Partyflock
 

Het Amsterdams Verbond

afbeelding Het Amsterdams Verbond
concept
Concept van .
SiteSite hetamsterdamsverbond.nl
E-mailinfo@hetamsterdamsverbond.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Het Amsterdams Verbond is een genootschap van het Amsterdamse nachtleven en viert de verbroedering, tolerantie en vrijheid van de stad.
Nieuws
Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond wordt verplaatst naar zaterdag 25 september 2021, dat maakt organisatior 4PM Entertainment zojuist bekend. Het festival, dat traditiegetrouw op 5 mei in Amsterdam plaatsvindt, wijkt vanwege de heersende Coronapandemie eenmalig uit naar september.
In 1928 het toneel van de Olympische Spelen. De plek van gouden medailles, wereldrecords en Europese titels van onze club. De plek waar Sjaak Swart z'n laatste wedstrijd speelde en De Jeugd een legendarisch 1000e optreden gaf. Het is de plek waar je langs fietst en denkt, Hoe zou het zijn? Een stadion. Midden in de stad. Duizenden mensen. De Nederlandse vlag. Of 3 kruizen op de borst. De fakkel is onderweg. Het vuur mag aan. We gaan het veld op.
Op 5 mei 2020 wordt 75 jaar vrijheid groots gevierd in heel Nederland, zo ook door het grootste Bevrijdingsfestival van onze hoofdstad: Het Amsterdams Verbond. Na vijf succesvolle edities bij de Tuinen van West verhuist het festival in 2020 naar een nieuwe locatie. Het Olympisch Stadion wordt het toneel voor een dag vol muziek, cultuur, kunst en het vieren van iets wat voor veel mensen op de wereld helaas nog steeds niet zo vanzelfsprekend is: vrijheid.
Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond, dat dit jaar vijf jaar bestaat, keert op 5 mei terug naar de Tuinen van West waar het met haar hostingpartijen de vrijheid viert. Om de vrijheid kracht bij te zetten, maakt het festival in tegenstelling tot het moment op 4 mei, om 20.00 uur twee minuten lawaai met alle bezoekers.
Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond.
Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond. Dit bevrijdingsfestival op Sportpark De Eendracht geeft de saamhorigheid, verbroedering en tolerantie van het nachtleven een plek op nationale Bevrijdingsdag. 1
Dit jaar staat de nachtburgemeester van Amsterdam, Mirik Milan, op 5 mei - figuurlijk - stil bij de vrijheid. Samen met alle aanwezigen van het Bevrijdingsfestival 'Het Amsterdams Verbond' start hij een nieuwe traditie: om 20.00 uur geeft Milan op het hoofdpodium van het festival het startsein voor twee minuten lawaai voor de vrijheid.