Partyflock
 

We Are The Future

afbeelding We Are The Future
concept
SiteSite watf-festival.nl
E-mailinfo@wearethefuturefestival.com
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchat

Informatie

The one and only UNDER 18 concept for all dance lovers under 18.

Uitgaansagenda We Are The Future

Laatste feest was op zondag 20 oktober 2019: We Are The Future, AFAS Live, Amsterdam
Statistieken
7·feesten
7·in het verleden
6·nieuwsberichten
11·video's
1·winactie
69·bezoekers
50·unieke bezoekers
18Partyflockfans
8.6 KFacebooklikes
geweldig·stemresultaat (19 stemmen)
Nieuws
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. De basis van het concept blijft hetzelfde: geen drank, drugs en tabak. Het festival keert terug waar het in 2015 begon. De AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) is wederom tijdens Amsterdam Dance Event het toneel van een avond waar 5.500 bezoekers en grote Nederlandse acts samenkomen om op een verantwoorde manier een uitgaansavond te beleven.
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. Om de overgang naar alle leeftijden extra glans te geven, beloven organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events een line-up als nooit tevoren. We Are The Future vindt plaats op 12 juli in AFAS Live in Amsterdam.
Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, Boef & JeBroer: het zijn een paar namen van de line up van de vierde editie van We Are The Future, op vrijdag 14 juli 2017 in AFAS Live.
Wanneer het festivalseizoen aanbreekt kan iedereen weer volop genieten van de leukste buitenfeesten, samen met de beste dj's die de fijnste deuntjes draaien. Echter was deze ultieme zomer-feeling nooit eerder te beleven door de jongere generatie; tieners. Dit jaar brengt 'We Are The Future Festival' daar verandering in! Speciaal voor de jeugd onder de achttien jaar brengt het festival deze zomer de beste dj's naar onze hoofdstad, voor een feest om nooit meer te vergeten. 7
Op zaterdag 16 juli 2016 vindt het grootste under 18 outdoor festival plaats. Tijdens Amsterdam Dance Event 2015 was de eerste succesvolle editie van dit under18 festival. Toen konden jongeren van 12 t/m 17 jaar voor het eerst naar ADE en nu slaan 4PM Entertainment en E&A Events de handen weer ineen om jongeren ook de kans te bieden naar een outdoor festival te gaan.
Jongeren onder de achttien jaar kunnen dit jaar hun muzikale hart luchten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een 'under 18'-event, alcoholvrij. Door de aangepaste alcoholwet is voor deze specifieke doelgroep een blokkade ontstaan, als het gaat om dance-evenementen. 2