Partyflock
 
foto Rob Black
NaamRob Zwart
FunctieDJ
Geslachtman
Lid van groepenDe Nachtbrakers & Rob de Nice
HerkomstNederland
Genresclassics, disco, dubstep, eclectic, hip hop, house
BoekingenSite topbillin.nl
Aanwezigheidfacebookfacebookpageinstagramsoundcloudspotify
AffiliatieMother Music
Lid
partyflock Rob Black (29 jun 2011)
Biografie
De Amsterdamse DJ én producer Rob Black heeft als frontman van de succesvolle DJ act Girls Love DJs al vele draaiuren op zijn naam staan. Jarenlang heeft hij internationale podia en festivals verslonden, van underground feestjes tot de populairste clubs en toonaangevende crossover festivals als Lowlands, Zwarte Cross & Solar.
Nu is het tijd voor een volgende stap, waarin Rob Black zijn carrière zal voortzetten als solo act. Bij zowel collega dj's als zijn publiek staat hij bekend om zijn unieke mixing skills. Ook weet hij als geen ander de juiste sfeer neer te zetten in zijn sets, waarin house de boventoon voert met ritmische invloeden uit hiphop...
Nieuws
Rob Black dropt grootse samenwerking met Jebroer, Sjaak en Abel Opgerot · 5 juli 2019
Eerder dit jaar dropte Rob Black al een paar geniale platen in de vorm van 'Influencer' en 'Chanterpanter', en daar doet de veelbelovende soloact vandaag weer een schepje bovenop. Met nog eens drie singles, waaronder 'Opgerot' met Jebroer, Sjaak en Abel, zet hij de scene in vuur en vlam. En dat is nog niet alles, want met de toevoeging van die drie tracks is ook nog eens zijn 'Dagritme' EP een feit.
pagina laatst gewijzigd op