Partyflock
 
foto Boef
NaamSofiane Youssef Samir Boussaadia
Functierapper, MC
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd27
HerkomstFrankrijk
WoonachtigNederland
Genreship hop
BoekingenSite wolfbookings.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube

Biografie

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP 'Gewoon Boef' in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met meer dan 720.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum 'Slaaptekort' in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.
Nieuws
Boef ontvangt '538 TOP 50 Beste Hiphop Award' voor bijzondere prestatie · 26 november 2020
De allereerste 538 TOP 50 Award voor 'Beste Hiphop' is in handen van Boef. De rapper ontving de prijs voor zijn bijzondere prestaties dit jaar. Hij was één van de grootste artiesten wereldwijd in streaming en bestormde de 538 TOP 50 met verschillende grote hits. Boef ontving de award op een bijzondere manier. Nietsvermoedend stapte hij in een taxi met 538-dj Ivo van Breukelen achter het stuur, die hem naar de A'DAM Toren bracht waar de award op hem stond te wachten. Radio 538 introduceert dit jaar de award voor 'Beste Hiphop', omdat het genre enorm in populariteit is gegroeid onder de luisteraars.
Boef en Spec verbreken na vier jaar in goed overleg hun samenwerking · 9 november 2020
Boef en managementbureau Spec hebben de samenwerking in goed overleg verbroken, zegt Boef maandag op Instagram. "Er is geen ruzie tussen ons, alleen maar liefde."
muziekvideo
Get It All
Puna
producer: Vanno
muziekvideo
TikTok
Avalon
producer: SRNO
behind the scenes
Drama
Noah's Ark
producer: Yung Felix
muziekvideo
LIT
Top Notch
producer: Jimmy Huru
muziekvideo
Drama
Noah's Ark
producer: Yung Felix
live registratie
SLAM! Koningsdag
'18

SLAM!