Partyflock
 

Birdhouse

afbeelding Birdhouse
concept
Opgevolgd door Birdhouse.
Concept van & .
AdresAmsterdam
Nederland

Informatie

In september mag voor velen het normale leven dan wel weer beginnen, maar dat is geen reden om na een week hard bikkelen het feest niet op te zoeken. Dus: zondag, AIR, de lekkerste beats, drankjes, nestjes bouwen, twerkende vogeldansjes doen, met onze snaveltjes op de foto, FISSA!

We zullen jullie het weekend uit laten vliegen op de lekkerste tunes met de heerlijkste mix van disco, house, pop en R&B. BIRDHOUSE is er om het leven te vieren en om vrij te zijn als een vogel. Dus spreid je veren uit als een pauw, begeef je naar AIR en vier met ons het weekeinde tijdens BIRDHOUSE!

Uitgaansagenda Birdhouse

Laatste feest was op zondag 19 oktober 2014: Birdhouse XL, AIR, Amsterdam
Statistieken
109·feesten
109·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·video
1·winactie
117·bezoekers
83·unieke bezoekers
2Partyflockfans
goed·stemresultaat (8 stemmen)
Nieuws
Zoals beloofd, is december de maand waarbij Birdhouse gigantisch uitpakt. Niemand minder dan top of the bill R&B artist Ryan Leslie zal een special performance geven in AIR Amsterdam.
Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft AIR een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting van Marcel Wanders maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting. Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren. 1