Partyflock
 
­

Achtste editie Valhalla Festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 21 december keert Valhalla Festival voor de achtste keer terug naar de RAI in Amsterdam. Verwacht een groots decor met veel show, acrobatenacts en verschillende kermisattracties. Er kan gedanst worden bij verschillende stages op techno-, house-, urban- en disco muziek van de meest toonaangevende DJ's van dit moment. Valhalla Festival is dé gelegenheid om samen te komen tijdens de kerstvakantie. De definitieve line-up wordt begin oktober bekend gemaakt.

De reguliere sale start op maandag 30 september
Denk circus, denk kermis, denk carnivàle. Van rauw raven tot relaxen op disco-deuntjes en tussendoor een ritje in het reuzenrad. Hier kan alles en is niets te gek. Dit is het feest om de kerstvakantie mee te beginnen. Op 21 december zal de RAI Amsterdam van 22:30 tot 07:00 omgetoverd worden tot een magisch feest. Verwacht rondvliegende acrobaten, gigantische kermisattracties en overweldigende decors, verdeelt over meerdere grote zalen.

Pre-registratie
De pre-registratie is van start gegaan en inschrijven kan hier tot vrijdag 20 september. De verkoop van de pre-registratie start op maandag 23 september t/m 27 sept.

De reguliere tickets zijn vanaf 30 september verkrijgbaar via valhallafestival.­nl. Early Bird tickets worden alleen in de reguliere verkoop verkocht wanneer deze overblijven uit de pre-registratie verkoop.