Partyflock
 
­ Nederland

Kingsland Festival viert Koningsdag dit jaar in Amsterdam, 's-Hertogenbosch én Groningen

gepubliceerd door , op
Kingsland Festival viert Koningsdag dit jaar in Amsterdam, 's-Hertogenbosch én Groningen
19 februari 2016
Het inmiddels befaamde concept Kingsland Festival, dat uitgegroeid is tot het grootste Koningsdag-festival van Nederland, keert dit jaar opnieuw terug op 27 april 2016. Het populaire en succesvolle event doet voor zijn vierde jaargang een derde locatie aan. Naast Amsterdam en 's-Hertogenbosch strijkt Kingsland Festival nu ook neer in Groningen. De dag staat in het teken van gezelligheid, samenzijn en de beste dancemuziek; een mix van elementen waarbij een line-up van Koninklijk niveau uiteraard niet mag ontbreken. Alle locaties vullen meerdere stages en met alleen de allerbeste artiesten op het podium, belooft dit feest er een te zijn om nooit te vergeten. De bekendmaking van de line-up is op dinsdag 23 februari aanstaande.

Locatie Amsterdam – RAI
Net zoals voorgaande jaren mag een van de meest centrale locaties in onze hoofdstad, RAI Amsterdam, niet ontbreken. Kingsland Festival vindt voor de vierde keer plaats in en rondom deze enorme evenementenlocatie. Zowel indoor als outdoor kunnen bezoekers genieten van een line-up van wereldniveau, die garant staat voor een geweldig feest.

Locatie 's-Hertogenbosch – Brabanthallen
Vorig jaar deed Kingsland Festival voor het eerst 's-Hertogenbosch aan en ook dit jaar is de Brabantse hoofdstad van de partij. Hoewel de locatie is gewijzigd, is het feest er niet minder door geworden. Integendeel zelfs, de Brabanthallen biedt de perfecte ruimte om dit landelijke feest nog groter en spectaculairder neer te zetten. Deze unieke plek geeft bezoekers de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor feest te vieren met de grootste artiesten.

Locatie Groningen – Stadspark Drafbaan Stadspark
Stadspark Drafbaan Stadspark in Groningen biedt dit jaar voor de eerste keer een podium voor het succesvolle festivalconcept. Het park is goed bereikbaar, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor iedereen uit deze omgeving die Koningsdag wil vieren met het leukste feest, de beste muziek en de voornaamste artiesten.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 26 februari 2016, vanaf 12.00 uur. Kaarten zijn online te koop via de website: www.kingslandfestival.nl

2 opmerkingen

ben benieuwd... binnen in de brabanthallen is toch wel stukkie minder...