Partyflock
 

Neushoorn

op de kaart
Neushoorn
19 juni 2024
AdresRuiterskwartier 41
8911 BP
Leeuwarden
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 58 3030730
SiteSite neushoorn.nl
E-mailinfo@neushoorn.nl
Linksfacebookpageinstagramtiktokx

Informatie

Neushoorn is een magische plek voor popcultuur in het hartje van Leeuwarden. Neushoorn biedt letterlijk en figuurlijk een podium voor talentontwikkeling. De deuren staan open voor makers die mooie producties willen tonen, voor artiesten die zich thuis voelen bij een zeer gevarieerd publiek maar bovenal voor iedereen die zich wil laten verrassen of gewoon een mooie avond uit wil. Met twee concertzalen, een café(zaal), oefen- en culturele productieruimtes vindt iedereen uit de regio hier zijn plek.
Boek een overnachting in of in de buurt van Neushoorn via Booking.com.
23 april 2016
Foto's, Technostate, 23 april 2016, Neushoorn, Leeuwarden

Nieuws

Op vrijdag 22 februari komt de beroemde drum 'n' bass-act Noisia naar Neushoorn voor een exclusieve dj-set. Noisia wordt gerekend tot een van de grootste acts binnen het genre en bestaat uit drie Nederlandse producers.
Er kan op zaterdag 23 april a.s. weer lekker gedanst worden in Neushoorn, want de crew van Technostate Inc komt in de Arena een feestje bouwen. Onder leiding van MC Boef brengt Technostate je een nacht bomvol stevige techno met een line-up van DJ's die momenteel stuk voor stuk hard aan de weg timmeren. 2
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Eigenlijk is het vreemd dat het succesvolle Noisekick Producties, gevestigd te Leeuwarden, nog nooit een evenement in Friesland gegeven heeft. Dat is wat de spiksplinternieuwe locatie de Neushoorn dacht. Het wordt tijd dat 's werelds grootste terrorhead eens laat zien wat hij in huis heeft in zijn eigen stad. 1