Partyflock
 

4PM Entertainment

4PM Entertainment
22 augustus 2023
organisator
SiteSite 4pmentertainment.com
E-mailinfo@4pmentertainment.nl
AdresEgelenburg 2
1081 GK
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 657537539
KvK62574884
Oprichting13 februari 2014
Linksfacebookpageinstagramxyoutube

Informatie

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementen organisatie. Gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Al ruim tien jaar zijn wij verantwoordelijk voor uiteenlopende merken en concepten in de live entertainment branche. 4PM bedenkt, creëert, produceert en promoot de ultieme beleving. Wij benaderen onze evenementen, als 'experiencearchitects', altijd door de ogen van de bezoeker.
16 september 2023
Foto's, Essential Festival, 16 september 2023, Oost-Maarland, Maastricht
3 september 2022
Foto's, Essential Festival, 3 september 2022, Oost-Maarland, Maastricht
27 april 2022
Foto's, Kingsland Festival, 27 april 2022, Stadspark, Groningen
31 augustus 2019
Foto's, Hullabaloo Festival, 31 augustus 2019, Stadspark, Groningen
11 mei 2019
Foto's, Lil Kleine, 11 mei 2019, Ziggo Dome, Amsterdam
27 april 2019
Foto's, Kingsland Festival, 27 april 2019, RAI, Amsterdam
Nieuws
Op 2 september keert het Hullabaloo Festival voor de derde keer terug naar het Stadspark van Groningen. Vorige week maakte 4PM Entertainment en E&A Events al bekend dat Armin van Buuren een exclusief optreden zou geven op het festival. Voorafgaand hieraan was er al een projectie op het station te zien. Aan de line-up zijn nu ook onder andere Zara Larsson, Goldband, Bløf, Davina Michelle, Blanks en Rondé toegevoegd.
Op zondag 18 juni 2023 komt het zomerse Summerpark Festival nóg eerder terug naar het prachtige Almere Strand. Na de succesvolle en onvergetelijke editie van vorig jaar, kunnen we niet wachten om het ultieme zomergevoel met jullie te vieren. Verzamel jouw festival squad, en geniet van de vetste artiesten van dit moment met de lekkerste muziek. Met maar liefst 4 stages op mooiste en uniekste festival locatie van ons prachtige land, het Almere Strand.
Op zondag 18 juni 2023 vieren we de zomer bij Summerpark Festival, en de volledige line-up is nu bekend! Na de 4 knallers van stages aangekondigd te hebben, zijn nu ook alle artiesten bekend. Van Prunk tot Cynthia Spiering en van Katnuf tot The Partysquad.
Op zondag 18 juni 2023 komt het zomerse Summerpark Festival nóg eerder terug naar het prachtige Almere Strand. Na de succesvolle en onvergetelijke editie van vorig jaar, kunnen we niet wachten om het ultieme zomergevoel met jullie te vieren. Verzamel jouw festival squad, en geniet van de vetste artiesten van dit moment met de lekkerste muziek. Met maar liefst 4 stages op mooiste en uniekste festival locatie van ons prachtige land, het Almere Strand. Geniet in de zon van de tofste house beats, of ga keihard uit je dak bij de Techno area. Vergeet niet de longen uit je lijf te zingen op de lekkerste hitjes van nu. En dat allemaal op nog geen steenworp afstand van onze hoofdstad, met de voetjes in het zand en een drankje in je hand. Beach more and worry less.
Essential festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als, Headhunterz, Kriss Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Bizzey, Gunz For Hire, Snelle, Frenna en vele anderen.
Hullabaloo Festival keert dit jaar op 27 augustus terug naar de Drafbaan in het Stadspark in Groningen. Organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events maken vandaag de line up bekend. De Noorse DJ en producer Kygo is de headliner van het festival en zal een spectaculaire show geven op de mainstage.
De organisatie van Essential Festival maakt de nieuwe datum én het volledige programma bekend. Het festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als: Bizzey, Frenna Deluxe, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Snelle & De Lieve Jongens Band.
Essential Festival 2021 heeft dit jaar maar liefst 8 stages. Waarbij de mainstage line-up varieert van Lil Kleine, Lucas & Steve en Maan tot aan Paul Sinha, Snelle en Beppie Kraft. Met als klap op de vuurpijl zal hardstyle legende Headhunterz de Mainstage afsluiten met een dikke eindshow.
De organisatie van Essential Festival maakt de volledige 2021 line-up bekend. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & The Entourage, Lucas & Steve, MAAN, Sefa, Snelle & De Lieve Jongens Band en vele anderen. "We hopen dit jaar wederom 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance te mogen verwelkomen op de locatie in Oost-Maarland." Aldus mede-organisator Alex Hes (E&A Events).
Essential family, met trots presenteren wij Essential Festival: Summer Reunion! Met heel veel liefde kondigen we deze mooie stip op de horizon aan! Het kabinet sprak onlangs de hoop uit dat de festivalzomer vanaf 1 juli weer van start kan gaan en voegt daad bij het woord door de komst van het garantiefonds. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn starten wij met goede moed met de voorbeidingen voor één grote summer reunion!