Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe Stijl is Botergeil
15 Jaar Strength Of Unity

gepubliceerd door , op
Ouwe Stijl is Botergeil
11 januari 2022
FeestOuwe Stijl is Botergeil · 15 Jaar Strength Of Unity
Datumzaterdag 29 oktober 2022
LocatieQ-Factory Site
In Nederland is het oppassen geblazen met het woord 'geil', het is een beladen woord dat niet geschikt is voor elke conversatie. Toch is geile grond, of geile klei geen seksueel opgewonden aarde. Het is vette, goed bemeste en vruchtbare grond. In de negentiende eeuw had geil ook de betekenis 'weelderig groeiend' en bestond er toen zoiets als 'geil bier'. Dit was bier dat nog niet opgehouden was met gisten. In het Oudhoogduits betekent geil vrolijk en vol levenskracht. Bij de Duitsers werd 'Geil' dan ook zoiets als 'tof', 'cool', 'vet'. De uitdrukking 'zo geil als boter' of 'botergeil' laat dit ook zien. En als er iets botergeil is. dan is dat wel Ouwe Stijl Is Botergeil! Het vette, goed bemeste, vruchtbare, gistende, toffe, coole maar zeker ook opwindende Early Hardcore concept dat spoedig weer plaats vindt.

Op zaterdag 29 oktober is het tijd voor een speciale editie van Ouwe Stijl Is Botergeil in de Q-factory in Amsterdam: Dan viert organisatie Strength of Unity haar 15e verjaardag. Het is officieel de 16e maar vanwege minder vette tijden was deze viering een jaartje uitgesteld. Tevens is dit wederom een halloween editie. De doorgewinterde bezoeker kan zich vast nog wel de 2018 halloween editie herinneren. Tijd om deze memorabele OSiB versie eens goed over te doen.

En dat ook deze weer een knaller van een editie gaat worden is met de line-up gegarandeerd. De master himself Vince zal met een early set komen zoals alleen hij dat kan. Akira staat garant voor dat ene tandje harder om de avond. Cyanide (een alias van DJ Predator) zal samen met Damian de Mokum & Cenobite sound waarnemen. Waxweazle is uitgenodigd voor zijn klassiekers. Vanuit de overkant van de noordzee komt Traffik wederom over voor de echte UK early sound. Zal Kobe opnieuw live zijn Italiaanse Early Terror botvieren op de partygangers. Tel daarbij op dat I:gor op z'n Pools de tent komt verbouwen. Verder staan er nog sets van Tha Nouky en Nanostorm (met een speciale Early Acidcore liveset) in het verschiet. Dit alles uiteraard aangevuld met de residents van Strength of Unity, die inmiddels ook hun strepen in Early land wel verdiend hebben. Kortom: je hebt een garantie op een botergeile Amsterdamse Early Harcore nacht!

Deze editie van Ouwe Stijl Is Botergeil begint al om 22:00 's avonds en zal duren tot 06:00 wintertijd, wat een volle 9 uur Early Hardcore festijn in de Q-Factory belooft. Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,- of €37,- in combinatie met het 15 jaar Strength of Unity fotoboek.

1 opmerking

Geil persbericht weer :respect: :D