Partyflock
 
Lil Kleine
26 april 2019
NaamJorik Scholten
Functie435 × rapper
Geslachtman
Lid van groepvroeger: Giocatori
Geboortedatum
Leeftijd29
HerkomstNederland Nederland
Genreship hop
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyxyoutube
AffiliatieTop Notch

Biografie

Lil Kleine is een Nederlandse popster, presentator en acteur

De carrière van Lil Kleine (Jorik Scholten) begint al op zijn achtste met dansen en acteren, Lange Frans is onder de indruk van zijn rap kwaliteiten en besluit hem te helpen. Tot op de dag van vandaag adviseert Frans de Amsterdammer op zowel zakelijk als creatief gebied en met succes: de hype rondom Lil Kleine wordt steeds groter.

In de zomer van 2012 released Lil Kleine in samenwerking met Appelsap, Patta, Nike en Faber Yayo de EP 'Tuig van de Richel'. Dat najaar een featering op de singel van Brett 'Het Leven Is Een Melodie' wat de titelsong van de film 'De Groeten Van Mike' was en hoog stond op de lijst van de Kids Top 20. Ook verzorgt Lil Kleine in 2012 het voorprogramma van de club tour van Lange Frans.
Voor het programma 'Ali B op volle toeren' herschreef Danny de Munk samen met Eric van Tijn het nummer 'Tuig van de richel'. Lil Kleine maakte op zijn beurt een versie van 'Zo verdomd alleen' wat gelijk zijn eerste iTunes top3 hit is geworden.

Uitgaansagenda Lil Kleine

Kingsland Festival video's trailer · Kingsland Festival · 2024 (2:09)
1014 bezoekersRAI, Amsterdam
Abstract, Adrenalize, Antoon, Bankzitters, Bilal Wahib, Bizzey, Bram Krikke, Broederliefde, Cardination, Cho, Chucky, Coone, D-Venn, Dipshit, Dolore, Dr. Rude, DYLVN, Frenna, Hard Driver, Idaly, en nog 30 andere artiesten →
Terug in de tijdZalencentrum De Raayberg, Bergen op Zoom
Lil Kleine
Magnus Festival5 bezoekersNatuurijsschaatsbaan Schagen, Schagen
3 of A Kind, APHØTIC, B-LINQ, Bankzitters, Bilal Wahib, Bizzey, D.N.P, Floris Keijzer, KETTING, Lil Kleine, Marc Floor, Sam Hofman, Turfy Gang, XRTN, Yes-R, Zoë Tauran (nog niet compleet)
Sunrise festival54 bezoekersDe Lilse Bergen, Lille
verdeeld over alle dagen: $hirak, 5napback, Amber Broos, Andromedik, Arthur Lewis, Ashafar, Average Rob, Bankzitters, Bassbrain, Bizzey, Boef, Chucky, Cristian D, Da Tweekaz, DIKKE BAAP, Don Woezik, Dual Damage, FØXA, Freddie Konings, Gerben Tuerlinckx, en nog 27 andere artiesten → (nog niet compleet)
Parels van de Stad38 AppicSportpark Riekerhaven, Amsterdam
A Boi Fu, A$TMA, Aat, Afro Bros, Aiche FM, Backyard, Bala, Benny Rodrigues, Bilal Wahib, Charlizeh, Chez, Coup de Foudre, D.E, D4rra, Dash, Deion Dwight, DIPSHIT FM, Dolore, Frenna, Girls Don't Sync, en nog 50 andere artiesten →

soundcloud Recente muziek

spotify Muziek

13 juli 2019
Foto's, Daydream Festival, 13 juli 2019, Aquabest, Best
11 mei 2019
Foto's, Lil Kleine, 11 mei 2019, Ziggo Dome, Amsterdam
15 december 2018
Foto's, Garden Of Madness, 15 december 2018, Sportpaleis Antwerpen, Antwerpen
11 augustus 2018
Foto's, Dance Valley, 11 augustus 2018, Spaarnwoude, Velsen-Zuid
30 juni 2018
Foto's, Sunrise Festival, 30 juni 2018, Lilse Bergen, Lille
2 juni 2018
Foto's, The Flying Dutch, 2 juni 2018, Havenpark, Amsterdam

5 waarderingen

Bloemiez
Op het watf in de melkweg, wat alcohol en drugsvrij zou moeten zijn zou lil kleine een uur optreden, voor een festival met kinderen die speciaal voor hem komen, komt hij met een fles drank het podium op, zingt drie woorden met een band mee, speelde slechts 20min ipv een uur en besteedde geen aandacht aan zijn publiek. Wat een walgelijk persoon. Bah! Hij zou een voorbeeld kunnen nemen aan Ronnie Flex, die echt van zijn fans houdt en dankbaar is, geeft zijn publiek aandacht en zingt alles zelf. Lil kleine hoef ik nooit meer te zien, wat een arrogante vervelende vent, daarbij leek het of hij zwaar onder invloed was. Voor een drugs en alcoholvrij festival is dit echt ondenkbaar... Bannen die gast!
BryTwy
echt een artiest voor de allergrootste paupers.
toerist
waardeloos
~~Baby-AnGeL~~
lekker ding met vette nr's
beautifulB.
goed weet ook eerlijk gezegd niet waarom maar hij kan het!

2 opmerkingen

 
bagger!!