Partyflock
 

Enter Dexter

afbeelding Enter Dexter
AdresHerengracht 406
1017 BX
Amsterdam
Nederland
KvK34228476
Oprichting2002
Concepten

Uitgaansagenda Enter Dexter

Laatste feest was op zaterdag 18 juni 2016: The Gum Club, Chicago Social Club, Amsterdam
Nieuws
Het zit erop; na vijf succesvolle jaren Girls Love DJs Invites in de AIR georganiseerd te hebben, heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Met toch wel een beetje pijn in het hart verlaten ze AIR en maken ze de weg vrij voor nieuw talent. Dag Amstelstraat. Tot ooit.
Girls Love DJs tourt met alle liefde de wereld over, but there's no place like home! Op zaterdag 15 augustus zijn ze weer terug in het land met een wel hele speciale gast. Vanuit de States wordt Le Youth overgevlogen om AIR op zijn kop te zetten.
They're back! #invites komt na een te gekke stijf uitverkochte Valentijnseditie op 14 februari 2015 keihard terug in de AIR. Op 11 april 2015 wordt Club AIR weer helemaal omgetoverd tot een supergave club om er weer een echte toffe editie van Girls Love DJs #invites neer te zetten.
Party Party! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages komt er feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, GLOWINTHEDARK, Girls Love DJs, en nog veel meer...
Na een succesvol jaar van Girls Love DJs met ondere andere officiele remixes voor Beyonce en hun nieuwe track 'Be With U' komen de mannen weer naar de AIR om hun eigen concept: GirlsLoveDJs #INVITES naar een next level te brengen.
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Met NYE ben je natuurlijk met bij TIKTAK aan het partyen, dus laten we bij de laatste Girls Love DJs #invites van 2014 op zaterdag 6 december knallen als oud en nieuw!
Het SilverDome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en B2S, wordt naast de Heineken Music Hall het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden! Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, Girls Love DJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden. 1
Na China, Suriname, Duitsland, Turkije, Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Bulgarije & België is het tijd om weer eens een eigen feestje te bouwen in de AIR op 8 november. En...Rob Black is jarig!
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Amsterdam als Zoetermeer plaatsvindt. Het is alweer de derde editie van TIKTAK in de Heineken Music Hall tijdens NYE.