Partyflock

Q-Factory

 

Q-Factory

op de kaart
Q-Factory (afbeelding)
AdresAtlantisplein 1
1093 NE
Amsterdam
Nederland
SiteSite q-factory-amsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitter
Opstapplaats
Deel
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Q-Factory via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
101·feesten
9·in de toekomst
92·in het verleden
13·nieuwsberichten
1·fotoshoot
125·foto's
23·video's
1177·kliks
2178·bezoekers · herkomst
1372·unieke bezoekers
89Partyflockfans
23.8 KFacebooklikes
453·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (604 stemmen)
Nieuws
De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusief optreden naar Amsterdam. Op 21 november zal hij voor een spetterende show Q-Factory aandoen.
Het festivalseizoen is weer begonnen en de lente mag weer vol gevierd worden. Wat ook gevierd gaat worden deze maand is de verjaardag van onze koning Willem.
In 2017, het derde bestaansjaar van Q-Factory, is het Amsterdamse muziekmakerscentrum, popzaal en hotel door 110.000 mensen bezocht. Dat zijn er 20.000 meer dan in 2016. 2
Vandaag gaat het verzamelalbum 'Jebroer Presents Paranoia' in release. Hierop zijn drie gloednieuwe tracks van Jebroer te vinden, namelijk 'Motjo' (geproduceerd door Dias & Begani), 'Adrenaline' featuring Dutch Movement & Outsiders en 'After de After' met Lady Bee.
Jebroer heeft het eerste gedeelte van de line-up van zijn conceptavond 'Paranoia' bekend gemaakt.
Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. 7
Lucas & Steve hosten op vrijdag 20 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), hun eigen Skyline Sessions Event.
The Sky Is back!! Na een eerste uitverkochte avond vorig jaar met Guy J & Nick Warren op koningsnacht is Q-Factory terug met: The Sky Is. 1
Op donderdag 20 oktober kunnen 150 studenten gratis feesten tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Het roemruchte Engelse platenlabel Global Underground viert haar twintigjarige bestaan tijdens ADE.
Zet twee ijzersterke techno labels bij elkaar en er ontstaat een chemie die zijn weerga niet kent. Met Terminal M x Tronic heeft Q-Factory Amsterdam op vrijdag 21 oktober een absolute technokraker in huis gehaald tijdens het Amsterdam Dance Event.