Partyflock
 
­ Nederland

Volledige line-up voor Essential Festival bekend gemaakt

gepubliceerd door , op
Essential Festival
14 februari 2019
De volledige line-up van het vernieuwde Essential Festival is reeds afgerond. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Blasterjaxx, Broederliefde met band, DI-RECT, Lil Kleine, Lucas & Steve, Maan met band, Memphis Maniacs, Quintino, Rondé en vele anderen. De organisatie verwacht dit jaar 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance op de nieuwe locatie in Oost-Maarland. Er zijn reeds 11.000 tickets verkocht. Uitblinkers dit jaar zijn namen als DI-RECT, Memphis Maniacs en Rondé waarmee de organisatie een oudere doelgroep aan wenst te spreken.

Verkoop
Tickets zijn te koop v.a. €39,99 exclusief servicekosten via essentialfestival.nl. "De bezoekers die als eerste een ticket kopen, hebben de beste prijs" aldus Kenny Mordang.

Weekend vakantiebeleving
Essential Festival wil in de volgende jaren doorgroeien naar een weekend vakantiebeleving met 20.000 bezoekers per dag. Daarbij komen genres voor breed uiteenlopende doelgroepen van jong tot oud centraal te staan. Van pop en dance tot urban. Fun, family & friends zijn de nieuwe centrale waarden van het vernieuwde concept.

De organisatie
Essential Festival ligt in handen van "We Are Entertainment." Het nieuwe bedrijf van Essential, 4PM Entertainment en E&A Events.