Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer lanceert eigen concept 'Paranoia' tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. Fans kunnen tijdens 'Paranoia' losgaan op Freestyle en Hardstyle tunes met onvergetelijke visuals. Jebroer organiseert deze avond in samenwerking met AT Bookings. De line-up zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden.

Eerder organiseerde Jebroer al zijn succesvolle shows 'Jebroer Invites', waarbij onder andere Eva Simons, Yellow Claw, Mr Polska en Ronnie Flex geboekt stonden. Sindsdien scoorde de artiest grote hits met 'Kind Van De Duivel', 'Engeltje', 'Me Gabber' en 'Vaderland'. Jebroer vond het dan ook tijd om deze successen te vieren met 'Paranoia'.

Jebroer: 'Tijdens Paranoia wil ik alles samenbrengen waar ik als artiest voor sta: muziek, fans, beleving, en gewoon keihard feesten!'

Tijden en locatie:
Op 18 oktober 2017 van 22:00 tot 06:00 uur (onder voorbehoud) in de Q-Factory in Amsterdam.

Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via EventBrite en kosten € 12,50 in Early Bird, € 15,00 Regulier, € 17,50 voor late kopers en € 20,00 aan de kassa.

Meer informatie is te vinden op helemaalparanoia.nl

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met FeestDJRuud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 17 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Jebroer wacht een zomer vol met boekingen op de grootste feesten en festivals.

6 opmerkingen

LongaViaEst
Werkzaam bij Partyflock
Toch leuk dat ADE nog een evenement krijgt voor jeugd van 12-18 jaar :)
Vroeger ging deze site over dance muziek,,,...
Beetje rare tijd voor een kleuterpop event, van 22 tot 6
Gaat ie ook in het Engels rappen/zingen/autotunen ? Benieuwd of dat even beroerd is als zijn Nederlands.
Uitspraak van Allstyles op zaterdag 22 juli 2017 om 10:26:
Vroeger ging deze site over dance muziek,,,...

In de tekst staat
Fans kunnen tijdens 'Paranoia' losgaan op Freestyle en Hardstyle tunes met onvergetelijke visuals.

Wat is daar geen dance aan dan?
Beter houd hij voortaan lekker met paul, darkraver en outsoders hun eigen feesten. Wat een trieste meuk is dat zeg. Heb op festivals dit jaar die onzin voor het eerst gezien. Stonden alleen maar volwassen mensen los te gaan. Wtf. Kindermuziek.