Partyflock
 
foto Donnie
Functierapper
Geslachtman
HerkomstNederland
SiteSite maradonnie.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifytwitter
Nieuws
Mr. Polska kondigt eigen label 'Kill Your Darlings' aan met single 'Guccislang' in samenwerking met Donnie · 21 juni 2019
Vandaag released Mr. Polska de track 'Guccislang' op zijn eigen label Kill Your Darlings, dat hij onlangs samen met Cloud 9 Music is gestart. De artiest gaat zich met het nieuwe label ontfermen over aanstormende talenten en zich met de muziek van andere artiesten bezig houden. De start van 'Kill Your Darlings' volgt op de enorme successen die Mr. Polska had in Polen. Het nummer 'Jagodzianki' samen met Malik Montana heeft maar liefst 17 miljoen views op YouTube. Bij de opvolger 'Sikam Szampan' staat de teller inmiddels op 4,5 miljoen views. De eerste release 'Guccislang' is een upbeat HipHop track in samenwerking met Donnie, die symbool staat voor de huidige 'opschepcultuur'. De track is te beluisteren op alle online streaming platformen en komt uit via Kill Your Darlings.
FEBO komt vandaag om 12:00 uur met limited edition festivalcollectie · 19 juni 2018
Rapper Donnie pronkte er afgelopen weekend op Pinkpop al mee: de nieuwe kledingcollectie van FEBO, speciaal voor het komende festivalseizoen. Vanmiddag kunnen ook andere FEBO-fans het limited edition Snackshirt en bijbehorend Snacktasje bemachtigen.
pagina laatst gewijzigd op