Partyflock
 

Amsterdamse Bos

op de kaart
Amsterdamse Bos
9 april 2020
AdresBosbaanweg 5
1182 DA
Amstelveen
Nederland Nederland
Telefoon+31 6 20 2517840
SiteSite amsterdamsebos.nl
E-mailboswinkel@amsterdam.nl
Linksfacebookpageinstagram

Informatie

In het Amsterdamse Bos komen jaarlijks 6 miljoen bezoekers om te sporten, om een (cultureel) evenement te bezoeken of om te ontspannen. Het Amsterdamse Bos is een groen gebied van 2 bij 5 kilometer, dat op eigen wijze bijdraagt aan het welzijn van de stad, de omgeving en zijn inwoners. De organisatie Amsterdamse Bos is rentmeester van dit gebied.
Boek een overnachting in of in de buurt van Amsterdamse Bos via Booking.com.
Nieuws
Vunzige Deuntjes is het eclectische hiphop, dancehall en r&b concept dat in Nederland en België verspreid over ruim 100 evenementen per jaar een diverse mix van zo'n 100.000 bezoekers trekt. Het hoogtepunt voor de hele 'Vunzige familie' is het Vunzige Deuntjes Festival in het Amsterdamse Bos, waar jaarlijks 22.000 bezoekers op af komen.
Op zaterdag 3 en zondag 4 juni staat het Amsterdamse Bos in het teken van het 909 Festival. Nadat in 2022 het tienjarig jubileum werd gevierd, worden nu voor het eerst twee dagen uitgetrokken voor het festival dat een hommage is aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
10 jaar. 10 jaar aan momenten, samen bij elkaar gespaard. 10 jaar aan blije bekkies, vunzigerds voor het leven. 10 jaar flexen met je outje. 10 jaar schuren, meeblèren op de front row. 10 jaar aan patta's, compleet naar de klote. 10 jaar liefde. 10 jaar blessings tellen. 10 jaar familie. 10 jaar trots. 10 jaar voorop.
Vunzige Deuntjes Festival pakt komende zomer uit met een drietal muzieklegendes uit Jamaica die de line-up sieren. Konshens, Charly Black en Leftside maken op 9 juli hun opwachting in het Amsterdamse Bos voor zo'n 22.500 bezoekers.
Dekmantel, wereldwijd een van de meest toonaangevende organisaties als het gaat om elektronische muziek, legt hun ticketing in de handen van Eventix.
909 Festival heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt voor haar editie in 2020. Voor de 10e keer op rij reist de Amsterdamse organisatie af naar het prachtig groene Amsterdamse Bos. Het festival is een hommage aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
909 Festival has just announced a massive line-up for 2020. On May 30th the Amsterdam-based festival will once sweep through the lush meadows of Amsterdamse Bos. The festival pays homage to the iconic Roland TR-909 drum machine that came to define house and techno music as we know it today.
Vunzige Deuntjes Festival vindt doorgang in het Amsterdamse Bos. Na een eerdere weigering van de vergunning heeft gemeente Amstelveen alsnog besloten het vergunningstraject aan te gaan met de organisatie. Het evenement vindt plaats op 20 juli 2019 en biedt ruimte aan 15.000 bezoekers.
Loveland is trots op 'klein broertje' 909 Festival dat door blijft ontwikkelen, maar toch altijd het kleinschalige blijft behouden. Op zaterdag 25 mei 2019 vindt in het Amsterdamse Bos de negende editie plaats, een editie die ondanks een nieuw toegevoegde derde area intiemer voelt dan ooit tevoren.
909 Festival brengt het Amsterdamse Bos op zaterdag 26 mei weer geheel in de ban van techno. Vandaag maakt de organisatie de line-up compleet met de aankondiging dat Collabs 3000, de unieke samenwerking van Chris Liebing en Speedy J na een jarenlange pauze weer een comeback maakt, en wel op 909 Festival. 1

4 waarderingen

gewoonmike
de organisatie zal het er niet mee eens zijn maar het parkeren is kut, net als de informatie omtrent het parkeren.
soniet­talabe­stia
adres is verkeerd, zodat je aan andere kant van bos terecht komt en 1uur moet lopen. Wardeloos
marc s
zeer goed
9,5

6 opmerkingen

Jacob van Lennepkade lijkt me ergens een beetje onwaarschijnlijk jongens ;)
wel lekker op fietsafstand :)
Uitspraak van Mannetje L op maandag 2 februari 2009 om 20:57:
Jacob van Lennepkade lijkt me ergens een beetje onwaarschijnlijk jongens

Inderdaad, admins doe er iets aan!
3 dagen ticket zonder camping gezocht. Pm