Partyflock
 
­ Nederland

Essential Festival keert na 2 jaar afwezigheid terug!

gepubliceerd door , op
Essential festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als, Headhunterz, Kriss Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Bizzey, Gunz For Hire, Snelle, Frenna en vele anderen.

"We verwachten dit jaar 15.000 liefhebbers van, urban tot aan dancemuziek te verwelkomen op de prachtige locatie in Oost-Maarland." Aldus mede-organisator Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment).

Voorgaande jaren is al een groot deel van de tickets verkocht, er is daardoor slechts een beperkte oplage tickets verkrijgbaar tijdens de verkoop van 2022, zo laat de organisatie weten.

Reünie
Na 2 jaar pandemie staan jong en oud te popelen om Essential Festival te bezoeken. Niet geheel toevallig is er dit jaar gekozen voor het bijpassende thema "Summer Reunion." De doelgroep die we aanspreken snakt naar festivals, daarom gaan we deze editie mooier maken dan ooit.'' aldus mede-organisator Kenny Mordang (Dusk To Dawn Entertainment).

Oost-Maarland
Vanaf 2019 heeft de organisatie besloten het concept over een andere boeg te gooien, door een nieuwe locatie, datum en programmering te kiezen. Essential Festival keert op zaterdag 3 september 2022 terug in Oost-Maarland.

Conceptuele invulling
"We gaan dit jaar voor nog meer beleving door meer focus te leggen op een verbeterde randprogrammering, meer hostings van bekende partijen én toevoegingen zoals een feestarea met jouw favoriete meezingers." Aldus mede-organisator Alex Hes (E&A Events).

Artiesten van hoog niveau
De artiesten zijn reeds bekendgemaakt. Één ding is zeker: de meest populaire artiesten worden naar Limburg gehaald om de bezoekers een spectaculaire festivalbeleving te bezorgen. De volledige line-up is bekendgemaakt op de kanalen van Essential Festival.

Ticketverkoop
Er zijn al een groot deel van de tickets verkocht in aanloop van de, door de pandemie, eerder uitgestelde edities. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen waarin ze de reeds aanbetaalde tickets kunnen verzilveren.

De openbare verkoop is inmiddels gestart via: essentialfestival.nl

Organisatie
Het evenement is toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder. De organisatoren achter Essential Festival zijn E&A Events, 4PM Entertainment en Dusk To Dawn Entertainment.