Partyflock
 

Hardwell, Martin Garrix en Armin van Buuren op Kingsland Festival

gepubliceerd door , op
De tweede Koningsdag in de geschiedenis van Nederland wordt royaal bekroond met twee edities van Kingsland Festival. Het festival vindt dit jaar plaats in Amsterdam en Den Bosch. Beide locaties presenteren een line-up van Koninklijk niveau. Met in Amsterdam optredens van onder anderen Hardwell en Martin Garrix. In Den Bosch zal Armin van Buuren de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Deze Koningsdag, op maandag 27 april 2015, gaat grootser dan groots gevierd worden!

Hardwell en Martin Garrix in Amsterdam
De Amsterdamse editie van Koningsdag wordt gevierd met Kingsland Festival in en rondom de Amsterdam RAI. Het festival, dat dit jaar nóg uitgebreider is, heeft met vier stages het allerbeste dat de dance scene te bieden heeft. Zo zijn op de MainStage onder anderen Hardwell, Martin Garrix en Showtek te zien. Naast de Main Stage is dit jaar ook de Kings Stage onderdeel van het festival. Hier zullen DJ-grootheden als Sander van Doorn, Laidback Luke en Bassjackers, de allerbeste beats met het publiek delen.

Nieuw dit jaar op Kingsland is de Heldeep Stage. Grootheid Oliver Heldens heeft met zijn gelijknamige radioprogramma wereldwijd succes en presenteert tijdens Kingsland een scala aan artiesten uit zijn eigen genre, waaronder Fox Stevenson en Gregor Salto. Na het succes van vorig jaar zullen ook dit jaar The Flexican en Sef weer een eigen Yours Truly Stage hosten, waar fans los kunnen gaan op hun Eclectische beats. Zij zullen onder anderen FS Green, DJ Sliink 🇺🇸 en DJ Q 🇬🇧 te gast hebben. Kingsland Festival biedt van 12.00 uur tot 20.00 uur non-stop muziek.

Armin van Buuren in Den Bosch
Ook Den Bosch wordt getrakteerd op een Koninklijk feest. Het evenemententerrein de Pettelaarse Schans zal omgetoverd worden tot een volwaardig Kingsland. Vanaf 12.00 tot 23.00 uur kunnen oranje fans genieten van diverse optredens, waarbij verschillende muziekstijlen aanbod komen. De volledige line-up bestaat enkel uit zwaargewichten met Armin van Buuren, Blasterjaxx, D-wayne, Dannic, Laidback Luke, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Ummet Ozcan, W&W, Wildstylez en Yellow Claw.

Kingsland Festival
Kingsland Festival is een succesvol concept dat de afgelopen twee jaar Amsterdam op zijn kop heeft gezet. Vele oranje fans hebben hier de Konings- en/ of Koninginnedag van hun leven gevierd. Wegens dit succes breidt het festival dit jaar uit naar Den Bosch en zal de editie in Amsterdam nog veelzijdiger worden dan afgelopen jaren. Kingsland Festival is een initiatief van ALDA, E&A Events en 4PM Entertainment.

Kaarten voor beide edities zijn vanaf vrijdag 27 februari 12.00uur te koop via www.kingslandfestival.nl. Op de website is ook de volledige line-up en meer informatie over de festivals te vinden.

5 opmerkingen

Vetttt. Aanwezig in Amsterdam. Hoop wel op een betere verdeling van de drukte. Vorig jaar kwam iedereen voor de main leek wel. Hoe later het werd hoe voller het werd en ook achterin stond het tot zijn nok toe vol.
Wel echt kut dat het 3 uur langer duurt in den bosch... maar ga er niet helemaal voor naar den bosch
Uitspraak van Daaantje op woensdag 25 februari 2015 om 18:00:
Wel echt kut dat het 3 uur langer duurt in den bosch... maar ga er niet helemaal voor naar den bosch

Ja Amsterdam he? Wereldstad met al hun regels. :rot:
 
Blijf het bijzonder vinden dat men geld neer legt voor Martin Garrix te horen, terwijl er toondoven bestaan (echt waar - iemand die geen toonhoogteverschillen hoort en alles qua produceren doet met afstanden tussen blokjes tellen) zijn die betere muziek produceren.

Welkom in 2015, het jaar waarin de wansmaak overgewaaid van die barbaren aan de overzijd van de oceaan ook in Europa uitgezaaid is. :loser:
edit: staat fout op Partyflock, op de site staat inderdaad aangegeven dat het in Den Bosch wel tot 23.00 duurt.. Lekker gierig in Amsterdam, maarja wel meer podiums en dus meer dj's (om te compenseren waarschijnlijk). Regeltjes van Amsterdam inderdaad, zoals hierboven al aangegeven staat ;)
laatste aanpassing