Partyflock
 
­

Check het ADE programma van AIR amsterdam

gepubliceerd door , op
flyer Spinnin' Sessions
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet! Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt verwachten vanaf woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober? Wij kunnen alvast verklappen dat er heel veel verrassingen voor je klaarstaan! We trappen de week af met een Spinnin' Records take-over en daarna halen we Ibiza naar Amsterdam op de vrijdag. Op zaterdag gaat de club op z'n kop met Girls Love DJ's en we sluiten af met een eigen avond van Broederliefde.

De tickets gaan hard dus zorg dat je er er op tijd bij bent om teleurstelling te voorkomen!

Spinnin' Sessions
We gaan weer knallend ADE in met de terugkomst van Spinnin' Sessions. Verwacht op woensdag een spetterende line-up die de AIR tot diep in de nacht laat kolken. Bassjackers, Mike Williams, Trobi en nog veel meer toffe artiesten gaan er persoonlijk voor zorgen dat jij deze avond nooit meer zult vergeten. Kun jij al raden wie de Mystery Guest gaat zijn dit jaar...?

Spinnin' Deep
Nadat je helemaal opgewarmd bent tijdens de Spinnin' Sessions mag je gewoon weer door tijdens Spinnin' Deep. Voor het tweede jaar op rij organiseert Spinnin' Deep zijn eigen avond in AIR Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. Op donderdag 18 oktober laat een reeks beroemde Spinnin' Deep-artiesten zoals DJ Moguai en Zonderling je tot in de late uurtjes doorgaan.

Do Not Sleep Ibiza
Het is hoog tijd om Ibiza naar Amsterdam te brengen! Vrijdag is het tijd voor Do Not Sleep. Zij staan bekend om hun toffe feesten die de opwinding van onaangekondigde gasten en internationale artiesten opzoeken in combinatie met adrenaline en een super goede sfeer. Do Not Sleep is ondertussen een internationaal succes geworden en tijdens ADE staan ze in AIR Amsterdam! Hier moet jij dus zeker bij zijn.

Girls Love DJs
Girls Love DJs is back! En hoe? Na het succes van hun terugkeer in september is het tijd om het prestigieuze Amsterdam Dance Event klaar te stomen voor the real deal. Girls Love DJs neemt op zaterdag 20 oktober de AIR in Amsterdam over. No rules, no commitment maar wel je al jouw favoriete DJ's en artiesten onder één dak!

Broederliefde presents: Nightvision
Na een zomer lang als headliner op de grootste festivals te hebben gestaan met als afsluiter hun uitverkochte show in Ahoy Rotterdam, is het tijd voor een eigen, officiële club editie in AIR Amsterdam! De hitformatie Broederliefde heeft al eerder bewezen dat ze de club als geen ander op z'n kop kunnen zetten. We weten Hoe Je Bent; met je Nightvision ga je dansen op Labanta in de Jungle van AIR Amsterdam!