Partyflock
 
foto Bokoesam
NaamSamuel Sekyere
Functierapper, MC
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd29
HerkomstNederland
Genreship hop
E-mailbokoesam@gmail.com
BoekingenSite wolfbookings.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotify
Affiliatie
1

Biografie

De Amsterdamse rapper Bokoesam (Samuel Sekyere) was in 2015 onderdeel van het New Wave collectief, met bijdragen op hits als 'No Go Zone', Hoog/Laag', 'Investeren in de Liefde', en won daarmee in hetzelfde jaar de Popprijs. Wat volgt is 'Een Beetje Voor Jezelf' EP, 'Bokoeyoncé' mixtape en debuutalbum 'Solo', met daarbij een uitverkochte show in Paradiso Noord.

Na in het voorjaar samen met Jacin Trill de 'Zo Vader Zo Zoon' EP naar de nummer 1 plek van de album charts te hebben gebracht en een uitverkochte tour te hebben gerockt, kwam in de zomer de 'Yung Bok' EP uit in samenwerking met Yung Felix.
Nieuws
Jack $hirak en Bokoesam releasen gezamenlijke EP 'Go Go Club (Vol. 1)' · 27 maart 2020
$hirak en Bokoesam zijn, naast collega's, al meer dan zeven jaar vrienden. Het is ook niet de eerste keer dat ze samenwerken. Zo maakten ze eerder de succesvolle singles 'Mijn Schuld' en 'Go Go Club'. Laatstgenoemde single was tevens de reden en grote inspiratie om meer muziek samen te maken. Toen ze weer samen de studio indoken om een dancehall track te maken ontstond er al snel een hele EP. 'Go Go Club (Vol. 1)' is het eerste project dat wordt uitgebracht onder het nieuwe label van Jack $hirak genaamd Maison $hirak. Al eerder verschenen de singles 'Laat' en 'Bumpa 2 Bumpa' van het project, vandaag is de video voor 'Boring Girl' uitgekomen en is de gehele 8-tellende EP.