Partyflock
 
foto Kav Verhouzer
NaamKasper Antal Vrielink
FunctieDJ
Geslachtman
AliasKa$per Hits
HerkomstNederland
Genresdeephouse, techhouse
SiteSite kavverhouzer.com
E-mailkasper@kavverhouzer.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube

Biografie

Kav Verhouzer's love goes out to Deep House & Techno House. Making quality tracks and share it with other people is my passion. Loves to create uplifting tracks with melodic breaks and pumping climaxes that make you dance.
Nieuws
Kav Verhouzer, Sjaak en Jebroer droppen opvolger van 'Stap voor Stap' Turbo · 7 juni 2019
Na het succes van hun allereerste samenwerking – 'Stap Voor Stap' behaalde binnen een jaar de platina status – zijn Kav Verhouzer en Sjaak terug met een nieuwe knaller. Voor hun nieuwe track genaamd 'Turbo', die is opgenomen in de opnamestudio van Armada Music in Amsterdam, sloegen ze de handen ineen met niemand minder dan Jebroer, die momenteel hoge ogen gooit met zijn spraakmakende tracks en videoclips.
Kav Verhouzer en Sjaak komen met komische kerstversie 'Stap Voor Stap' · 20 december 2018
Dat 'Stap Voor Stap', de razend populaire single van Kav Verhouzer en Sjaak, eerder dit jaar de Nederlandse radio en hitlijsten wist te veroveren, was al meer dan genoeg reden om feest te vieren, maar nu is daar nog een extra reden bijgekomen. Om de aankomende feestdagen nog wat extra op te leuken kwamen de Nederlandse trendsetters vandaag met een nieuwe, weergaloze versie van hun hit op de proppen: Stap Voor Stap (Ho Ho Kerstmix)
Slam! daagt Kav Verhouzer & Sjaak uit voor kersthit · 14 december 2018
Eerder deze week had SLAM!-DJ Joost Burger wel een zeer bijzondere opdracht voor Kav Verhouzer. Hij belde Sjaak en Kasper wakker en daagde hen uit om hun 2018-hit 'Stap voor Stap' te ver-kersten.

2 waarderingen

RobinEd
afgezien van lekker dansbare muziek is zijn versie van Huts absoluut de beste!
Christopher Gatete
Echt heel super , vooral zijn eigen liedjes !!!