Partyflock
 

Spinnin' Records

Spinnin' Records
30 juni 2014
label
SiteSite spinninrecords.com
E-mailinfo@spinninrecords.nl
AdresMarathon 4
1213 PJ
Hilversum
Nederland 🇳🇱
Telefoon+ 31 35 700 9750
KvK32075851
Oprichting1999
Linksdiscordfacebookpageinstagramresidentadvisorsoundcloudspotifytiktokxwikipediayoutube

Informatie

Dutch record label founded in 1999 by Eelko van Kooten and Roger de Graaf. In September 2017, Warner Music Group acquired Spinnin' Records for over $100 million.
27 april 2019
Foto's, Kingsland Festival, 27 april 2019, RAI, Amsterdam
19 december 2015
Foto's, Spinnin' Sessions, 19 december 2015, Klokgebouw, Eindhoven

soundcloud Recente muziek

Nieuws

De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens en muzieklabel Spinnin' Records zijn door Activision gevraagd om de officiële soundtrack van het vierde Call of Duty®: Warzone seizoen te produceren. Het resultaat van de samenwerking, het nummer Sound Of Vondel is sinds gister te beluisteren via alle streaming platforms en in-game in het nieuwe seizoen van Call of Duty®: Warzone Season 04.
Het dj-en producers duo Lucas & Steve brengt vandaag de nieuwe track "After Midnight" van Lucas & Steve, Yves V - (feat. Xoro) uit op het label Spinnin' Records. Voor deze track hebben ze de handen ineen geslagen met de belgische dj Yves V. En hoe? After Midnight is een knaller van een track met internationale allure en met voor velen een herkenbare melodie; de sample van de legendarische dansvloer klassieker 'Children' van Robert Miles. De track wordt al meteen geprezen op de Nederlandse radio, zowel Radio 538 als SLAM! hebben de track als Dance Smash en GrandSLAM! bekroond. After Midnight is vanaf vandaag overal te beluisteren.
Spinnin' Records en UEFA Futsal EURO 2022 lanceren de Goaltune Contest voor het grootste EK Futsal ooit welke begin volgend jaar in eigen land plaatsvindt. 1
Vengaboys droppen dé last minute soundtrack van de zomer. Dit keer hebben ze niemand minder dan de Australische dj-sensatie Timmy Trumpet aan boord gehaald voor een upgrade van de wereldhit 'Up & Down'. 1
Wereldberoemd DJ/producer Afrojack heeft weer getekend bij Spinnin' Records en neemt hiermee zijn eigen Wall Recordings terug naar de plek waar hij het ooit begon. De hernieuwde samenwerking trapt aanstaande vrijdag 21 februari af met nieuwe single 'All Night', featuring niemand minder dan Fifth Harmony zangeres Ally Brooke. 1
Spinnin' Records viert dit jaar het 20-jarig bestaan, met als hoogtepunt een uniek verjaardagsfeest, vrijdag 6 december in de roemruchte Amsterdamse club Paradiso! De line-up bestaat uit verschillende Spinnin' artiesten, van legendarische namen tot aanstormende talenten, samengebracht in exclusieve back2back DJ-sets.
Spinnin' Records viert dit jaar het 20-jarig bestaan, met als hoogtepunt een uniek verjaardagsfeest, vrijdag 6 december in de roemruchte Amsterdamse club Paradiso! De line-up bestaat uit verschillende Spinnin' artiesten, van legendarische namen tot aanstormende talenten, samengebracht in exclusieve back2back DJ-sets.
Spinnin' Sessions
24 september 2019
Voor het vierde jaar op rij organiseert Spinnin Records het welbekende Spinnin' Sessions feest tijdens Amsterdam Dance Event. Samen met de beste Spinnin artiesten en jullie party animals gaan we de Q-Factory laten schudden op zijn grondvesten op woensdag 16 oktober!
Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj's die hun opwachting maken. 1
Q-Factory lanceert de 'Factory Of Dance'! Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober ontvangt Q de allergrootste EDM DJ's ter wereld. Dag en nacht ben je in Q-Factory op het juiste adres voor alles op het gebied van dance muziek en entertainment.