Partyflock
 
­ Nederland

Don't Let Daddy Know kondigt line-up aan voor jubileumeditie in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor het tienjarig jubileum in Amsterdam, dat op 2 maart plaatsvindt in de Ziggo Dome. Onder leiding van wereldberoemd DJ en producer Hardwell belooft het kosmische festival zijn gasten mee te nemen op een reis zonder grenzen.

Een intergalactische line-up
Don't Let Daddy Know keert terug naar Amsterdam op 2 maart 2024. Voor zijn tiende verjaardag pakt het evenement groots uit. DLDK staat bekend om zijn diverse publiek, spectaculaire productie en epische visuele effecten, maar het begint allemaal met een geweldige line-up. Dit jaar nemen internationale zwaargewichten Hardwell, Blasterjaxx, Dimitri Vangelis & Wyman, Nicky Romero, Lucas & Steve, Radical Redemption, Sound Rush, en Toby Romeo het podium over.

Headliner Hardwell is erg enthousiast voor zijn terugkeer naar Amsterdam. "De Ziggo Dome is een arena die me nauw aan het hart ligt – aangezien ik daar enkele van mijn meest memorabele optredens heb gehad – en ik beloof jullie dat deze set er weer eentje wordt voor in de boeken. Verwacht een speciale set, waarbij ik allerlei nieuwe muziek en natuurlijk een hoop speciale nummers zal draaien. Fans mogen dus op veel verrassingen en exclusief materiaal rekenen. Ik ben enorm enthousiast om op de line-up te staan voor dit tiende jubileum van Don't Let Daddy Know en kan niet wachten om in weer mijn thuisland op te treden - het wordt geweldig!", aldus de DJ.

Gloednieuwe verhaallijn
Met de aankondiging van het tienjarig jubileum introduceert Don't Let Daddy Know een geheel nieuw ruimte-thema. Het evenement belooft bezoekers een nachtelijke reis naar "The Red Galaxy", een sterrenstelsel als geen ander, gelegen op miljoenen lichtjaren van de aarde. Deze buitengewone kosmos wordt gekenmerkt door zijn roodgekleurde planeten, sterren en nevels, omgeven door de meest bevrijdende levensenergie. Don't Let Daddy Know nodigt ravers van over de hele wereld uit om een tijdelijke ontsnapping te maken naar "The Red Galaxy" en biedt feestliefhebbers hiermee de kans om even te ontsnappen aan hun hectische dagelijkse levens.

Tickets voor DLDK Amsterdam 2024 zijn nu te koop. Koop je tickets via Paylogic.