Partyflock
 

Terug Naar Toen

Terug Naar Toen
17 juli 2023
concept
Concept van .
E-mailinfo@wolvesagency.com
AdresAmsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 6 82115043
Linksfacebookpageinstagramlinktreetiktokxyoutube
Genres
00s, 90s

Uitgaansagenda Terug Naar Toen

Laatste feest was op zondag 10 december 2023: Het Amsterdamse Winterterras, Gashouder, Amsterdam

Artiest

Terug Naar Toen

Statistieken

491·feesten
491·in het verleden
1·artiest
4·nieuwsberichten
4·video's
6·winacties
800·bezoekers
590·unieke bezoekers
265Partyflockfans
goed·stemresultaat (41.1993 stemmen)

Nieuws

Op 11 juni aanstaande keert het Brabants Verbond samen met de leukste feestconcepten uit Brabant terug en dit keer voor een heus zomerfestival! Deze dag zal bol staan van hoogstaand entertainment, waanzinnige acts en dit alles natuurlijk allemaal in een spectaculair decor. Bij 5 verschillende stages komen alle muziekstijlen aan bod. Baan je een weg door het circus, langs de theaters en de Kermis Area en beleef het circus zoals je dat nog nooit eerder hebt beleefd!
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van Snap!, Captain Jack, K-Liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Early birds á €25 gaan op donderdag 25 februari in de voorverkoop.
Yes! De allerleukste avond van het jaar komt er aan...NY Eve en dat kan Terug Naar Toen natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, daarom hebben ze alle smurfen aan het werk gezet om een weer fantastische locatie te vinden om deze jaarwisseling echt groots te vieren!