Partyflock
 
­ Nederland

Nederlands grootste eclectische DJ's het nieuwe jaar bij NYE Alkmaar

gepubliceerd door , op
Het nieuwe jaar gaat ongekend knallend van start tijdens NYE Alkmaar. 2015 begon al keihard met de allereerste NYE Alkmaar editie, maar dit jaar komen we nog harder. Verwacht meer confetti, meer vuurwerk, meer CO2 en een exclusieve line-up. Met een mix van de grootste Nederlandse eclectische artiesten en een feestend publiek zal dus dit jaar nog groter uitgepakt worden en samen gaan we ervoor zorgen dat 2016 al begint met een hoogtepunt!

Line-up


Deze line-up betekent hard gaan tijdens oud & nieuw met de top Nederlandse eclectische artiesten. Alle artiesten gingen afgelopen jaar naar het buitenland om het publiek te vermaken met de beste hits. Girls Love DJs ging de hele wereld en verkreeg steeds meer naamsbekendheid in binnen- en buitenland. Dirtcaps deed ook deze zomer een hele summertour, stonden op Tomorrowland en werkten veel samen met Yellow Claw. Verwacht dan ook alleen maar keiharde bangers om op los te gaan.

The Flexican & Sef weten na jarenlange ervaring ook hoe ze een ongekend feestje moeten geven, gezien het lange spoor van clubs en festivals die zij ook dit jaar weer bezocht hebben. Sem Vox stond dit jaar onder andere in de Ziggo Dome en draaide op Creamfields in Engeland tussen de allergrootste namen uit de dance-industrie. The Partysquad komen met een eigen album en zullen dus ook knallend van start gaan met nieuwe muziek. Op alle grote feesten in Nederland stond deze man om het feestje te murderen: FeestDJRuud. Ook nu neemt hij weer zijn opblaaskrokodillen, confetti en CO2 guns mee. Waar is dat feestje?! HIER is dat feestje!

Bekijk de aftermovie van 2014 om alvast in de sfeer te komen: