Partyflock
 
­ Nederland

Essential Festival is back

gepubliceerd door , op
Essential family, met trots presenteren wij Essential Festival: Summer Reunion! Met heel veel liefde kondigen we deze mooie stip op de horizon aan! Het kabinet sprak onlangs de hoop uit dat de festivalzomer vanaf 1 juli weer van start kan gaan en voegt daad bij het woord door de komst van het garantiefonds. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn starten wij met goede moed met de voorbeidingen voor één grote summer reunion!

Samen met jouw Essential Family vieren we dé reunie van deze zomer op 11 september tussen de prachtige bossen, weilanden en meren van Recreatiepark Oost-Maarland!

Ticketverkoop info
Reserveer nu jouw plekje op het terrein voor €12,25 excl. service fee! Omdat we in zulke onzekere tijden leven vragen we enkel om een aanbetaling van 50% op de pre-registratie ticketprijs van €24,50 waarmee je jouw plekje op het terrein reserveert! Als het festival door mag gaan betaal je het restbedrag van je ticket bij.

Mocht het festival toch niet door kunnen gaan dan kun je (1) ervoor kiezen je aanbetaling te bewaren voor volgend jaar of (2) we storten het geld (excl. service fee) weer terug op je rekening.

Ben je al in het bezit van tickets? Dan ontvang je bij de start van de verkoop van ons automatisch nieuwe tickets voor 2021, je hoeft hier dus niets voor te doen.

Let op: een groot deel van de kaarten is in 2019 al verkocht. De kaartverkoop gaat dus harder dan normaal!