Partyflock
 
­

TIKTAK komt met groot strand festival

gepubliceerd door , op
TIKTAK, het grootste eclectische dance evenementen concept van Nederland, zal op zondag 8 april een grootschalig festival op het strand van Bloemendaal organiseren samen met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje.

Na vijf uitverkochte edities tijdens Oud & Nieuw, verspreid over heel Nederland, komt TIKTAK nu voor het eerst met een festival op het strand. In de voorgaande jaren was TIKTAK al te vinden in Beachclub Bloomingdale voor club-avonden. Ook voor deze editie zal deze strandclub voor een gedeelte erbij betrokken worden, maar het grootste deel vindt plaats op het strand zelf.

Door nieuwe wetgeving zullen er dit jaar slechts een beperkt aantal evenementen plaatsvinden op het strand. Daarom pakt TIKTAK gelijk extra groot uit met een XXL-editie waar ook bekende concepten als Vunzige Deuntjes en Fuifje een area zullen hosten.

Verwacht de beste eclectische artiesten van Nederland in combinatie met een spetterende show. Inmiddels viert het concept haar 7-jarig bestaan en heeft het alle grote (internationale) namen al een keer geboekt.

Meer informatie en de line-up volgen snel op de officiële website: tiktakevents.­nl.

Pre-registreer nu via: tiktakevents.­com