Partyflock
 
­ Nederland

Droom line-up tijdens A Night of Kings

gepubliceerd door , op
La Rêve
17 januari 2018
FeestLa Rêve · A Night of Kings
Datumdonderdag 26 april 2018
LocatieQ-Factory Site
Het festivalseizoen is weer begonnen en de lente mag weer vol gevierd worden. Wat ook gevierd gaat worden deze maand is de verjaardag van onze koning Willem. Tijdens de traditionele Koningsnacht presenteert La Rêve: A Night of Kings. Op donderdag 26 april zijn in de majestueuze Q-Factory kosten nog moeite gespaard en belooft dit een van de hoogtepunten te worden van de Amsterdamse Koningsnacht.

Knallen in Oost
Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers een podium om te repeteren en voor het eerst op het podium te staan. Een uitstekende match dus met La Rêve aangezien jong talent hier altijd een groot podium krijgt. La Rêve wijkt voor deze gelegenheid graag uit naar Oost met een bijzondere aankleding en een killer line-up

Kings of Music
Speciaal voor de verjaardag van Willy is een Koningsprogramma samengesteld die er niet om liegt. Aangezien we volgens ons volkslied van Duitsen bloed zijn, komen Robert Babicz en Oliver Schories het Oranjefeestje in vuur en vlam zetten. De rest van de line-up wordt versterkt door rockkoning Olivier Weiter, koningsduo Lövestad en onze kroonprinsen in de dop: Cliff de Zoete en Jørgen.

Dit Koningsbal begint al lekker vroeg en eindigt op een respectabele eindtijd van 04:00 uur zodat Koningsdag ook nog goed gevierd kan worden. De timetable ziet er als volgt uit:


De tickets gaan hard en zijn nu nog te verkrijgen via de volgende link: eventbrite.nl Meer informatie is te vinden via het facebook.com event.

Tot donderdag!