Partyflock

TIKTAK

 

TIKTAK

TIKTAK (afbeelding)
concept
Concept van E&A Events.
SiteSite tiktakevents.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramtwitteryoutube
Informatie
TIKTAK: Holland's front runner in eclectic dance music.
Combining energetic hiphop, trap, bass and EDM sounds of today is what makes TIKTAK the biggest and most loved eclectic music concept of the Netherlands.
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
155·feesten
4·in de toekomst
151·in het verleden
45·nieuwsberichten
55·video's
13·winacties
1942·bezoekers
1353·unieke bezoekers
243Partyflockfans
41.6 KFacebooklikes
25·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (399 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK terug met een Amsterdam Dance Event Special in de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit met een next-level line-up!
TIKTAK komt op zaterdag 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam. Onder andere Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Boef & Bizzey zijn onderdeel van de mega line-up. Ronnie Flex & de band Deuxperience zullen het festival groots afsluiten met een 1-uur durende show. Daarnaast staat Broederliefde voor de laatste keer in 2019 met een optreden in Rotterdam!
Na uitverkochte edities in Rotterdam tijdens New Years Eve & Koningsnacht én een hosting op Kingsland Festival op Koningsdag wordt het tijd voor een eigen festival van TIKTAK in Rotterdam.
YES! Dit jaar komt #TIKTAK op vrijdag 26 april terug naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht met een Koningsnacht Special! Zoals je van TIKTAK gewend bent, staan wederom alle grote Nederlandse live en DJ-acts op het podium.
Het populaire eclectische concept TIKTAK organiseert op vrijdag 19 oktober een gloednieuw evenement in de RAI Amsterdam (Hal 3). 2
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special!
TIKTAK New Years Eve, de laatste tickets voor #TIKTAK New Years Eve zijn nu te koop.
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 27 mei weer te vinden in de AIR. Wat dachten jullie van de lady killers Freddy moreira en Johnny 500?

1 opmerking

gisteren mijn telefoon verloren op tik tak festival waar kan ik eventueel informeren of hij gevonden is?