Partyflock
 
­ Nederland

Twintigste editie Beachboom haalt herinneringen op

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 6 augustus vindt de twintigste editie van het grootste dancefeest in Zeeland plaatst op de Brouwersdam. Met de twintigste editie van Beachboom bereikt het evenement een mijlpaal. Dit wordt gevierd met een passend thema en een line-up die de kern van het dancefeest raakt.

De afgelopen weken zijn de namen van de DJ's via social media naar buiten gebracht. Inmiddels is de volledige line-up bekend. Sidney Samson, Todd Terry, Lucas & Steve, Shermanology, Erick E & ROOG, Santos Suarez en Benny Rodrigues vertonen dit jaar hun DJ skills op één van de mooiste dancefeestlocaties van Nederland, de Brouwersdam. 'Met deze line-up maken we een echte 'trip down memory lane', laat de organisatie weten. 'Met de twintigste editie kijken we letterlijk terug naar de afgelopen 19 edities. Verschillende DJ's in de line-up hebben in het verleden al eens eerder op Beachboom gedraaid en we zijn enorm trots op de namen die we voor deze editie hebben vastgelegd'.

Beachboom 2016 staat meer dan ooit tevoren in het teken van feest. Twintig edities is ten slotte een mijlpaal te noemen. De organisatie heeft daarom geheel toepasselijk voor het thema 'Just Dance' gekozen. De hele beleving van het dancefeest wordt aan dit thema opgehangen. Dit ga je terugzien in de aankleding van het terrein, het podium en de verschillende shows. Maar ook in de dresscode, dat dit jaar 'Glittering White' genoemd is.

De Very Important Beachboomer (VIB) behandeling krijgt dit jaar een flinke make-over. Onbeperkte drankjes en exclusieve hapjes zijn dit jaar bij het VIB ticket inbegrepen.

Beachboom 2016 is een ééndaags dancefeest op de Brouwersdam dat dit jaar georganiseerd wordt op zaterdag 6 augustus, van 14.00 tot 01.00 uur. Tickets zijn te koop via koop tickets