Partyflock

Spinnin' Records

Spinnin' Records

Spinnin' Records (afbeelding)
SiteSite spinninrecords.com
AdresSteijnlaan 12
1217 JS
Hilversum
Telefoon+ 31 35 700 9750
KvK32075851
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpagegoogleplusinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Spinnin' Records
Laatste feest was op donderdag 19 oktober 2017: Spinnin' Deep, AIR, Amsterdam
Artiest
Robert Falcon
Statistieken


x
20·feesten
20·in het verleden
1·artiest
19·nieuwsberichten
1·fotoshoot
101·foto's
947·video's
251·video's met alleen muziek
618·bezoekers · herkomst
528·unieke bezoekers
1260Partyflockfans · herkomst
6.7 MFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (131 stemmen)
Nieuws
Spinnin' Records, een van 's werelds bekendste dance labels, lanceert een nieuwe 'music intelligence tool' dat een unieke Spotify playlist genereert met de beste platen van het label uit 2017, gebaseerd op het persoonlijke luistergedrag van de gebruiker.
Martin Garrix heeft woensdag een rechtszaak tegen zijn voormalig manager en platenbaas Eelko van Kooten gewonnen. De dj werd beschuldigd van contractbreuk, maar de rechter heeft nu geoordeeld dat hij in zijn recht stond toen hij het contract met Spinnin' Records ontbond.
Warner Music Group (WMG) kondigt vandaag de overname aan van Spinnin' Records, een van 's werelds meest toonaangevende, onafhankelijke elektronische muziekbedrijven. 1
Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.
Het Nederlandse dancelabel Spinnin' Records is uitgeroepen tot 'Best International Label' tijdens de jaarlijkse awardshow van Promo Only Summer Sessions in Atlantic City, New Jersey.
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance-label ter wereld kondigt vandaag de lancering aan van Spinnin' NEXT een nieuw platform voor dj-talenten tussen de 16 en 21 jaar die op het punt staan om internationaal door te breken als de volgende generatie dance-artiesten. 1
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance label ter wereld, kondigt vandaag een partnership aan met Revolve Music een platform waarmee dj's eenvoudig een website kunnen maken. Met de samenwerking helpt Spinnin' Records de 1 miljoen dj's en producers van de Spinnin' Talent Pool om zich beter online te kunnen profileren.
Het Nederlandse muzieklabel Spinnin' Records opent dit jaar de tweede editie van het Spinnin' Hotel tijdens de Miami Music Week. 1
Spinnin' Records heeft onlangs drie nieuwe artiesten getekend. Sinds vorige week is de jonge dj/producer Hasse de Moor onderdeel van de Spinnin' familie met een exclusive platendeal, eerder deze week gevolgd door het 16-jarige talent Trobi.
De ruzie tussen Spinnin' Records en dj Martin Garrix, die als 16-jarige bij hem tekende, leek gesust toen hij de rechten over zijn eigen muziek vorig jaar terugkreeg. Toch staan ze nu weer tegenover elkaar voor de rechter. 16