festivalseizoen bekend te kunnen maken. Lucas & Steve, Gregor Salto, Chocolate Puma, Joe Stone, Benjamin Scott, Santos Suarez, Mr. Belt & Wezol en Leonardo del Mar zullen het publiek om beurten bedienen met hun vetste beats. En dat op één van de mooiste locaties van Nederland! Dat vonden Lucas & Steve waarschijnlijk ook, zij stonden in 2016 namelijk ook al op Beachboom en komen dit jaar heel graag terug naar het Zeeuwse. De laatste jaren beklimmen zij steeds vaker de internationale dance-charts. Met hun talloze hits wordt Beachboom 2018 sowieso knallend afgesloten.

Lucas & Steve
Meeslepende melodieën, feelgood harmonieën en een onstuitbare energie - dat is DJ duo Lucas & Steve. Ze scoren hit na hit en hoewel hun geluid steeds vernieuwd is, blijft één ding constant: hun onmiddellijk herkenbare positieve, energieke sound. Eén van hun bekendste tracks maakten ze samen met Sam Feldt, 'Summer On You'. De song werd bekroond tot Hit van het Jaar 2016 en stond hoog op binnen- en buitenlandse hitlijsten. Ook scoorden ze hiermee een platina plaat en tientallen miljoenen Spotify streams. Lucas & Steve draaien inmiddels overal ter wereld, dat maakt het extra speciaal om ze over een paar maanden weer aan de Brouwersdam te mogen verwelkomen.

Thema en dresscode
Een nieuwe editie betekent natuurlijk ook een nieuw thema. Voor Beachboom 2018 is dat: Iinto the blue. Het decor zal volledig in het teken staan van de oceaan en zijn vele tinten blauw. De dresscode spreekt daarmee natuurlijk voor zich. "Tijdens een eerdere editie van Beachboom is de kleur blauw zo goed bevallen dat we er, bij het bedenken van het thema voor dit jaar, geen moment over twijfelden om qua kleurenpalet deze richting weer in te slaan. In de aankleding van het terrein zal het zee thema duidelijk naar voren komen, waardoor het weer een unieke avond wordt met een eigen sfeer."

VIB-tickets
Ook dit jaar kun je als bezoeker kiezen om als Very Important Beachboomer (VIB) naar de Brouwersdam te gaan. Zo'n ticket geeft toegang tot een overdekte verhoging op het terrein. Daarnaast gaan er exclusieve hapjes rond en zijn de drankjes gratis. Op en top luxe dus. Deze VIB-tickets zijn vaak snel uitverkocht, dus wie zichzelf al ziet staan op het VIB-deck, moet er snel bij zijn!

Beachboom is een ééndaags dance event op het strand aan de Brouwersdam. De 2018 editie wordt georganiseerd op zaterdag 11 augustus, van 15.00 tot 01.00 uur. Tickets zijn te koop via beachboom.com.