Partyflock
 
­ Nederland

Q-factory lanceert Factory of dance

gepubliceerd door , op
Q-Factory lanceert de 'Factory Of Dance'! Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober ontvangt Q de allergrootste EDM DJ's ter wereld. Dag en nacht ben je in Q-Factory op het juiste adres voor alles op het gebied van dance muziek en entertainment. Met academies, conferenties, gaming area's, business area's en natuurlijk 5 nachten met de grootste namen pakt Q-Factory ook dit jaar weer groots uit met toppers als Bassjackers, Firebeatz, W&W, La Fuente, Lucas & Steve, Dannic, Ben Liebrand en enkele hele speciale special guests. De creme de la creme, de absolute top van de EDM scene zie je tijdens ADE in Q.

Radiozender SLAM! is dit jaar van de partij en pakt als partner van Q-Factory uit met de MixMarathon XXL. Gedurende 75 uur komen ruim 50 DJ's en artiesten langs om hun set live vanuit de speciale livestudio in de kelder van Q-Factory te draaien. De SLAM! MixMarathon XXL is van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 oktober niet alleen live te horen op SLAM!, maar ook te zien op SLAM! TV en YouTube. Tune in voor de beste dancetracks van dit moment.

Spinning' records komt op woensdag 16 oktober voor het eerst naar Q-Factory met een spectaculaire clubavond, leerzame middag en een game tournament. Tijdens de Spinnin' Academy leer je alles over de muziekindustrie aan de hand van masterclasses, seminars en Q&A's met meester DJ's uit de scene. Tijdens het game tournament nemen de beste gamers het tegen elkaar op met Call Of Duty: Black Ops 4 en Fifa 20. Spinnin' Sessions komt dit jaar terug met een te gekke line-up tot in de vroege uurtjes. Verwacht exploderende sets van DJ's als Bassjackers, Firebeatz, La Fuente en Madison Mars.

Op donderdag 17 oktober komen de grootste hardstyle, trance en big room DJ's naar Q-Factory tijdens 'Rave Culture'. Verwacht sets van o.a. Andrew Rayel, Blasterjaxx, Darren Styles en een van de meest veelbelovende Nederlandse DJ duo's W&W.

Lucas and Steve komen voor het derde jaar op rij terug op vrijdag 18 oktober met de Skyline Sessions. Het belooft een onvergetelijke editie te worden met een ijzersterke line-up en spectaculaire lichtshow. The sky is the absolute limit! Breath Carolina, Dastic, Deepend, The Him, Jay Hardway en vele anderen zie je deze avond/nacht in de Factory of Dance.

Neem een kijkje in de wereld van Revealed Recordings op zaterdag 19 oktober overdag tijdens de Revealed Conference. Meng jezelf in panels met beroemde DJ's. 's Avonds pakt Revealed het groots aan, met grote talenten van het label zoals Dannic, Dr. Phunk, Kaaze, Maddix en Mr. Black.

Op zondag 20 oktober bundelt Ben Liebrand zijn krachten met het DJ team van UpgreatZ tijdens het ADE Matinee. Hier hoor je de classics van toen en wordt je meegenomen op een trip 'down memory lane' met de ultieme mixmaster van radio Veronica. Dans mee op de fijnste disco, funk en soul hits uit de jaren 70 / 80 en sluit ADE geheel in stijl af.

5 dagen en 5 nachten, Q-Factory pakt uit met 's werelds grootste DJ's. Met dit programma kun je er niet meer omheen; Factory of Dance is de ultieme hot spot tijdens Amsterdam Dance Event!