Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer maakt eerste namen 'Paranoia' bekend

gepubliceerd door , op
Jebroer heeft het eerste gedeelte van de line-up van zijn conceptavond 'Paranoia' bekend gemaakt. Onder andere The Darkraver, Outsiders, Dirtcaps, Dutch Movement en Rät N FrikK zullen tijdens het Amsterdam Dance Event optreden in de Q-Factory.

Paranoia
Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. Fans kunnen tijdens 'Paranoia' losgaan op Freestyle en Hardstyle tunes met onvergetelijke visuals. Jebroer organiseert deze avond in samenwerking met AT Bookings.

Tijden en locatie:
Op 18 oktober 2017 van 22:00 tot 06:00 uur (onder voorbehoud) in de Q-Factory in Amsterdam.

Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via EventBrite en kosten € 12,50 in Early Bird, € 15,00 Regulier, € 17,50 voor late kopers en € 20,00 aan de kassa.

Meer informatie is te vinden op helemaalparanoia.nl

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 17 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Jebroer wacht een zomer vol met boekingen op de grootste feesten en festivals.