Partyflock
 
­ Nederland

Axwell /\ Ingrosso, Martin Garrix, Oliver Heldens, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike op Kingsland Festival

gepubliceerd door , op
Kingsland Festival presenteert vandaag zijn hoogwaardige line-up van Koninklijk niveau. Speciaal voor deze Oranje-feestdag komen de internationale supersterren Axwell Λ Ingrosso naar het grootste Koningsdag-festival van Nederland. Het is de eerste keer dat de twee voormalige leden van de populaire groep Swedish House Mafia Koningsdag komen vieren. Ook Martin Garrix, Afrojack, Nicky Romero, Don Diablo, Oliver Heldens, Fedde le Grand, Lil Kleine, Ronnie Flex en de nummer één DJ's van de wereld: Dimitri Vegas & Like Mike komen een feestje bouwen. Kingsland Festival doet voor zijn vierde jaargang drie locaties aan. Naast Amsterdam en 's-Hertogenbosch, is ook Groningen een hoogstaand festival rijker. Alle locaties vullen meerdere stages.

Axwell Λ Ingrosso
De Zweedse act Axwell Λ Ingrosso zijn twee voormalige leden van de populaire groep Swedish House Mafia. Na de opsplitsing van Swedish House Mafia in 2012 zijn Axwell en Sebastian Ingrosso samen verder gegaan als muziek-duo. In ditzelfde jaar hadden zij al meteen een hit te pakken met 'Something New'. Een jaar later stond hun track 'Sun Is Shining' twintig weken lang in de Nederlandse Top-40. Anderen hit-noteringen zijn o.a. 'On My Way' en 'Roar'. Axwell Λ Ingrosso zijn tijdens Kingsland in zowel Amsterdam als 's-Hertogenbosch te zien.

Line-Up Amsterdam:


Line-up 's-Hertogenbosch


Line-up Groningen


Kaartverkoop
De kaartverkoop start op vrijdag 26 februari 2016, vanaf 12.00 uur. Kaarten zijn online te koop via de website: www.kingslandfestival.nl

4 opmerkingen

w00t! Best veel namen....... :O EN hardstyle? Was dat al?

Ticketprijs al bekend?
Woohoo. The Kings of House zo snel weer terug in NL!! Super Psyched!
Toch wel een hele dikke line-up voor Groningen. :O