Partyflock
 
­

TIKTAK New Years Eve keert terug naar Amsterdam en Rotterdam

gepubliceerd door , op
flyer TIKTAK
FeestTIKTAK · New Years Eve
 
Datumvrijdag 31 december 2021
LocatieAFAS Live Site
FeestTIKTAK · New Years Eve
 
Datumvrijdag 31 december 2021
LocatieMaassilo Site
Op vrijdag 31 december keert TIKTAK terug naar AFAS Live in Amsterdam en de Maassilo in Rotterdam met de grootste countdown show tot nu toe! Get ready voor het vetste Oud & Nieuw evenement van Nederland met de populairste artiesten van dit moment. Een zeer gelimiteerd aantal Early Bird Tickets zijn nu al verkrijgbaar, dus wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht.

We feesten door tot diep in de ochtend, mits de corona maatregelen dit toelaten. Mocht de 00:00 uur sluitingsregel van kracht blijven op 31 december, dan zullen wij de tijden van onze Oud & Nieuw editie wijzigen naar 16:00 - 00:00 uur met elk heel uur een spectaculaire countdown show!

De volledige line-up vol bekende Nederlandse artiesten wordt binnenkort bekend gemaakt. TIKTAK New Years Eve verkoopt al jaren volledig uit. Bereid jezelf voor op wederom een spectaculaire avond vol met champagne, een countdown vuurwerkshow en alle hits van het afgelopen jaar LIVE op het podium!

TIKTAK staat bekend om producties van hoge kwaliteit en de populairste live en dj-acts. Naast de New Years Eve edities organiseert TIKTAK ook een festival, ADE en Koningsnacht editie én hosten ze op verschillende festivals een stage. Daarnaast heeft TIKTAK een eigen platenlabel, TIKTAK Records, en kan je genieten van de TIKTALK podcast met bekende gasten uit de muziek, sport, influencer of fashion wereld!

Het aftellen is eindelijk begonnen, een beperkt aantal Early Birds zijn nu beschikbaar. Dus scoor jouw tickets snel op tiktaknye.­com.

TIKTAK New Years Eve wordt geproduceerd door E&A Events.

* We feesten door tot diep in de ochtend, mits de corona maatregelen dit toelaten. Mocht de 00:00 uur sluitingsregel van kracht blijven op 31 december, dan zullen wij de tijden van onze Oud & Nieuw editie wijzigen naar 16:00 - 00:00 uur met elk heel uur een spectaculaire countdown show!