Partyflock
 
­

Beachclub Bloomingdale verwelkomt dit jaar nieuwe sound

gepubliceerd door , op
flyer Bloomingdale
FeestBloomingdale · Grand Opening
Datumzondag 24 maart 2019
LocatieBloomingdale Site
WinactieBloomingdale actie, gesloten
The summer is magic!
Maar liefst 18 seizoenen lang weet de populairste beachclub van Nederland, Bloomingdale, het zomerse gevoel over te brengen op haar publiek. Zon, zee en strand zijn de vaste ingrediënten voor een zomerse dag. Daarbij is, in de loop der jaren, de welbekende zondagmiddag uitgegroeid tot vaste prik in jouw agenda. De allergrootste artiesten en verschillende muziekstromen hebben het getij meerdere malen doen keren.

Sound
Op zondag 24 maart opent Beachclub Bloomingdale haar deuren voor de Bloomingdale Grand Opening en verwelkomt dit jaar een nieuwe sound. De beachclub gaat terug naar haar roots maar dit keer in een modern jasje: house en eclectische sound zijn voor de zomer van 2019 bepalend voor het aankomende seizoen. Een nieuwe (wind) richting met verfrissende artiesten op de meest zonnige locatie van Nederland zorgen ervoor dat jij compleet uit je dak kan gaan op 24 maart.

Line-up
Een nieuwe sound die je niet wilt missen! De line up zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Tickets
Zondag 24 maart lijkt nog ver weg, maar voor je het weet sta jij weer met je voeten in het zand te dansen. Om zeker te zijn van een fantastisch begin van jouw zomer bemachtig je nu je Round 1 tickets voor de Grand Opening. Zoals bekend is de Grand Opening steevast ieder jaar uitverkocht dus verzeker jezelf nu van tickets!


Round 1 tickets: €15,- (ex. fee)
Round 2 tickets: €20,- (ex. fee)

Let's make this summer magic!