Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve kondigen eigen show aan tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Skyline Sessions by Lucas & Steve
14 juli 2017
Lucas & Steve hosten op vrijdag 20 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), hun eigen Skyline Sessions Event. Na het succes van voorgaande edities pakt het dj-duo dit jaar nog grootser uit en is Q-Factory Amsterdam – het grootste muziekcentrum van Europa - dé locatie waar het duo hun eigen programma neerzet met vele gast dj's. Eén ding zeker, bij deze ADE-sessie geldt: the sky is the limit. De kaartverkoop voor het event is vandaag eventbrite.nl gestart.

Van opkomend DJ-duo naar niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Lucas & Steve gaan als een speer. Zo staat hun track 'Up Till Dawn (On The Move)' op nummer 2 in de top 40 en is het duo te zien op alle grote festivals, onder andere op de mainstage van Tomorrowland. Een eigen event mag daarom zeker niet ontbreken op 's werelds grootste Clubfestival: Amsterdam Dance Event.

'Skyline Sessions' is vernoemd naar de gelijknamige podcast van Lucas & Steve. Door het grote aantal nationale en internationale luisteraars van deze podcast, heeft het duo hier een event aangekoppeld. Wat begon als een klein event - tijdens 3FM Serious Request in 2015 - is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Vorig jaar gaven ze hun eerste Skyline Sessions event tijdens ADE en verkochten ze meteen uit. Nu is het tijd voor een tweede editie en pakken ze nog grootser uit. Onder anderen staan – naast het dj-duo zelf - ook de dj's Zonderling, Pep & Rash, Dastic, Lvndscape en Throttle op het programma. In aanloop naar het event worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd.