Partyflock
 
­ Nederland

NYE Alkmaar

gepubliceerd door , op
Alkmaar, are you ready for 2015? Er is geen ontkomen aan: jouw nieuwe jaar gaat ongeremd knallend van start tijdens NYE Alkmaar. Bereid je voor op keihard muzikaal vuurwerk tot in de aller vroegste uurtjes en vier Oud & Nieuw met een dikke show vol grootse namen: The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & Sef, Dirtcaps en Girls Love DJs.

Hét NYE-event van Alkmaar en omgeving wordt georganiseerd door Maverick Events, dat zijn creatieve club- en festivalconcepten keer op keer in de presale weet uit te verkopen. De reden van dit succes? Dat is de combinatie tussen een ijzersterke sfeer, het relaxte publiek en een exclusieve line-up. Grensoverschrijdend entertainment en bijbehorende aankleding zorgen voor de perfecte setting voor de hits van Nederlands grootste eclectische artiesten.

Vato Gonzalez & MC Tjen, de rebelse underdogs van de internationale housescene, zetten op eigen kracht het keihard rockende Dirty House op de kaart. De video's van het unieke DJ/MC Trio Dirtcaps werden meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. Ook FeestDJRuud en The Flexican & Sef behoeven nauwelijks nog introductie. De beruchte Girls Love DJs deinzen nergens voor terug als het gaat om explosieve remixes, hits en exclusieve bootlegs. En last but not least: het dj-duo van The Partysquad heeft als missie om het Sportpaleis tot op de laatste steen ondersteboven te keren. En deze heren stoppen pas wanneer dat doel bereikt is.

NYE Alkmaar, 31 december 22.00 uur tot 1 januari 04.00 uur in het Sportpaleis in Alkmaar. Tickets à 37,50 euro (ex fee) zijn verkrijgbaar via koop tickets. Minimumleeftijd is 18 jaar. Earlybird tickets a 27,50 (ex fee) euro zolang de voorraad strekt.

Check www.nyealkmaar.nl voor alle info.